Ns app windows phone mac

Datum van publicatie: 04.12.2020

Ik heb geen verstand van Windows Phone. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Erg, erg jammer dit.

Het is meteen al mogelijk om uw volledige reis te plannen. Er is geen NS-app voor Windows phone. Voor de volledigheid quote ik hier het nog relevante gedeelte van Marjans reactie: [Er gaat voorlopig nog geen Reisplanner Xtra-app ontwikkeld worden voor de Windows Phone. Zo krijgt u een melding als u vergeet uit te checken met uw OV-chipkaart. Zou daar een reden voor zijn, die ik zo snel niet onderken? Sinds windows 10 is het nu mogelijk een app te programmeren voor pc en mobiel tegelijk, en aangezien de meeste mensen in nederland nog steeds windows op hun pc hebben draaien lijkt het me niet meer dan logisch om mensen vanuit huis ook een reis te kunnen laten plannen.

Iris NS.

Mensen met Apple Mac hebben decennia last gehad van het feit dat er bijna alleen maar software voor Windows was en nooit iets voor de Mac. Enter your username or e-mail address. NS Reisplanner Xtra heeft meer in huis dan de reisplanner alleen. Gebruikersnaam of e-mail. Iedere klacht is een kans.

Surface-apparaten

Bij de details van een trein zie je ook een statisch plaatje van de radar met waar die specifieke trein zich bevind, als je op het plaatje klikt zal de Treinradar app geopend worden op de positie van de trein en zal deze ook markeren zodat hij makkelijk te volgen is. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Naar NS. Uw telefoon wordt dus niet ondersteund en wat u wil is niet mogelijk. We volgen de bewegingen in de markt, Windows Phone heeft in Nederland slechts enkele procenten van de markt in handen. Ik heb via de NS site de vraag gesteld waarom er geen app is voor windows phone.

Leuk of niet: Reizen doe je met een geldig kaartje en niet met een redenering. De Lijn Vlekkeloze routeplanner voor Vlaams vervoer. Verder leest u het laatste nieuws en krijgt u nog tips voor leuke uitjes. Het percentage ns app windows phone mac Windows 10 Mobile in Nederland groeit en Microsoft zet momenteel vol in op reclame?

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Meld je aan

Van het verschil kun je haast uit eten ;- Nog gezelliger ook. Dit is wel een heel makkelijk antwoord. Ik heb via de NS site de vraag gesteld waarom er geen app is voor windows phone. Voor de volledigheid quote ik hier het nog relevante gedeelte van Marjans reactie: [Er gaat voorlopig nog geen Reisplanner Xtra-app ontwikkeld worden voor de Windows Phone.

Dank voor de reactie, dus een bestaande app gaan we er dan niet uithalen, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, het ging mij om transacties onderweg waar ik geen printer bij me heb en waar de app voor bedoeld is. SecuTix, ns app windows phone mac, dat moet wel secure zijn We volgen de bewegingen in de markt, punten ns app windows phone mac deze zaak het wat ons betreft van Napalai.

De app is toentertijd ook ontwikkeld voor de iPhone, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving hoe snel van griep afkomen de gaten blijft houden. Onderweg kan ik alleen bij de kaartautomaat een papieren kaartje aanschaffen.

Gratis Openbaar Vervoer Reisplanner App

Voor de Windows 10 gebruikers is er een prima alternatief namelijk de Treinplanner. Verder leest u het laatste nieuws en krijgt u nog tips voor leuke uitjes. Het is meteen al mogelijk om uw volledige reis te plannen.

  • De NS vervoert dagelijks 1.
  • Uiteraard zal NS die niet gedetailleerd geven, dan weten de fraudereizigers het ook, maar het is om misbruik te voorkomen.
  • Ik denk dat ik te vroeg geoordeeld heb.
  • Er is geen NS-app voor Windows phone.

Doeltreffend Zodra je NS Reisplanner Xtra opent, kom je bij de belangrijkste functie van de ns app windows phone mac de reisplanner. Het percentage van Windows 10 Mobile in Nederland groeit en Microsoft zet momenteel vol in op reclame. Onderweg kan ik alleen bij de kaartautomaat een papieren kaartje aanschaffen.

Het zou kunnen dat dit aandeel inmiddels gezakt is? Dit is wel een heel makkelijk antwoord. De slotalinea van bijdrage 3 was heel helder op dit punt. Download NS Reisplanner Xtra 7!

Vind je nieuwe pc

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. De code wel maar het totaal niet. Een pdf op een Windows phone is geen geldig vervoersbewijs.

Het is mogelijk om de vertrektijden eerder of later te bekijken.

De interface is overzichtelijk en de app zelfs is erg gebruiksvriendelijk. Meld je aan Heb je al een account? Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |