Zelf latte macchiato maken met senseo

Datum van publicatie: 09.11.2020

Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Of uit prof.

Je 'mag' er toch helemaal niet zoveel melk indoen, het max-streepje zit vrij laag omdat ie anders overstroomt. Vorige Gezonde ontbijtmuffins die snel en makkelijk te maken zijn. Say goodbye to Starbucks dit kan jij zelf.

Niet op electrisch Ik weet sinds kort hoe dat moet.

Het romige van de melk met de caramelsiroop is echt zo delish. Ik drink mijn koffie eigenlijk altijd zwart, puur in zijn eenvoud? Gecondenseerde melk vind je in de supermarkt bij de koffiemelk. Vorige Gezonde ontbijtmuffins die snel en makkelijk te maken zijn! Ik heb ooit s bij de Hema n opschuimer gekocht!

  • Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.
  • Groetjes enneh Met deze melkopschuimer maak je van iedere kop koffie een feestje.

Wat eten we vandaag?

Nieuws 24 sep Nespresso lanceert nieuwe koffiemachine die 5 soorten koffie kan zetten. Superzoete melk of melk met een duidelijke bijsmaak zou dit bijvoorbeeld verpesten. Met het resultaat dat ik het restje melk weggooide, er nieuwe in deed en het opnieuw probeerde. Inspiratie 9 jul Moet je proeven: Vietnamese koffie en ijskoffie.

Pauline 17 september om Hij verwarmt de melk. Emma 17 september om Oei,oei deze ziet er wel erg lekker uit!

Margreet 23 september om Ik heb ooit s bij de Hema n opschuimer gekocht. Stap 5 Schenk de espresso voorzichtig in het midden van de melk. Ik ben gek op cappuccino.

Gecondenseerde melk vind je in de supermarkt bij de koffiemelk. Recepten Gisteren Lees verder.

Wat is een goede melkopschuimer?

Het is zo fluffy. Het romige van de melk met de caramelsiroop is echt zo delish. Inspiratie 6 okt

MySimplySpecial 17 september om Het is dat ik niet van koffie hou, maar die karamelsiroop klinkt als een goed idee. Laat het stoompijpje dan verder in de melk zakken rustig aan. Je kunt senseo ook volgen op Facebook. Reageer op artikel:. Barista Mike van Vapiano heeft mij geleerd hoe dit moet.

17 reacties

Wat eten we vandaag? Met jouw recept verheug ik me er nog meer op! Recepten 20 jul Culy Homemade: Dalgona ijs koffie — zo maak je deze trending koffie.

  • Serveer de Caramel Latte Macchiato meteen.
  • Vorige Gezonde ontbijtmuffins die snel en makkelijk te maken zijn.
  • Pingback: Kunst in je kamer.
  • Inspiratie 9 jul

Stap 5 Schenk de espresso voorzichtig in het midden van de melk. Elisabeth 27 november om Voor mij. Bewaar Deel Print. Recepten 29 mei Culy Homemade: snelle en makkelijke Affogato Trifle vanille-ijs met koffie en cantuccini. Vul het glas tot ongeveer 3 cm onder de rand.

Het is zo fluffy. Met de hand, met een automatisch opschuimkannetje of met een opschuimsysteem dat bij een groter koffieapparaat zit, zelf latte macchiato maken met senseo, Benja. Zelf caramel latte macchiato maken.

Belangrijk is: de melk mag nooit koken! Recepten 20 jul Culy Homemade: Dalgona ijs koffie — zo maak je deze trending koffie. Ik heb een snoerloze Inventum melkopschuimer waarmee ik in 1,5 minuut perfect geschuimde melk maak met één druk op de knop.

Inspiratie 30 jul Groetjes enneh. Marja 21 september om Dus je hebt echt pers een melkopschuimer nodig.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |