Fietsen van wijk bij duurstede naar utrecht

Datum van publicatie: 07.02.2021

Het is heerlijk rustig fietsen door de polders en over d… Startplaats: Schalkwijk, Utrecht knooppuntroute. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.

Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Premium proefabonnement. Met deze tracks kunnen complete routes van verschillende lengtes worden samengesteld met de plaatsen Ameide, Vianen, Culemborg, Beusichem, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Elst, Rhenen en Opheusden als startpunt. Recentste routecheck: 3 juli De tocht start en eindigt in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede.

Racefietsroute Je komt tijdens deze tocht ook in de buurt van verschillende forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Als je al een dergelijke account hebt, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Knooppunter formaat Met deze optie ontvang je alleen de beknopte knooppunten.

JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar in drievoud? Zoek een leuke fietsroute? Uw ervaring.

Racefietsroute

Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten

Het is heerlijk rustig fietsen door de polders en over d…. Afstapmomenten toevoegen. In het historische landschap ten noorden van de Nederrijn ontmoet het lage en natte rivierenlandschap de hoge en droge zandgronden van de Utrechtse Heuvelrug. Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Plus proefabonnement. Dat dit gebied aantrekkelijk werd gevonden blijkt uit de vele landgoederen en buitens.

Selecteer het aantal sterren dat je deze route geeft op basis van maximaal 5 sterren en beschrijf je ervaring. Klik hier om dit bericht te verbergen.

Er zijn vele vondsten gedaan in en rond Wijk bij Duurstede uit deze geschiedenisperiodes, fietst u aan beide zijden van de Limes en door het weidegebied en de fruitboomgaarden in het zuidoosten van de provincie Utrecht? Het is een schitterend gebied waar je de geschiedenis opnieuw kunt beleven. De tracks gaan van west-naar-oost ten noorden van de Lek en van oost-naar-west ten thorbecke college rotterdam vacatures. Wijk bij Duurstede staat vooral bekend om he…?

Later zijn hier ook vanwege de strategische ligging vele forten en verdedigingswerken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gebouwd. Je hebt nog geen afstapmomenten toegevoegd aan je route, fietsen van wijk bij duurstede naar utrecht. Fietsroute duik in de geschiedenis van Utrecht.

Zoeken en taal

Om de kaart te kunnen gebruiken heeft Google Maps je toestemming nodig voor het plaatsen van cookies. Kcal Het fraaie landschap van de Kromme Rijnstreek is de ontmoetingsplaats van het open rivierenlandschap met de uitlopers van de Utrechtse heuvels.

Fietsen van wijk bij duurstede naar utrecht Abcoudermeer is een klein meer bij Abcoude, dic…. Racefietsroute 63 km NL. Ze vormen hierbij een schril contrast met de glooiende heuvels met dichte bossen en fraaie duin- en heideterreinen in de hogere gebieden van de Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk de uitgebreide routebeschrijving in het roadbook! Change the language to English and the country to United States. Voor liefhebbers die wel een stukje om willen fietsen: ten westen van Houten ligt Kasteel Heemstede.

Van het Abcoudermeer naar de Vinkeveense Plassen

Fietsroute Een rustige route van het Fort bij Abcoude en het Abcoudermeer naar de uitgestrekte Vinkeveense Plassen.

Klopt deze route niet? Nog geen afstapmomenten toegevoegd. Meld het hier.

De Nieuwe Hollandse Waterlinie langs de Lek Een route langs de Lek en Schalkwijk, een steenfabriek en diverse kastelen. Met de racefiets over 6 uitdagende cols in het bosrijke Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vrij toegankelijk.

Deze fi…. Fietsroute duik in de geschiedenis van Utrecht, fietsen van wijk bij duurstede naar utrecht. U fietst langs molens, voor zowel de natuur- als de oorlogs geschiedenisliefhebber. Lees meer Kaart laden. RouteYou Routes utrecht-wijk bij duurstede - leersum - langbroek -utrecht.

Houten, Wijk bij Duurstede, Doorn

Het Abcoudermeer is een klein meer bij Abcoude, dic…. Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Plus proefabonnement. De Pleinkerk dateert gedeeltelijk uit de 12e eeuw, de toren uit de 16e eeuw. Vissersdorp Spakenburg was vroeger afhankelijk van de Zuiderzeevisserij; nu is de oude haven een toeristische trekpleister.

Wij wensen u veel fietsplezier. Delen Delen. Fietsroutekaart Met deze optie ontvang je alleen de uitgebreide fietsroutekaart Printen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |