Bassie en adriaan en de plaaggeest

Datum van publicatie: 08.11.2020

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Roland Wagner jr.

Toen Bas en Aad van Toor de rechten van de serie kochten in was het in eerste instantie de bedoeling deze niet meer te vertonen, omdat ze enkele fragmenten in de serie verwerkt zagen die hen absoluut niet aanspraken. Wie is er niet groot mee geworden: Bassie en Adriaan. Ik bied bassie en adriaan en de plaaggeest 2-disc in nieuwstaat aan.

Clown Bassie was voor iedereen een kinderheld. In drie delen opgesplitst. Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen! De nummers zijn te beluisteren via:.

In doken er 4 achtergrondnummers op die gebruikt zijn in de serie. Hij speelde namelijk ook Douwe. De nummers stonden op een tape van het NOB die gebruikt werd bij de montage. Bekijk onze pakketten. Deze dvd film is het eerste tv-avontuur van de bekende bassie en adriaan.

Theo Hilversum. De plaaggeest is bedacht door ene Joop van den Ende… ja die ene ja!.

Productbeschrijving

Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Bassie en Adriaan en de plaaggeest Bassie en adriaan en de plaaggeest Ophalen of Verzenden.

Jaap Stobbe is een naam die je niet vaak hoort, maar toch heeft hij veel gedaan. Redactie Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Dvd box bassie en adriaan met alle speelfilms: - plaaggeest - geheim van de sleutel - de diamant - huilende professor - geheim van.

  • Heinz Hoetter. New York Honky Tonk [11].
  • Eén disc met de volledige serie digitaal opgeknapt.

Direct-naar-dvd :. Bassie en adriaan en de plaaggeest. Geertruidenberg 13 okt. Bekijk alle resultaten. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Dit was de plaaggeest

Direct-naar-dvd :. Sebastiaan Tilburg. Kaatsheuvel 7 nov.

Het idee om zoiets ooit eens te doen, hadden we al jaren. Bezoek website 12 nov. Dit bassie en adriaan en de plaaggeest ook de reden dat de plaaggeest nooit meer terug is gekomen op TV.

Bassie en Adrian en de plaaggeest Bassie en adrian en de plaaggeest Ophalen of Verzenden. Bassie en Adrian en de plaaggeest jubileumuitgave box Bassie en adrian en de plaaggeest jubileumuitgave box Ophalen of Verzenden. Dronten 5 nov.

Navigatiemenu

Bassie en Adrian en de plaaggeest jubileumuitgave box Bassie en adrian en de plaaggeest jubileumuitgave box Ophalen of Verzenden. Hoogeloon 18 nov. Dvd box bassie en adriaan met alle speelfilms: - plaaggeest - geheim van de sleutel - de diamant - huilende professor - geheim van. Door Redactie.

  • Met deze dvd beleeft u 1 van de vele spannende avonturen van Verzenden.
  • Bezoek website 24 nov.
  • In drie delen opgesplitst.
  • Francis Coppieters.

Na het zien van een circusoptreden van Bassie en Adriaan besluit hij te stoppen met zijn gedrag en clown te worden. Het bekende duo Bassie en Adriaan kwamen vroeger en nog steeds met grote regelmaat voorbij op tv, het grote scherm. Door Redactie. Ophalen of Verzenden. Originele dvd van bassie en adriaan de bassie en adriaan en de plaaggeest in zeer goede staat. Arnhem 15 sep. De lach van de plaaggeest zal iedereen zich wel nog kunnen herinneren.

Peter Amsterdam. Wie is er niet groot mee geworden: Bassie en Adriaan.

Kijken: de plaaggeest

Tegenwoordig woont Jaap Stobbe in Frankrijk en komt nog maar zelden op televisie. Bakel 7 nov. Nijkerk 14 nov.

Helaas is ons het treurige bericht ter ore gekomen, dat Jaap Stobbe 21 februari, kun je gewoon verder waar je gebleven was en blijven eerder verzonden en ontvangen berichten zichtbaar.

Purmerend 23 nov. Bezoek website 23 nov.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gerrit-Jan
    Toen Bas en Aad van Toor de rechten van de serie kochten in was het in eerste instantie de bedoeling deze niet meer te vertonen, omdat ze enkele fragmenten in de serie verwerkt zagen die hen absoluut niet aanspraken.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |