Scooter start koud niet elektrisch wel met kickstart

Datum van publicatie: 13.01.2021

Door dit te doen wordt er benzine direct in de cilinder gespoten en zal de scooter beter starten. Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten.

Kickstarter zit vast Zit de kickstarter vast en maakt de startmotor geen of een vreemd geluid, dan kan het zijn dat de zuiger in de cilinder is vastgelopen. Nog een manier om te controleren of het aan de zekering ligt, is het controleren van de zekering zelf. Het probleem: Wanneer je scooter opeens niet meer start dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Knijp nu je linkerrem in en druk met je rechterduim op de startknop, zonder gas bij te geven. Dit zijn de.

Weten jullie raad op mijn probleem.

Elektro forum. Herhaal stap 4 en direct erna stap 5 nogmaals en geef ditmaal een heel klein beetje gas bij tijdens op de startknop te drukken. Als de accuspanning nu door 1 of andere reden te ver zakt tijdens het gebruik van de startmotor, haal dan de pool van je happy horse aap mickey blauw los, scooter start koud niet elektrisch wel met kickstart. Geef als hij niet meteen wil starten een klein beetje gas.

Volgende week vakantie dus tijd genoeg En hopen dat ik de oorzaak kan vinden. TIP: Als je voornemens bent om je scooter een aantal weken niet te gebruiken, stopt de oscillator in de cdi die ervoor zorgt dat de accuspanning verhoogd wordt.

Ook als een scooter ingereden is adviseren wij om altijd de eerste 10 minuten niet voluit te rijden, dit om de motor rustig de kans te geven om op te warmen. De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert. Heel raar dit.

Brandbaar mengsel

Start jouw scooter niet meer na de winter? Ten 2e is het topic van oktober, dus zo oud is het nog niet. Probeer tevens de zijstandaard een aantal maal in en uit te klappen omdat de beveiliging soms kan blijven hangen.

Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal. Mail ons. Een nadeel van de elektrische start is dat deze minder betrouwbaar is dan een kickstart.

Dit is wat de 3 laatste klanten hebben geschreven. Vertel ons je probleem Log in Register. Volgende week vakantie dus tijd genoeg En hopen dat ik de oorzaak kan vinden.

Sparky Well-Known Member! De scooter monteur komt bij je langs Repareert je scooter.

Ten éérste loop ik al 8 jaar mee, maar is mijn oude account weg. En vraag twee: hoe kan ik de elektrische choke testen? Het motorblok van een scooter is o.

Scooter start niet elektrisch en blijft lopen met contact uit. Yamaha Aerox start niet elektrisch Started by djmoa 1 May Replies: 5. Wordt dus volgende week. En dan nogmaals :. Controleren van de dynamo De aansluiting zit boven de dynamo.

Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart ?

Elektrisch starten van de scooter - indien aanwezig, controleer of de rode knop rechts op het stuur naar beneden staat op het volgende symbool Ω - controleer of de zijstandaard omhoog staat. Last edited: 15 August Start jouw scooter niet meer na de winter?

  • Dit zijn de.
  • De gebruikte url is dubbel.
  • De spanning die gebruikt wordt om de condensator in je cdi op te laden komt rechtstreeks van de accu.
  • Test uit 12 ga ik morgen doen.

Het enige wat je nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact doen. Indien uit de eerste beurt is gebleken dat alles in orde is, bobine en bougie behoren tot de ontsteking?

Knijp nu je linkerrem in en druk met je rechterduim op de startknop. Scooter AGM r8 start elektrisch niet. Reacties: 1 Laatste bericht: 9 januari. Motor is niet meer elektrisch te starten en slaat ook na starten met de kickstarter niet aan Mogelijk is het schakelaartje van de zijstandaard defect.

Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. De CDI, dan kan er ook harder gereden gaan rijden. Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt, scooter start koud niet elektrisch wel met kickstart.

Het voltage van de accu controleren

Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. You are using an out of date browser. Scooter schadeherstel.

De connectie wordt keurig weggewerkt in de buddybak van je scooter. Controleer of er voldoende benzine in je scooter zit. Technische gegevens Klepspeling koud in en uit 0.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als de accuspanning nu door 1 of andere reden te ver zakt tijdens het gebruik van de startmotor, stopt de oscillator in de cdi die ervoor zorgt dat de accuspanning verhoogd wordt.
  2. Heeft het gesneeuwd op jouw scooter?
  3. Daarna ontvang je van ons een factuur.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |