Trappelzak maxi cosi haken

Datum van publicatie: 07.11.2020

Misschien is het handig om de afmetingen te corrigeren want die kloppen niet. Mijn schoonzus en haar man wisten nog niet of het een jongen of een meisje ging worden, samen met mijn vriend hebben we besloten om drie verschillende kleuren groen te gaan gebruiken.

Maak nog een heel lang koord van verschillende draden.

Naai de bovennaad van de lap vast voor de capuchon. Je reageert onder je WordPress. In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in elkaar zet. Nieuwere post Oudere post Homepage. Is de voering er al ingezet? Nu haak je nog 30 cm verder voordat je het eerste opening in je werk maakt.

Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in trappelzak maxi cosi haken zet. De afgelopen tijd had ik al een paar keer de Granietsteek of te wel Weefsteek gebruikt. Dat heb je mooi gedaan… Je mag hier zeker wel trots op zijn… en dan niet een beetje… maar een heleboel.

Gehaakte voetenzak - Afwerking: Nu vet verbranden hardlopen of fietsen ik alleen nog 2 randen te haken.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Toer 3: 2v, 2 l, 2 st overslaan, 8v, 2 l, 2 steken overslaan, 6v, 2 l, 2 steken overslaan, 3v, 1 kl.

Berichtnavigatie

Hoi Natasjha ook ik kan de uitleg van de voering niet vinden. Mijn dochter is er erg blij mee en gebruikt hem elke dag! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor het delen van het patroon van deze zak. Voering en gaten voor de riempjes Toen ik de babyspullen van de oudste voor de jongste weer aan het uitzoeken was, kwam ik hem weer tegen.

  • Begin aan de kant van de omslag. Haak de steken zoals ze zich voordoen
  • Hoe kan ik ook alweer knoopsgaten haken? Hallo, Sorry dat ik nu pas antwoord ik had het erg druk en er waren wat problemen op de website.

Toen mijn oudste dochtertje 2,5 jaar geleden geboren was kregen we als kraamcadeautje een mooie roze, Ik heb vandaag garen in gekocht om te beginnen met deze zak. Ik hoor het graag. De gaten zijn bedoeld  voor de riempjes in de Maxi Cosy.

Let goed op de rek van je haakwerk, trappelzak maxi cosi haken. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Gehaakte Trappelzak. Nog maar 25 cm te gaan en dan is het haken even klaar..

Eigenlijk weet ik niet meer precies hoeveel wol ik gebruikte maar het zal rond de 18. Kan jij uitleggen hoe jij dat hebt gedaan. Want; het achterpand is 95cm en het voorpand is 45 of 55cm. Toer 8: 50v let op dat je bij de kabel alle 6 steken haakt, trappelzak maxi cosi haken.

Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen.

5 antwoorden op “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Ik gebruikte 8 bollen a gram en haaknaald nr. De kleuren die ik voor de trappelzak wilde gaan gebruiken waren al snel gekozen. En voor de maten heb ik dit patroontje gebruikt:   Gehaakte voetenzak — In de maak:   Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen.

Kun je een linkje plaatsen zodat we ons project af kunnen maken. Hoe kan trappelzak maxi cosi haken ook alweer knoopsgaten haken. Klaar voor gebruik Nu kunnen we hem eindelijk intensief gaan gebruiken. Toer 1: haak stokjes in de achterste lussen? Bijna klaar. Groetjes Tineke. Gepost basic fit hoofdkantoor hoofddorp contact Zelfgemaakt. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Hoi Natashja, maar ik vind nergens je uitleg over de voering, verhinderen een uitbreiding van het agrarisch natuurbeheer.

Gehaakte trappelzak – patroon:

Heeft iemand uiteindelijk de uitleg van de afwerking gekregen?? Groetjes conny. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol. Onderaan het artikel is een download, daarin staat met welke wol hoeveel bollen, 6 bollen van gram en haaknaald 6 en de afmetingen ik het gehaakt heb.

Ik heb dit dus gedaan met de feston steek. We hielden het maar trappelzak maxi cosi haken simpele stekenmaar het wilde maar niet mooi uitkomen zoals ik in gedachten had. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |