Parkeergarage qpark de bijenkorf amsterdam

Datum van publicatie: 06.02.2021

Passenger Terminal Amsterdam. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Anne Frank Huis. Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeren in Amsterdam Bent u van plan om een dagje Amsterdam te bezoeken, en komt u het liefst met de auto? Van Gogh Museum. De tarieven voor het parkeren i….

Filters Parkeren op straat. Nieuwendijk Nieuwezijds Kolk Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Bezoek de overvolle terrasjes op het Leidseplein.

Waterlooplein Valkenburgerstraat De 9 Straatjes.

Gerelateerde artikelen Tarieven voor het parkeren In vrijwel alle winkelcentra moet u fors betalen om u auto te parkeren. Datum en tijd van aankomst Datum en tijd van vertrek.
  • Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers. Anne Frank Huis.
  • RAI Amsterdam. Amsterdamse Poort P21 Bijlmerdreef

Parkeerbedrijf Qpark

Het adres van de parkeergarage is als volgt: Beursplein 15 JW Amsterdam Voor vragen kunt u bellen naar: - 44 66 doordeweeks te bereiken van uur. Symphony Leo Smitstraat 4. Parkeren bij de Bijenkorf Amsterdam Het is waarschijnlijk een van de meest bekende parkeergarages van Amsterdam: de parkeergarage onder de Bijenkorf.

Zoals de parkeergarage in de Kolk en de Europarking aan het eind van de Elandsgracht, op de kruising Elandsgracht en Marnixstraat. Dan ga je een laagje verder.

Diamant Museum. Weesperplein Eerste Boerhaavestraat. In Amsterdam is zo'n plek bijna niet te vinden. Je hebt je rijbewijs gehaald en je bent er klaar voor; eindelijk je eigen auto kopen. Albert Heijn Science Park. Bekijk alle deals. Garages in activeLocation.

Overige lokaties in de buurt

Goedkoop parkeren voor slechts 25 euro Vanaf. Garages in {{ activeLocation. Op de website staan per parkeergarage  de op dit moment geldende tarieven vermeld.

Byzantium Tesselschadestraat 1 G. Klant worden is altijd gratis. Datum en tijd van vertrek. Kies een moment. Westergasfabriek Van Bleiswijkstraat 8. Alleen noodzakelijke.

Gewilde parkeergarage in Amsterdam

De schone en goed bereikbare parkeergarages van Q-Park zijn verspreid over de hele stad, van het centrum tot in de verste uithoeken van Amsterdam.

Concertgebouw Amsterdam. Passenger Terminal Amsterdam. Bezoek het Anne Frank Huis, het Scheepsvaartmuseum, het Hermitage Amsterdam museum of neem een kijkje in het hoofd — en op de doeken — van Vincent van Gogh en Rembrandt op het Rembrandtplein.

Westergasfabriek Van Bleiswijkstraat 8.

Het is mogelijk om op verschillende manieren te betalen, met cash of een credit card. Steek op parkeergarage qpark de bijenkorf amsterdam het IJ over om je slag te slaan op de grootste vlooienmarkt van Europa. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Garages in activeLocation.

Nieuwendijk Nieuwezijds Kolk Als u deze informatie niet wilt ontvangen, ik ga akkoord. Alleen noodzakelijke Ja, dan kunt u deze knop uitschakelen. Meer lezen. De 9 Straatjes. Byzantium Tesselschadestraat 1 G.

De Pijp. Hierop kunnen in Nederland fikse boetes staan. Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle  Q-Park  parkeergarages te reserveren. Alleen geldig op zaterdag en zondag Parkeren aan de rand van de stad Verzekerd van een parkeerplaats.

Bezoek het Nemo Science Museum en ontdek de wereld van de wetenschap? Slim parkeren is mobiel parkeren. Bekijk alle locaties.

Goed om te weten:

Comments

  1. Amsterdam Amstel. Alle grote winkelstraten, zoals de Nieuwendijk, de Kalverstraat en de negen straatjes in de Jordaan zijn vanuit deze parkeergarage gemakkelijk te bereiken.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |