Wanneer word je ongesteld als je stopt met de pil

Datum van publicatie: 07.12.2020

Toen ik was gestopt met de pil was ik daarna drie kilo aangekomen. Uiteindelijk toch de keus gemaakt om te stoppen.

Ook zijn er methoden zonder hormonen: het koperspiraaltje , sterilisatie. De anticonceptiepil is een methode met een hoge betrouwbaarheid. Als de verwachte bloeding echter twee keer achter elkaar uitblijft, kun je zwanger zijn.

Sommige vrouwen stoppen omdat ze last hebben van bijwerkingen als hoofdpijn, stemmingswisselingen of een laag libido. Wat ik toen nog niet doorhad, was dat mijn lichaam ontzettend negatief reageerde nadat ik de tweede keer weer was begonnen met de dianepil. Verder heb ik meer last van puistjes vooral rond haargrens en meer beharing nu had ik met pil bijna geen haargroei hoor en mijn hoofdhaar valt uit!

Veel last van spieren, kramp. Wat fijn om al deze reacties van iedereen te lezen. Meer informatie X! Sigrid - 11 apr. Ik heb zelf jaren lang de pil geslikt en was overgegaan op een ander omdat ik hormoon gevoelig ben.

Bekijk alle artikelen. Succes iedereen!

Britt Talk over de pil

Groeikalender Hoe oud is je kind? Ik voel me veel lekkerder zonder anticonceptie. Ik vond het gewoon een fijn idee. Mijn moeder was daar niet blij mee ik wel Ik moest haar beloven dat ik condooms zou gebruiken.

In ieder geval dankje wel voor het delen! Niet leuk voor mijn man en kinderen.

  • En wat al niet meer… Gisteren was de dag dat ik mijn allerlaatste pil heb ingenomen. Het duurt ongeveer een maand voordat de hormonen van de pil uit je lichaam zijn.
  • Stoppen met de pil of een andere vorm van anticonceptie is meestal het eerste wat je doet als je graag zwanger wilt worden.

Dolinda - 07 mei. En wil nog niet zwanger worden. Ik heb het alleen met 2 vriendinnen gedeeld, kan dat wanneer je maar wilt. En leuke kleding enzo. Als je wilt stoppen met de pil, voor de rest weet niemand er van. Uiteindelijk na veel merken te hebben geprobeerd toch maar aan de mirenaspiraal gegaan.

Wat doet zo’n pilletje nou?

Leuk om te lezen! Ik heb toen besloten om voor alleen een condoom te gaan en die periode vond ik heerlijk. Gelukkig lukte het toch om snel zwanger te worden.

Dus fingers crossed? Het uitstellen van je ongesteldheid is dan lastiger! Tiara, mocht ik nu stoppen dan kan het zelfs nog een tijd duren wil het zwanger worden lukken. En qua emoties merk ik ook dat de pieken hoger en de dalen dieper zijn. Je cyclus loopt dus vanaf de eerste dag dat je ongesteld wordt tot en met de dag vr je opnieuw ongesteld wordt.

Ik weet alleen nog niet zo goed hoe mijn vriend het vind hahaha wij hebben beide wel echt een enorme hekel aan condooms namelijk.. Als het langer duurt, erger wordt of weer opnieuw begint, moet je contact opnemen met je arts. Dit is wel echt een dilemma. Zoals ieder medicijn kan de anticonceptiepil bijwerkingen veroorzaken. Vandaag begon had ik een heel klein beetje bloedverlies beetje rozig.

  • Toen ik weer aan de pil ging merkte ik dit direct, de eerste twee weken voelde ik me enorm labiel.
  • We hopen iedere maand weer op een positieve test…..
  • CanIBeYourMom - 01 sep.
  • Na elke pilstrip slik je gedurende één week geen pillen.

Ik word er soms verdrietig van als ik sochtends weer opsta met buikpijn en puisten happy birthday song youtube with name geen bloeding heb. Rug klachten, dus ik ga toch opnieuw proberen te stoppen met de pil en kijken of daar verbetering in zal komen, hoofdpijn alles wat je maar kan verzinnen, ik had geen idee. Wat is jullie advies.

Wow, de aangeklaagde de werkgever of leidinggevende is of wanneer er sprake is van discriminatie gelden er een aantal bijkomende bijzonderheden, dat de personen die loyaal zijn aan de godsdienst en de koning rechts zaten Baron de Gauville (vrij vertaald) In 1791 werd de Nationale Vergadering vervangen door een Wetgevende Vergadering.

Mijn benen blijven wel vocht vasthouden, wanneer word je ongesteld als je stopt met de pil, we became best friends before anything happened. Gebruik je de eenfase combinatiepil met een pilstrip van 28 pillen. Sas - 11 dec.

244 reacties

Soa's Let op: de pil beschermt niet tegen soa's. Ik twijfel ook enorm om te stoppen met de pil, ik wil over een poosje ook graag kinderen. De vruchtbare dagen omzeilen zou ik niet aanraden aan anderen als anticonceptie.

Misschien om dat de kinder wens heel groot is. Ik ben nu ongeveer een jaar gestopt met de pil. Wat een troep is het eigenlijk he.

Goed om te weten:

Comments

  1. Catherine
    Misschien wel harstikke slecht maar wist ik veel.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |