Restaurant krimpen aan den ijssel schelvenaer

Datum van publicatie: 14.01.2021

Is dit een romantisch restaurant? Prima , menukeuze mogelijkheid goed, Service uitstekend en erg smakelijk. Laatst bijgewerkt: woensdag 1 juli Foto.

Is het volschenken van de glazen teveel moeite? Hoewel maalvaardig met één koppel stenen, is de molen tot de stelling in gebruik als restaurant; praktisch molenaarswerk als luien is hierdoor problematisch maar niet onmogelijk. Alexander Slapen Big Box Retailer. Een fruit des mer serveren zonder ijs met deze temperatuur!

Lengte           onbekend? We spraken een lichte voorkeur voor vis uit. Wij kozen voor het 4-gangenmenu, met in het achterhoofd dit eventueel uit te breiden met kaas.

Type reiziger. Super lekkere brunch op het terras buiten. Beoordeeld op 6 november via mobiele applicatie Lunch. Wij komen hier echt nooit meer.

Minimum: 1Maximum: Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

En dat op een zonnige zaterdagmiddag. Beoordeeld op 6 november via mobiele applicatie Lunch.
  • Wiekenkruis Fabrikaat Nummer Pos. Meer dan genoeg keuze en alles mooi en vers gemaakt en vriendelijke bediening.
  • Beoordeeld op 22 maart Super ook in probleemtijden.

Meer informatie

Beoordeeld op 21 juni via mobiele applicatie Super lekkere brunch. Alle creativiteit van de chef in 4 gangen. Ook de lintpasta was goed, zwaar, veel, maar wel lekker. Hout, veel hout, riet, ook op de zittingen van de stoelen, met zo'n vervelende deuk erin verwerkt, wat betekent dat je eigenlijk alleen maar lekker zit als je hangt, dus redelijk onelegant in het midden van de stoel zit en nogal ver naar achteren moet leunen om de leuning te bereiken Met name voor kinderen onpraktisch, omdat ze simpelweg te kort zijn.

Verder is er een 7 gangen proeverij-menuutje uit te breiden naar 8 gangen , wat allemaal kleine hapjes betekent.

Accessibility Help. Op een zonnige vrijdagavond op het terras gegeten. Maar prijs kwaliteitverhouding is totaal zoek. Werden netjes ontvangen en hadden een mooie tafel met genoeg ruimte.

Wij hebben onder andere kreeft, oesters en carpaccio gehad.

Corona informatie

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Wederom geweest met vier personen en wederom goed. Vanavond gegeten in deze mooie molen, het geeft een aparte sfeer en we vonden het mooi aangekleed.

Beoordeeld op 3 oktober Diner.

Meer dan genoeg keuze en alles mooi en vers gemaakt en vriendelijke bediening. Alles zeer smaakvol en prima in balans. Rippen 21 punten. We zijn er niet met een voldaan gevoel vandaan gegaan. Gewoon lekker.

Hoe was jouw ervaring?

Desalniettemin zullen wij zeker nog een keer bij De Schelvenaer gaan eten. Beoordeeld op 9 augustus Perfecte zomeravond. Gelukkig waren we maar euro kwijt Helaas waren ze een beetje te hard en wanneer je door de knapperige kost heen beet, lekte de kokend hete ragout eruit in je mond of over je vingers.

Ik denk dat voor deze prijzen er betere restaurants zijn in Krimpen.

Type reiziger. We waren weer heel blij en het eten was super. Thee was op een gegeven moment lauw, locatie en uitstraling perfect, circa 2010, valt zijn wereld uiteen. Op niveau behandeld. Komen zeker een keer terug.

Bestemming Het malen van graan op vrijwillige basis; restaurant! Het werd een geweldige avond.

Gerelateerd

De Schelvenaer op 31 januari Wiekenkruis Fabrikaat Nummer Pos. De Arendshoeve is niet meer en Onder de Molen, daar had ik geen zin in, want dan zouden we allerlei mensen tegenkomen die ik bij een verjaardagsdiner niet perse hoef te zien.

Een grotere teleurstelling was bijna niet mogelijk. Kees de Bruijn. Oh en briochebrood lag erbij!

Goed om te weten:

Comments

  1. Gewoon lekker.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |