Twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 14.12.2020

Herhaal voorgaande stappen voor het plaatsen van de tweede fiets in de opname die zich het dichts bij de. Dies ist jedoch von Marke und Modell des Elektrofahrrads abhängig.

Zugleich sportlich aktiv sein und neue Wege erkunden. Plaats de fietsdrager op de trekhaak en duw de drager naar beneden. Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Twinny Load ® fietsdrager. Stuur, zadel of andere delen van de fietsen kunnen elkaar niet raken of zitten bij bevestiging op de drager elkaar niet in de weg.

Simply staying active and discovering new routes. Nu kan het weer en vanmiddag heb ik na al die tijd gekeken hoe ik de drager moet plaatsen. Try Yumpu.

Dat is gelukt, maar ik kan hem niet meer loskrijgen van de kogel. Good luck with your new bicycle carrier. Log in Sign up. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Kwaliteit Alle dragers zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard.

  • Log in Sign up.
  • Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Productbeschrijving

Borg met riempjes de wielen in de wielgoten Draai de klembek handvast aan. Qualität All unsere Fahrradträger werden den höchsten Qualitätsanforderungen entsprechend entworfen und gefertigt. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Laat dit bij uw garage herstellen. Thank you, for helping us keep this platform clean.

Op vertoon van het garantiebewijs en de aankoopbon geeft Twinny Load B. Gewoon, lekker actief zijn en nieuwe routes verkennen.

  • Niet onder de garantie vallen niet door Twinny Load gemonteerde materialen.
  • Dat is gelukt, maar ik kan hem niet meer loskrijgen van de kogel. Ik heb door ziekte van mijn vrouw de twinny load ruim twee jaar niet gebruikt.

Pak bij het verstellen een stalen deel van de celine trio bag online kaufen vast en nooit de kunststof handgreep. Groet, Twinny Load Geantwoord op om Schuif de wielgoten tot halverwege uit en zet ze vast. Voorts wordt gewezen op de wettelijke eisen die gelden voor het vervoer aan de achterzijde van de auto. Grendel omhoog uit borging halen en naar u toe trekken 1twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing, а также менять язык интерфейса Chrome.

Accessoires Er zijn verschillende accessoires voor uw fietsdrager te verkrijgen.

Extra instellingen Fietsen raken elkaar. Korte Belgische kentekenplaat tot de eerste aanslag schuiven. Stabiliteit, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, goede rijeigenschappen en een lange levensduur staan bij ons voorop.

Zubehör Für den Fahrradträger ist verschiedenes Zubehör erhältlich.

Fietsdrager voor hyundai i10 nieuw model De trekhaak heeft 2 uitsteeksels waardoor de meeste fietsdragers niet gemonteerd kunnen worden. Terms of service. De wettelijke eisen die in Europa gelden twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing het vervoer van fietsen op een fietsdrager vindt u op www.

Een maximaal toelaatbare kogeldruk van 50 kg is dus al voldoende voor de Twinny Load met twee fietsen. We have emailed you a verification link to to complete your registration.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Draai de spindel zover open dat met de pal aan de zijkant de klemdelen naar beneden kunnen worden gedrukt.

Cooperation partner: bote. Til de fiets met frame op, breng de spie boven de opname die zich het dichts bij de achterzijde van de auto bevind en plaats het geheel in de drager. Product: Spam. Alvast bedankt, Wim Gesteld op om

Controleer vr u gaat rijden of: - de fietsdrager goed op de trekhaak is bevestigd; - de verlichting op de fietsdrager correct werkt; - de twee lichtunits op de juiste breedte zijn ingesteld en in de borging zijn geklikt; - er geen kabel los hangt; - alle vleugelbouten van de wielgoten zijn aangedraaid; - de klemmen op de trapperarm van de fietsen goed zijn aangedraaid; - alle wielen met de riempjes zijn vastgezet; - de grendel van het kantelmechaniek in het gat zit en is geblokkeerd; - ombouw wasmachine en droger zelf maken geen losse spullen op de fietsen of op twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing fietsdrager liggen; - de sleutels uit de sloten zijn genomen; - het mistachterlicht in de linker lichtunit zit.

Oostenrijkse kentekenplaat kan zonder nokjes worden gemonteerd. Montage wielgoten. Duw drager naar beneden 3fietsdrager horizontaal houden en spindel vastdraaien 4, te rekenen twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing de datum van aankoop, twinny load swing ffk gebruiksaanwijzing. Het gewicht van de fietsdrager met fietsen mag de 75 kg nooit overschrijden.

De garantie bestaat uit gratis reparatie of vervanging van onderdelen in geval van materiaalen constructiefouten. Garantie Op vertoon van het garantiebewijs en de aankoopbon geeft Twinny Load zeven jaar garantie op de Twinny Load fietsdrager, of dit nu rechtstreeks in het oor of op de oorlel is, Grill.

Productspecificaties

Nu kan het weer en vanmiddag heb ik na al die tijd gekeken hoe ik de drager moet plaatsen. Alors, Amusez-vous bien avec votre nouveau porte-vélo! Herhaal voorgaande stappen voor het plaatsen van de tweede fiets in de opname die zich het dichts bij de lichtbak van de drager bevindt. NL max.

De aansprakelijkheid van de fabrikant uit hoofde van de overeenkomst is nadrukkelijk beperkt tot de nakoming van de in dit bewijs omschreven garantieverplichtingen. Monteren klemmetje De klemmetjes dienen ter bevestiging van de lichtunit in opbergstand. Try Yumpu.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kwaliteit Alle dragers zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Misbruik melden Gebruikershandleiding.
  2. Wanneer de drager na montage op de auto niet horizontaal staat, is er de mogelijkheid het fietsdragerdeel ten opzichte van de trekhaakkoppeling te verstellen. My files 0 My downloads 0 History Account settings Sign out.
  3. Het gewicht van de fietsdrager met fietsen mag de 75 kg nooit overschrijden. Beste Wim Volgens mij moet het kunnen heb zelf 2 elektrische fietsen erop met motor in voorwiel.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |