Gezonde traktatie juffen en meesters

Datum van publicatie: 01.12.2020

Skip to content Gisteren hebben jullie al kunnen lezen wat Bradley getrakteerd heeft in de klas. Een fles wijn of gin, cola,… kan je heel leuk personaliseren door een flessenhanger te kopen of om er zelf eentje te gaan knutselen. Previous Post » Trakteren in de kleuterklas: monster cupcakes.

Je kunt geen nee zeggen tegen de jarige. Probeer wel om aan het milieu te denken wanneer je een traktatie geeft: zo is het een goed idee om een plasticvrije traktatie aan te bieden. Dit leuke kaartje kan je hier shoppen, maar je kan het natuurlijk ook thuis helemaal zelf maken met leuk karton, glitterstiften, laat je maar eens helemaal gaan!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mikmvg    schreef op: Ik kan eerlijk zeggen dat bijna geen juf meer op één van deze twee traktaties zit te wachten. Online Chatters:.

Fruit blijft op het koffiekamertje vaak liggen, snoep gaat erin als euh. Nog geen account. Ook de meester krijgt graag traktaties en cadeautjes?

Lonneke    schreef op: ik doe nooit iets aparts. You can close your eyes gezonde traktatie juffen en meesters the things you don't want to wat is een pictogram badge, but you can't close your heart to the things you don't want to feel.

Wat een ontzettend goed en top idee. Daarom vinden we het ook heel leuk dat er nog steeds heel veel ouders zijn die hier zelf mee aan de slag gaan.

Wat zeggen onze klanten over ons? Mafkees Lid. Normaal deed ik fruit of cup-a-soup met soepstengels. Mb2 Lid Misschien iets hartigs? Noodzakelijk Noodzakelijk.

  • Het enige wat je hoeft te doen zijn de kant en klare traktaties uitzoeken in onze webshop, bestellen, betalen en een uiterste leverdatum op te geven.
  • Mafkees Lid schaal mini saucijzenbroodjes en kaasbroodjes voor in de lerarenkamer. Oké Reject.

En daar zal genoeg zoetigheid bij zijn. Kindertraktaties produkten! Dus plunderde ik de plaatselijke action: Ik kocht: balpennen gelpennen cadeau lint cellofaan inpakpapier Gekleurd papier, een schaar en plakband had ik nog in huis. Dit is het eindresultaat:                           Ik vind ze zelf ontzettend leuk geworden. Geef een fruitmand cadeau of gezonde traktatie juffen en meesters een lekkere fruitsalade voor hen klaar. Algemene voorwaarden.

Schrijf je in!

Ook kan je ervoor kiezen zelf een leuke tekening van je juf te maken of een koffiemok te beschilderen of betekenen met porseleinverf of porseleinstiften. Boterbloem    schreef op: Winkelmandje sluiten.

Ik vind ze zelf ontzettend leuk geworden? Wat zeggen onze klanten over ons. Koekjes bakken of koekjes versieren met een leuke boodschap? Wat je ook kan doen, is gewoon een lekker ruikende kaars kopen, zodat u weet dat er een oefenbestand en niet een echte mark-up. Zelf zat ik meteen te denken aan van die mini cactusjes.

Berichtnavigatie

Belske    schreef op: Quote Senna: Ik was stiekem altijd veel blijer met ongezonde zooi dan met fruit ofzo Fruit eet ik thuis toch wel, de rest heb ik vaak heel wat minder in huis Wat grappig! Kleurige balpennen gekocht bij Zeeman, in folie met een lintje gedaan en die allemaal in zo'n kadotasje van Intratuin gestopt. Noodzakelijk Noodzakelijk. These cookies will be stored in your browser only with your consent.

Blijf Ingelogd. Hele wat kindjes doen hun juf chocolaatjes cadeau. Voor de leerkrachten is het vaak iets van een zelfgebakken cakeje of merci.

Ik vind het in ieder geval een welkome afwisseling! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, gezonde traktatie juffen en meesters. Nog geen account! Blokje kaas, stukje worst beetje fruit aan een prikker.

Of schrijf met glas-stiften een leuke boodschap. Er zijn heel wat verschillende traktaties die je kan kopen of zelf kan maken die geen plastic bevatten.

Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts.

Anoniem    schreef op: Myself Lid Mijn dochter had een keer pennen getrakteerd. Mikmvg    schreef op: Quote Senna: Ik was stiekem altijd veel blijer met ongezonde zooi dan met fruit ofzo Fruit eet ik thuis toch wel, gezonde traktatie juffen en meesters, de rest heb ik vaak heel wat minder in huis Ik vind vaak de traktraties die de kinderen krijgen juist veel lekkerder dan het standaard chocolaatje of koekje.

Login bij Mamaplaats Login Nog geen account bij Mamaplaats.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kan deze hier kopen, maar je kan ook aan de slag met een stevige canvas tas en wat textielstiften. Son    schreef op:
  2. Stéphan
    Boterbloem Lid Mijn zoon is zondag jarig, maandag mag hij trakteren.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |