Zelf kroon maken van papier

Datum van publicatie: 14.11.2020

Volg de lijntjes en knip het sjabloon zorgvuldig uit. Voor dit project heb je een snoeischaar of een scherpe schaar nodig, bloementape en binddraad.

Zak van Sint en Piet met eigen naam Rijg het lint of de raffia door de twee lussen en maak een losse strik. Kortom dezelfde Elenea, dezelfde leuke artikelen alleen nog meer keuze en variatie. Knip een stuk karton of stof uit dat even lang is als de kroon en 2,5 tot 4 cm breed. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker.

Categorien: Knutselen. De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven! Laat je versieringen goed drogen! Draag een papieren kroon als je een fantasiespel speelt. De kerk beschouwde het verjaardagsfeest als een heidense traditie. Knip de bloemhoofdjes van elke bloem af, zelf kroon maken van papier, met 7,5 tot 10 cm steel er nog aan.

De kroon maken

Gebruik veel blauwe en zilveren steentjes. Op die manier maak je een echte diadeem. Knip 8 tot 12 stelen van elke bloem en beide bloemen voor het opvullen. Schuif de stelen van het volgende miniboeketje onder de bloemen van het vastgezette miniboeket, waarbij je van links naar rechts werkt. Gebruikersportaal Verras me! Tip: met een dunne draad voelt het kroontje zacht aan. Probeer gipskruid of verse den.

  • In andere talen English: Make a Crown. Versier de aanknopingspunten met wat zilverspray en je hebt een stoere en schitterende verjaardagskroon.
  • Plaats de zijden bloemen rond de kroon van draad en zet ze eraan vast. Laat de verf drogen, trek dan het sjabloon over en knip het daarna uit.

Overweeg om de bladeren van enkele van de grotere bloemen te bewaren. Koningen en machtige edellieden begonnen het wel te doen. De mogelijkheden voor de perfecte kroon zijn eindeloos. Zelf kroon maken van papier met een dunne draad voelt het kroontje zacht aan. Wikkel de uiteinden van de draad rond het cirkelvormige frame.

Verjaardagskroon in lievelings kleuren

Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst! Sterk als staal Wil je eerder een krachtige uitstraling verkrijgen? Pompoenen zijn herfstgroenten voor heerlijke recepten oktober 9, Categorieën: Knutselen.

Over ons Categorien. Altijd was ik op zoek naar werkuitleg, patronen en adviezen, zelf kroon maken van papier. Overweeg om lussen te maken van grote stukken lint aan de achterkant van de kroon. Leg de onderkant van dit stuk gelijk met de onderkant van de kroon. Wikkel een stuk bloemdraad rond de stelen van het kleine boeketje en de omwikkelde binddraad.

Wat heb je nodig?

Plak ze vervolgens in de punten in elkaar met een beetje lijm en doe dit in twee lagen voor een extra mooi resultaat. Als je je kroon een speciale kleur wilt geven zoals zilver of goud , verf het dan eerst met behulp van spuitbussen verf of acrylverf. Leg de randen tegen de potloodstreepjes en niet of lijm ze aan elkaar. Knip een stuk van 60 cm raffia of lint af.

More Pins. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Zelf kroon maken van papier kunt vanuit duitsland nederland bellen soort zijden bloemen kopen die je wilt.

Met crepepapier maak je gras om de boel extra kleurrijk te maken. Wikkel voorzichtig de bloemendraad rond je hoofd. Maak met een potlood streepjes waar de twee randen elkaar overlappen. Mijn oma was handwerkdocente en mijn vader weg- en waterbouwkundig ingenieur die mij veel geleerd heeft qua inzicht en technieken.

Andere leuke knutselwerkjes

Er zijn veel kinderen die gek zijn op hulpdiensten. Ja Nee. Je zult een stuk lint door de lussen halen om de kroon dicht te knopen. Het was onder het volk alleen nog steeds niet gebruikelijk om een verjaardag te vieren.

Dik papier, schrijfster n oprichtster van MamaKletst. Autoliefhebbers die jarig zijn, karton of zelfs posterpapier zijn geweldige mogelijkheden. Ik ben Joyce 32zijn zeker heel erg blij met deze stoere Cars verjaardagskroon.

Goed om te weten:

Comments

  1. Everdine
    Laat een reactie achter Annuleer Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
  2. Schuif de stelen van het volgende miniboeketje onder de bloemen van het vastgezette miniboeket, waarbij je van links naar rechts werkt.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |