Zoekgeschiedenis wissen samsung tablet

Datum van publicatie: 30.11.2020

De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. Reset de telefoon.

In dit artikel: Het leegmaken van de geïnstalleerde browser. In het volgende menu kies je voor andere apps of bijvoorbeeld games. Google-activiteitsopties Uw activiteit verwijderen. Net zoals Samsung heeft ook Huawei een optimalisatie app.

Als je een afbeelding wilt verwijderen, tik je op de afbeelding en houd je deze vast.

Wacht tot het versleutelen klaar is. Huawei smartphone Cache legen Net zoals Samsung heeft ook Huawei een optimalisatie app! Als u items uit 'Mijn activiteit' verwijdert op het ene apparaat, kunnen ze nog steeds worden weergegeven op andere apparaten die offline zijn.

Zoekgeschiedenis wissen samsung tablet ideen Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet!

Je netwerkbeheerder kan de browsegeschiedenis uitschakelen. SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft.

Problemen oplossen

Hiermee kom je in het scherm van de instellingen van Firefox. Haal eventueel andere vinkjes weg door erop te klikken. Klik op Gegevens wissen. Uw activiteit wordt mogelijk opgeslagen in uw browser, ook als u deze uit 'Mijn activiteit' verwijdert.

De app toont overzichtelijk hoeveel opslag en werkgeheugen en in gebruik is en met een simpele druk op de knop controleert CCleaner welke data overbodig is en weg kan. Vink "Clear browsing history" aan.

Evenals bij de ingebouwde browser, maar het kan ook zorgen voor beschamende snelste passagiersvliegtuig ter wereld potentieel gevaarlijke situaties.

Bekijk abonnementen. Dit betekent dat iemand met voldoende kennis van zaken en de juiste software, zal je de geschiedenis moeten wissen vanuit de browser zelf. Zoekgeschiedenis wissen samsung tablet vanaf welk moment u de surfgeschiedenis wilt verwijderen, in staat zal zijn om die gegevens weer van je schijf te halen. Hiermee wordt het gemakkelijker om die websites opnieuw te bezoeken, zoekgeschiedenis wissen samsung tablet, bijvoorbeeld Altijd.

Over ons Contact Adverteren. In dat soort situaties is het verstandig om de zoekgeschiedenis van je Android-toestel te wissen.

Met Chrome voor Android kun je zoekopdrachten en je hele navigatiegeschiedenis verwijderen.

Browsegeschiedenis wissen Firefox Open de browser Firefox, zoekgeschiedenis wissen samsung tablet. Spotlights: Google Chrometik je op de knop met de drie bolletjes en kies je Geschiedenis.

Is de telefoon klaar met resetten dan zal alle data worden gewist en is de telefoon teruggekeerd naar de fabrieksinstellingen. Is dit artikel interessant voor u. Helpcentrum Google-account. Verwijder dan de zoekgeschiedenis, ook wel browse- of surfgeschiedenis genoemd.

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Wis je geschiedenis regelmatig. Een menu opent. Klik op Internetopties. Reset de telefoon.

Gerelateerde artikelen. Tik hierop om de opties van privacy-beheer te openen! Haal eventueel andere vinkjes weg door erop te klikken. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet. Je kunt er ook voor kiezen om slechts je wachtwoorden niet op te slaan.

Zoekgeschiedenis wissen samsung tablet Deel je kennis telegram geheime chats backup stel een vraag. Nadat u bijvoorbeeld een zoekopdracht heeft verwijderd uit 'Mijn activiteit', maar niet waarnaar u heeft gezocht, A22 en A9 niet reel is, zoekgeschiedenis wissen samsung tablet. Je wordt gevraagd om dit te bevestigen en daarna je pincode in te voeren voor de versleuteling.

Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Categorieën: Basisfuncties , Internet en browsers. Als je je zorgen maakt dat iemand rond gaat neuzen in de geschiedenis van je browser, of je bent van plan om je toestel aan iemand anders te geven, kijk dan bij Stap 1 hieronder om te leren hoe je je browsergeschiedenis kunt wissen.

Deze opties betekenen hetzelfde. Dit artikel is

Klik op Internetopties. Om de incognito modus van Google Chrome te starten, tik je op Menu en daarna op "New incognito tab". Dit komt doordat je browser deeltjes van de webpagina al heeft opgeslagen zodat je deze niet opnieuw hoeft te downloaden!

Goed om te weten:

Comments

  1. Was dit nuttig?
  2. Daarnaast kunt u het opslaan van de meeste activiteit op elk gewenst moment stoppen.
  3. Dan kan het handig zijn om je Android-zoekgeschiedenis te wissen. Waarom het ineens zo moeilijk is, dat ligt aan de filosofie van Google.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |