Bosrand alphen aan den rijn adres

Datum van publicatie: 07.11.2020

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Dus niet, vergeten denk ik. Brenda 9 punten.

We hebben meer dan de helft laten staan. Buiten als planten voor binnen en buiten ook heel veel interieur spullen. Dus niet, vergeten denk ik. Schrijf een beoordeling. Waarom algemeen zo laag, ik betaal altijd met master card, maar dat kan bij u niet, gelukkig had ik iemand bij me die mijn betaling heeft overgenomen via de ING. Engels 1. Goeie services en lekker eten.

Was deze recensie nuttig voor u. Tijd van het jaar. Op Tuincentrum Overzicht! Beoordelingen filteren. Erg mooi ingericht, met veel hout en licht. Bij vragen aan het personeel wordt je fijn en goed te woord gestaam.

  • Een erg leuke route om door de winkel te lopen, veel decoratie en keuze.
  • Tijd van het jaar. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Corona informatie

Doorgaan naar hoofdinhoud. De broodjes en muffins waren droog en vies. Het is een heel fijn tuincentrum erg overzichtelijk. Meld deze recensie als ongepast. Moet er wel een eind voor rijden Zeeland maar dat heb ik er graag voor over.

Bedankt voor je hulp! Allemaal tip top in orde.

  • Zo jammer. Na een lange wandeling door het tuincentrum met een overdaad aan keuzes aan planten, bloemen en andersoortig groens, ben je wel toe aan een goed kop koffie, thee of wat hartigheid.
  • Maar tegen sluitingstijd restaurant moet je er niet komen. Nederlands

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Lees ook onze privacyverklaring. Zag een nieuwe kok staan.

Allemaal tip top in orde! Beste Jetske van der Reest, Hartelijk dank voor uw positieve recensie.

Welcome to garden centre De Bosrand in Alphen a/d Rijn

Beoordeeld op 4 maart Goede belegde broodjes. Alle gegevens weergeven functies, over. Blij dat ik dit tuincentrum heb gevonden.

Hotels in de buurt. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Restaurant ook erg prima ingericht. P C Buchly  0 bezoekers vonden deze review nuttig.

Beoordeeld op 10 december via mobiele applicatie High tea.

Hoe was jouw ervaring?

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! En wat heeft de cliënt daar mee te maken. Zou het straks

Tijd van het jaar. Eten is meestal wel goed. De Bosrand gemaild, niks mee gedaan! De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Mooi assortiment. Je moet wel weten wat lekker is en wat minder lekker is. Mooie locatie en erg sfeervol.

Meer informatie

Alleen bakje salade vergeten. Berijkbaarheid prima,. Mooie locatie en erg sfeervol.

Beoordeeld op 1 oktober Cafetaria geluk. Gaat geen probleem worden. P C Buchly  0 bezoekers vonden deze review nuttig. Brenda 9 punten?

Goed om te weten:

Comments

  1. Tosti hawai was redelijk. Datum van bezoek: januari

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |