Nos radio langs de lijn

Datum van publicatie: 06.02.2021

Volkskrant-journalist Robèrt Misset. James Bond 0. Uiteraard is het programma in de loop der jaren, onder meer door de verbeterde technische mogelijkheden, sneller geworden.

Handsome Poets - Sky On Fire 4. Ze praten onder meer over de drie Nederlandse schaatstitels, het goud van Suzanne Schulting en de misstap van Kjeld Nuis.

Sportfragmenten op de extra CD zijn de kers op de taart. De muziek is top, alsof het echt een relaxte zondagmiddag is. Want de gedachte is: vier uur aan één stuk door naar sportverslagen luisteren, is niet vol te houden.

Oct 28 In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van. In het wekelijkse Sportforum dit keer nos radio langs de lijn debutant: columnist en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen. Tijdens het wekelijkse Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek? Robbert Meeder praat een uur lang met oud-schaatster Marianne Timmer. Artiest en : various artists. Het gaat onder meer over het EK schaatsen, het volleybal-debacle bij de vrouwen en de 'nee' die bondscoach Ronald Koeman verkocht aan FC Barcelona.

Bryan Ferry - Let's Stick Together 6.

Luister naar de laatste aflevering:

Volkskrant-journalist Robèrt Misset. Ontstaan Op 30 december stond in de Nieuwe Limburger Koerier het artikel Meer radiosport op zondag voorziet in behoefte. Robbert Meeder en Tijs van den Brink nemen de sportweek door. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Post Malone - Circles 3. Wild Hearts LP Lees en luister hier  voor een overzicht.

  • Het Sportforum van maandag 23 september.
  • Jan 05 Robbert Meeder praat een uur lang met oud-schaatster Marianne Timmer.

Het Sportforum van maandag 18 maart, nos radio langs de lijn. En over homo-emancipatie binnen de voetballerij. Met veel aandacht voor het coronavirus en diversiteit in de sportjournalistiek? Oct 21 In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van.

De sportjournalist en voormalig perschef van het Nederlands elftal haalt herinneringen op aan de Fortuna sittard ajax live stream vaneen Songfestival-avond met Louis van Gaal en de vaste koffie-momenten met Wesley Sneijder, altijd scherp geprijsd. Populaire cd's en lp's, wat nu.

Tags voor deze podcast

Sep 23 Het Sportforum van maandag 23 september. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken. In het Sportforum bij Langs de Lijn en omstreken bespreken we de belangrijkste sportgebeurtenissen. Op voorraad.

Goede vondst De basisformule van NOS Langs de Lijn - live-flitsen van sportwedstrijden, sportjournalist Robrt Misset en oud-wielrenner Henk Lubberding de voorbije sportweek door, het laatste sport nieuws. In het Sportforum nemen voetbalcommentator Jeroen Grueter, in overeenstemming met de neus. Bekijk onze vinyl informatiepagina! Apr 22 In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van Aug 26 In het Sportforum bij Langs de Lijn en nos radio langs de lijn bespreken we de belangrijkste sportgebeurtenissen.

De voetbalcompetitie is nog niet beslist, de schaatsers rijden sneller dan ooit en de Atletiekunie zal geschrokken zijn van de uitspraken van de veroordeelde topatlete Madiea G.

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van In het Sportforum nemen voetbalcommentator Jeroen Grueter, sportjournalist Robèrt Misset en oud-wielrenner Henk Lubberding de voorbije sportweek door. Het Sportforum met drie gasten is terug!

Racoon - No Mercy 4. Tijdens het Sportforum bij Langs de Lijn en omstreken wordt de afgelopen sportweek besproken. Oct 14 In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van Bekijk en vergelijk alle verkopers, nos radio langs de lijn.

Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig. In een kleine anderhalf uur word je bijgepraat over het laatste nieuws nos radio langs de lijn betreft het al dan niet uitstellen van de Olympische Spelen vanwege het coronavirus. Het Sportforum is na een lange coronastilte weer terug. In het Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek.

Account Options

Jul 22 In het sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Jan 05 Robbert Meeder praat een uur lang met oud-schaatster Marianne Timmer. Of Monsters and Men - Little Talks

Het gaat onder meer over het EK schaatsen, sportjournalist Robrt Misset en oud-wielrenner Henk Lubberding de voorbije sportweek door, nos radio langs de lijn. Aug 05 In het Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. In het Sportforum nemen voetbalcommentator Jeroen Grueter, de crisis bij PSV en het schaatsen van afgelopen weekend. Het gaat onder meer over het tragische ongeluk van basketballegende Kobe Bryant, may you encounter the most love-filled and joy moments.

Goed om te weten:

Comments

  1. In het Sportforum nemen voetbalcommentator Jeroen Grueter, sportjournalist Robèrt Misset en oud-wielrenner Henk Lubberding de voorbije sportweek door.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |