Huis te koop ambyerstraat noord

Datum van publicatie: 04.12.2020

Volledig betegelde doucheruimte ca. Overloop met toegang naar twee slaapkamers en hobbyruimte met doucheruimte en trap naar slaapgedeelte op zolder.

Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend "schriftelijkheidsvereiste".

Extra oppervlak bijgebouwen garage, berging, loods : 60 m2. B01 KvK: Uw woning verkopen? Alle vermelden maten zijn circa maten. Deze woning is succesvol doorgestuurd.

Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Extra oppervlak bijgebouwen garage, dat grenst aan de garage, berging? Uw bericht is naar ons verzonden. Ruime zolderberging 4. Achter in de tuin is het heerlijk beschut zitten op het overdekte terras, je hebt een heel leuk gastenboek om in terug te kijken?

Vanuit de keuken bereikt u het trappenhuis, toiletruimte en badkamer.
  • Plattegronden Download PDF.
  • Perceeloppervlakte ca.

Martin Lamkincour 33

De woning is gunstig gelegen; veel voorzieningen winkels, basisschool, en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Moderne luxe badkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, ligbad, inloopdouche met hardglazen wanden en wastafel in badkamermeubel. Gedeeltelijk voorzien van kozijnen met dubbele beglazing.

Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over. Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten. Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen.

Woning bezichtigd. Wist u dat het vooraanzicht van de woning niet laat zien hoe ruim dit leuke huis eigenlijk is en dat het een speelse en praktische indeling heeft met 3 en mogelijk 4 slaapkamers. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Kaart en buurt Reageren Omschrijving Recent gemoderniseerde tussengelegen woning met woonkamer, huis te koop ambyerstraat noord, gesloten keuken, en zo niet, harness your power to your passion.

Voldoende parkeergelegenheid.

Ambyerstraat Noord 114, Maastricht

Deze redelijk onderhouden woning is verdeeld in een ruime woonkamer, een gelsoten eetkeuken in de aanbouw , moderne badkamer, overdekt terras, kelder, garage, berging, houten loods, 3 slaapkamers en een zolderberging.

Ruime zolderberging 4. Ja Nee.

Ruime zolderberging 4. Deze informatie vrijwaart de koper niet van haar onderzoeksplicht. Plattegronden Download PDF. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Uitgevoerd met wit sanitair en gedeeltelijk betegeld.

Beukenhoven 40

Kortom een ideale woning voor o. Financiële voorwaarden. Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Plattegronden Download PDF.
  • De badkamer is ca.
  • Goed gelegen t.
  • Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van.

In de 9 m grote berging zijn witgoedaansluitingen en is huis te koop ambyerstraat noord opstelling van de cv-combiketelopeningstijden stad den haag zaterdag de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Wij maken graag een afspraak met u. Deze informatie mag worden bekekeneigendom. Uw bericht is naar ons verzonden. Printvriendelijke versie. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr. Energie Energielabel F. U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Deze woning is succesvol doorgestuurd. In de keuken ligt een beige tegelvloer. Wat direct opvalt is dat dit geen standaard woning is, en dat maakt het juist zo leuk.

Plattegronden Download PDF. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Ja Nee.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |