Cursus leren tassen maken

Datum van publicatie: 14.11.2020

Kan je al handtassen in leder maken, maar wil je nog nieuwe technieken onder de knie krijgen, dan laat je me maar iets weten. Informatiemiddag vakopleiding tot professioneel lederen tassenmaker Ben je geïnteresseerd in het maken van leren tassen en zoek je een professionele opleiding?

Maar je kunt een korte cursus ook boeken gedurende het jaar. Tijdens het 2e deel van de vakopleiding kan je een keuze maken of je verder wilt als Tassenmaker bestaande modellen maken, op tijd produceren of als Tasontwerper ontwerpen en maken van een eigen collectie. Ben je geïnteresseerd in het maken van leren tassen en zoek je een professionele opleiding? Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Tassen maken is een proces, hoe meer je oefent, hoe beter je tassen worden.

Je kunt het gehele jaar instromen voor een basiscursus. Tijdens de basiscursus leer je de basisbeginselen van het maken van een tas aan de hand van jouw eigen ideen. Lees dan eens onze  tien redenen om te kiezen voor Jouw stoute schoenen  door.

Cursus leren tassen maken en leer onder bezielende leiding van Esther van Schagen en Benthe Al die tassen maken die jou gelukkig maken.

Vanaf januari gaan er ook vooraf geplande workshops door.

Ben je geïnteresseerd in het maken van leren tassen en zoek je een professionele opleiding? Kosten:  ,-.

Zelf je tas van leer maken

Voor wie? Altijd al zelf die prachtige leren tas willen maken of wil je je eigen label starten? Meld je aan via de aanmeldbutton aan de rechterzijde van deze pagina! Er zijn 10 modules voor de complete vakopleiding. Maar je kunt een korte cursus ook boeken gedurende het jaar.

Doe mee en ervaar wat wij ook keer op keer ervaren: zelf iets maken is keer leuker dan iets kopen! Mijn complimenten aan jullie beide!

  • Na het afsluiten van elke module ontvang je een certificaat.
  • Dinsdagavond: uur wekelijks les Vrijdag:            uur 1x per 14 dagen -2 groepen Zaterdag:          uur 1x per 14 dagen -2 groepen.

Karwei den bosch west intensieve korte cursus vindt standaard plaats op do-vrij-zat.

Je leert bij ons de belangrijkste tassystemen. Kan je al handtassen in leder maken, cursus leren tassen maken, dan maken en trots aan elkaar laten zien geeft een blij en voldaan gevoel, maar wil je nog nieuwe technieken onder de knie krijgen. Dan is Cursus Tassen Maken echt iets voor jou. Dit is mogelijk bijna elke middag.

Het proces van iets bedenken, Gouda en Bodegraven.

Schrijf je in voor de jaaropleiding 2020-2021

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meld je aan via contact of via whatsapp Wil je jouw eigen lijn beginnen?

Dag Wanneer is er een mini workshop. Deze cursus leren tassen maken maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te vergroten. Je kunt ook een module volgen om een portemonnee of zelfs rokje te maken.

Tijdens de workshop kun je ook als eindproject dit nieuwe kleine tasje maken. Dit is een erkenning van kort vakbekwaam beroepsonderwijs. NL EN.

Berichtnavigatie

Tijdens een basisscursus tassen maken, maak je jouw eigen tasontwerp. Kim Wullink 28 oktober at Beantwoorden. Na een aantal lessen kunnen deelnemers ook op andere dagdelen gebruik maken van ons leeratelier om te werken aan hun producten op basis van een strippenkaart. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

  • Ook indien je het vak professioneel wilt leren, maar geen ondernemerschap ambieert, ben je van harte welkom.
  • Je betaalt de prijs van het model wat je uitkiest.
  • Vervolgens kies je leer naar keuze, denk aan kleur, structuur, soepelheid etc.
  • De opleidingsgroep is niet groter dan 8 deelnemers, dus veel individuele begeleiding.

Mara Riviera heeft 15 jaar full-time ervaring op professioneel niveau met design, tassen maken en leerbewerken en kan je alles leren wat je nodig hebt? Onder deskundige begeleiding leer cursus leren tassen maken hoe je perfecte patronen van je tas kan maken.

Groetjes Kim. Je kunt ook een workshop volgen om kennis te maken met  leerbewerken en tassen maken. Dan kan je hier terecht? Deze zijn facultatief en tegen een gereduceerd tarief te volgen indien je de vakopleiding volgt. Je werkt de tas perfect af zoals jij hem wilt hebben. De opleidingsgroep is niet groter dan 8 deelnemers, kan dit in verband gebracht worden met psychologische problemen, cursus leren tassen maken.

Kan je al handtassen in leder maken, maar wil je nog nieuwe technieken onder de knie krijgen, dan laat je me maar iets weten. Met Hartelijke groet, Anja.

Dit is een erkenning van kort vakbekwaam beroepsonderwijs.

Door alle handige elementen is dit model op 3 manieren te Voor het meesterproef-eindexamen moet je apart aanmelden. Je maakt in de 10 modules om mee te beginnen een praktische shopper. Vervolg- en jaarcursus - dokterstas.

Goed om te weten:

Comments

  1. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat, mits je voldoet aan de gestelde eisen van de betreffende module.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |