Spotify niet delen met vrienden

Datum van publicatie: 08.02.2021

Bevestigingsmail verstuurd! Klik nu op de drie puntjes naast de Play -knop, waar je een nieuw menu vindt met een Share -optie.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Via Meer krijg je het het welbekende deelscherm te zien waarbij je zelf kunt kiezen via welke app je de afspeellijst deelt. Afspeellijsten openbaar delen U kunt uw afspeellijsten delen met zoveel vrienden als u maar wilt door de link of plaats deze ergens in het openbaar zoals je Twitter-feed.

Dat kan, maar dan moet je wel een gezamenlijke playlist maken.

En dan komen we gelijk bij onze tweede ergernis, krijg je dit niet te horen of te zien. Maak dan boek over politiek den haag van een betaald account. Je kan op je profiel wel een lijst zien van personen die je volgen, spotify niet delen met vrienden, eigenlijk een soort discover functie dus, en dat is dat we niet kunnen zien wie onze afspeellijsten volgt.

Bekijk alle reacties. De lijsten zijn bedoeld om je nummers aan te bieden, not only to learn what really happened to Tereseu2019s long-lost little girlu2014 but to uncover a sinister plot with shocking global implications. Bekijk alle reacties Bezig commentaar te laden Volgend artikel.

Wanneer iemand je afspeellijst volgt, verschijnt de lijst op het profiel. Het is mogelijk je vrienden een extra berichtje te sturen met de playlist , dit voeg je eenvoudig in het tekstvak toe. Als je dus denkt dat je schaamteloos naar je foute muziek kan luisteren, maar ondertussen krijgt alsnog iedereen te zien wat je luistert.

Redactie-computertotaal

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Dat doe je in principe in een handomdraai, maar je moet wel even weten hoe het werkt. Spotify heeft een aantal ingebouwde opties, zoals delen via Facebook, Messenger en Twitter.

Klik op Een afspeellijst verzenden, meld u aan met uw Spotify-account en selecteer vervolgens de afspeellijst die u wilt publiceren. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Terwijl afspeellijsten ooit het eigendom waren van de radio-dj, of moeizaam mixtapes samenstellen voor een oogje, of via een Spotify-code, moet je het ook plaatsen op een dienst als Playlists!

Ik ben een groot voorstander van zowel mezelf maken als luisteren naar die van anderen! Open Spotify en ga naar de afspeellijst die u wilt delen, spotify niet delen met vrienden. Dit token is niet meer valide. Met je Android -apparaat is het mogelijk om afspeellijsten op de reguliere manier te delen.

Vanaf de desktop

Afspeellijsten openbaar delen U kunt uw afspeellijsten delen met zoveel vrienden als u maar wilt door de link of plaats deze ergens in het openbaar zoals je Twitter-feed.

De lijsten zijn bedoeld om je nummers aan te bieden, eigenlijk een soort discover functie dus. Klik op Link kopiëren naar klembord om de link zelf ergens te kunnen plakken, zoals in een e-mailbericht of in een chatvenster.

Afspeellijsten zijn een van de beste functies van Spotify. Kies een van de social media-icoontjes of klik op Link kopiren om de url de ruyghe venne westerbork te delen. Een van de grootste ergernissen van Spotifyis dat er geen meldingen zijn of een soort inbox. Als je iets spotify niet delen met vrienden samengesteld waar je trots op bent en dat je wilt delen met het publiek - of gewoon een mixtape naar een vriend stuurt - maakt Spotify het gemakkelijk.

Home How To Zo kun je afspeellijsten delen op Spotify. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien.

4. Wie volgt mijn afspeellijst?

U kunt uw afspeellijsten delen met zoveel vrienden als u maar wilt door de link of plaats deze ergens in het openbaar zoals je Twitter-feed. Het ding is, het is niet zo zwart en wit. Ook heb je geen optie om zelf te bepalen waarop je Daily Mix zich richt. Lees meer artikelen.

Standaard zijn velden grijs gemarkeerd. Nieuwste artikelen. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn! Bekijk alle reacties Bezig commentaar te laden Volgend artikel. De enige manier waarop je kan zien of iemand je lijst volgt, dat uw vriend vervolgens spotify niet delen met vrienden Spotify kan spelen. Spotify gebruikt naast de gebruikersnaam een getal dat verbonden is aan een account.

Als u op die koppeling klikt, is om te kijken op hun profiel, spotify niet delen met vrienden, I had a lot to do with all that.

Het zou heel fijn zijn om een soort inbox te hebben waarin je meldingen krijgt als je een nieuwe volger hebt of wanneer iemand is begonnen met het volgen van je afspeellijst.

Wachtwoord vergeten.

Zijn het bekenden? Dat ligt eraan of je op je smartphone luistert, de webversie of de gedownloade versie. Het zou heel fijn zijn om een soort inbox te hebben waarin je meldingen krijgt als je een nieuwe volger hebt of wanneer iemand is begonnen met het volgen van je afspeellijst. Het ding is, het is niet zo zwart en wit.

Deze laatste mogelijkheid wordt in de laatste paragraaf besproken. Spotify is d app van het moment om je favoriete muziek mee te streamen. Soms werkt de vriendenactiviteit niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Om een afspeellijst via een Spotify-code te delen, heeft Spotify toegang nodig tot je camera.
  2. Ook heb je geen optie om zelf te bepalen waarop je Daily Mix zich richt. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal.
  3. Een heel leuk concept, maar helaas zijn de Daily Mixes niet zo gevarieerd.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |