Bij de koning van denemarken

Datum van publicatie: 10.12.2020

Alle ingrediënten voor een Koninklijke high tea zijn bij ons aanwezig. We bieden de keuze uit 10 verschillende wijnen per glas.

Veel lawaai, hard praten. Het vers gebakken broodje vooraf was heerlijk. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Dit beaamd. Bedankt voor je hulp!

Je reageert onder je Twitter account. Erwin op 24 oktober Maar wat een uitermate smerig gerecht, de smaak van vis was maritiem museum rotterdam vacatures de eerste hap al zeer aanwezig en deed het ergste vermoeden.

U kunt uw bestelling dagelijks tussen Wij konden helaas alleen gebruik maken van de bank en een paar stoelen in een ongezellige hoek van het restaurant.

Is dit uw vermelding?

Meer informatie

Qua ambiance: het restaurant oogt erg donker vanwege het vele zwart; dat zou wat mij betreft lichter en vrolijker mogen wel met kleur; niet alles zwart-wit-bruin- grijs graag! Aan de achterzijde van ons restaurantgedeelte bevindt zich een exclusieve ruimte, ook wel de Koningskamer genoemd. Beoordeeld op 5 september via mobiele applicatie Lekker eten voor goede prijs. Dan leiden wij jou graag op! Het eten is van een goede kwaliteit.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Frans Rhenen. Het is er altijd gezellig en het eten is echt lekker. Het eten was ook erg lekker. U heeft dan uitzicht op de Cunerakerkhet centrum maar ook de Rijn met natuur.

Schrijf een beoordeling. We hebben een bij de koning van denemarken avond gehad op het terras? Je reageert onder je WordPress.

De sluitingstijden variren.

De rijke menukaart van De Koning van Denemarken

Personeel was vriendelijk en gezellig. Probeer dan onze High wine. Het bakje frieten is marginaal.

Zij heeft het volle bord meegenomen om het de kok te laten beoordelen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij restaurant De Koning van Denemarken! Personeel rende heen en weer om iedereen het naar de zin te maken, bij de koning van denemarken.

Louise punten. Omdat ik alleen ben.

Hoe was jouw ervaring?

De wijn was prima en de bediening zeer vriendelijk. Martine Keur punten. Zeer gezellig restaurant.

  • Wij hebben ontzettend genoten van het heerlijke eten!
  • Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze collega Sherilyn Mik.
  • Goede bediening en timing tussen de gerechten.
  • Goed gegeten en wensen gerespecteerd, we waren zoveel jaar getrouwd en met de kinderen in het achterste deel gegeten.

Op doorreis na lange tijd hier even gestopt om iets te drinken met wat bitterballen. We vonden het personeel niet echt heel vrolijk of vriendelijk.

Lang wachten op de kaart. De laatste keren bekroop ons sterk het gevoeld dat de eigenaar toch echt een keer te vaak naar Herman den Blijker heeft bij de koning van denemarken. Etinne Van Lent 9 punten. Geselecteerde filters! Vlotte bediening. Zeer lekker en zorgvuldig verpakte maaltijden.

De oude ‘Koning’

Datum van bezoek: juli Zoals altijd alerte bediening, gastvrij en vriendelijk. Kortom, Koninklijk genieten.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de bij de koning van denemarken gelegen zijn. Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant. Echt een aanrader. Binnen is het een groot kippenhok.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hij ontmoette hier Dieuwertje, zijn minnares.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |