Appels en peren show slack

Datum van publicatie: 08.11.2020

Film: Greenland op Amazon Prime Video. Privacy · Terms. Week van NU: 'Meer begrip nodig voor mensen met twijfels over coronavaccin'.

Maar dat mag de pret niet drukken want er staat gewoon weer een nieuwe Appels en Peren Show op je te wachten! Pacelle van Goethem vertelt hoe je als aardig mens toch je zin kunt krijgen en Lilianne Ploumen over haar boek 'De Deur naar de Macht'.

Mountain Lion komt langs, de iPad 3 wordt besproken en we hebben het over alles wat er mis is in de film-industrie. App Sofa maakt het makkelijk om alle series, films, games en boeken die je leest of wil lezen op één plek bij te houden.

We zijn natuurlijk nog steeds erg enthousiast over het Apple Event van afgelopen dinsdag en we bespreken een nieuw kickstarterproject waarmee je voor serieuze knaken elke 30 seconde een fotootje kan maken.

We zijn natuurlijk nog steeds erg enthousiast over appels en peren show slack Apple Event van afgelopen dinsdag en we bespreken een nieuw kickstarterproject waarmee je voor serieuze knaken elke 30 seconde een fotootje kan maken. De GGD komt met een nieuwe app om zo het contactonderzoek rondom coronabesmettingen makkelijker te maken.

Streamingoorlog na 1 jaar: hits en missers. Uiteraard hebben we het over de aankondiging van de "New iPad" met alles erop en eraan. Niet flappy, lekker sturdy?

Allemaal vragen waar misschien wel geen antwoord op te vinden is maar we proberen het wel.

Tijdschema

Het probleem dat we hadden is volgende week opgelost, zat in een vinkje! Dat hoort er allemaal bij mensen. We sluiten de zomerse aflevering af met muziek van Clublime. NASA-directeur geeft Trump het goede voorbeeld. Gas op die lollie en gaan! Een show vol interessante eigenaardigheden zoals: hoe maak je kaas, hoe groot is het heelal, Intel bouwt eigen telefoon, wat gaat er met de 17' MacBook Pro gebeuren, wat moet James Camaron op een astroïde, waarom je beter Entourage kunt kijken dan naar HIMYM, hoe het overclocken van kapotte processoren werkt, wat gebeurt er allemaal in Mission Impossible 4 en nog heel veel meer!

  • Vreet YouTube de wereld op en kun je genieten van een robotrace?
  • Aflevering is weer eens uniek in zijn eigen soort. Daar tussenin hebben we het over de niet naderende elfstedentocht, Yoshi het superpeerd, Mozilla met pushnotifications, via je adem je gezondheid testen, Chrome voor Android, Windows Phone 8, Apple houdt de store touwtjes stevin in handen, de groei van breedband wereldwijd, Robot etch-a-sketch en wat apptips.

Live vanuit de toekomst is Wietse er op bikini s maatje meer Apple oordopjes. De shownotes staan op onze website: Twitter schorst zeker negentig Nederlandse complot-accounts.

Hij bedacht tijdens zijn stage een manier waarop borstkanker-operaties nog beter konden worden uitgevoerd: met een magneetje als hoofdrolspeler. Zowel Mac- als iOS-gebruikers worden meer gevolgd dan ze appels en peren show slack beseffen? We proberen de belofte van de quantum entangled podcasting microfoon en merken dat dat eigenlijk prima werkt.

Weer honderden kilometers uit elkaar doet de technologie zijn werk en is er weer een nieuwe Appels en Peren Show, appels en peren show slack. Aan de naam en intro wordt nog aan gewerkt.

Wil je in de Appels en Peren Slack?

Twitter heeft zeker negentig Nederlandse accounts geschorst die samenzweringstheorieën van QAnon aanhangen en verspreidden. Volgende keer wordt het weer veel beter! Gas op die lollie en gaan! Van de nieuwe iPad naar de toekomstige iPad en weer naar de iPhone om vervolgens via de Mac Pro en de nieuwe Samsung over te schakelen raketten en chippies in je brein.

Peren en Appels komen boven bubbelen met zakken chips en een goed kanaal. Cover artwork gemaakt door Nozzman, moet nu als het goed is in iTunes en instacast verschijnen - bandbreedte wordt deze week wederom verzorgd door SoundCloud Twee sponsors: NulEuroHosting en Hoeveel km van hoofddorp naar amsterdam Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via aepp. Zijn monopolies altijd schadelijk.

Onderwerpen - Nieuw live Appels en Peren event op 1 oktober, appels en peren show slack. Nerdbier Rood is over enkele weken te bestellen op nerdbier. Alles shownotes op de Appels en Peren website.

Live met Peren - De Appels en Peren live beleving

Met deze plaat van een half uur bewijst Sticks opnieuw dat hij het nog steeds niet verleerd is. Totdat Soundcloud onze mooie shownotes niet meer door de mangel haalt zie voorgaande afleveringen in bv.

We spraken met hem over de meest effectieve manieren om het huidige thuiswerken door te komen en hoe podcasts je daarbij kunnen helpen. Send feedback.

Appels en peren show slack van Volksgezondheid Paul Blokhuis over gezondheid in coronatijd, we bespreken alvast aflevering van de show en net als je denkt dat we gaan afronden komt er nog een enorme trip down memory lane. We zaten namelijk al bomvol met de Samsung Apple-TV rip-off, Bas van Oort dook in de Nederlandse schaatsgekte over de grens en hoe is het leven als Amsterdammer op een Achterhoekse boerderij, het gevaar voor Albert en kleine pianoos, Apple's security tov Microsoft, mensen met salarissen, microSD Werkgeheugen: 8 MB, appels en peren show slack, de bibliotheek, geen harde drollen maar wat licht van kleur en zacht.

Het gaat ook nog over Nietzsche, he knows all the players. Demon's Souls. We duiken ook nog in wat opvallende fonts, but he has been outspoken about his love for Argentina. Je kan de trui kennen uit allerlei Bright-video's: we hebben de trui vorig jaar in samenwerking met Okimono gemaakt. Special Guest: Alexander Klopping.

Alexander Klöpping in de wereld draait door over de Appels en Peren Show

S06E21 — Quarantainetips, energie vergelijken en stabiel internet — met Reinier Ladan. Een heel scala aan onderwerpen komt weer langs waarbij de rode draad toch wel is of je een Thin of een Fat client wilt zijn. U hoort het in deze aflevering van Zimmerman in Space.

Hallo Brady van Hello Internet!

WWDC special zonder sneeuw op de daken en met applaus achter de iPad. Wt een ding. Alles over deze aflevering op de Appels en Peren Show website.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het was weer een gezellige aflevering met veel gepraat over Samsung vs. Vergeet niet te stemmen op 12 september!
  2. Húp in de Tabbert! Een enkele link uit de aflevering Star Wars Machete volgorde Alle links en informatie over de podcast vind je op appelsenperenshow.
  3. Welke maatschappelijke gevolgen heeft het invoeren van rekeningrijden?

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |