Welke winkels zijn open op zondag in drachten

Datum van publicatie: 07.02.2021

Bezoekers tellen Hoeveel bezoekers er precies naar Drachten komen op koopzondagen is onduidelijk. Een nieuw vaccin maken: van toeval tot een race tegen de klok Algemeen.

Waar de Drachtster politiek alleen zou praten over de koopzondag, heeft ze dinsdagavond ingestemd met een algehele vrijstelling van de openingstijden. Verder vind ik dat winkeliers zelf moeten kunnen beslissen of ze meedoen of niet.

Het is nog een nieuw fenomeen en dit heeft de tijd nodig. En ik ben er blij mee dat de supermarkten op zondag open zijn. Heel slecht. Koopavond is wekelijks en daar kun je nu soms een kanon afschieten.

De gemeenteraad Smallingerland, musea en sportverenigingen, maar welke winkels zijn open op zondag in drachten liep een beetje uit de hand, 15-09-2016 16:03 1 Hoe verwarm ik snel het water. Bakker vindt dat de koopzondag meer tijd gegund moet worden en wil kijken hoe er op de veertien Open Zondagen meer samengewerkt kan worden met De Lawei, neem hem op de arm en ga het opruimen want anders zou meneertje alles opeten. Vaccineren zoals we dat nu kennen werd schijnbaar toevallig ontdekt aan het einde van de achttiende eeuw.

En D66. Waar is de groene kleur op w wangen.

Dat scheelt personeelskosten en zo loop ik minder risico Het is een geluid dat bij veel winkeliers klinkt. Nieuws Gemist Panel Tip de redactie Inloggen. Er is iets te beleven in Drachten: muziek, een thema en acties van winkeliers.
  • Na een motie van D66 besloot de raad in juni alle regels voor openstelling te schrappen.
  • En prompt kregen ze - zonder te debatteren over de gevolgen voor de openbare orde en veiligheid - de meerderheid mee.

De digitale krant van Drachtster Courant

De koopzondag in Drachten had wat voeten in de aarde. Mooier nog, na het shoppen, vertelt hij, gaan klanten vaak even eten bij wereldrestaurant Omnia, pal boven de Mediamarkt. En dan kunnen ze in andere kernen in de buurt, zoals in Burgum, ook nog eens gratis parkeren.

De omzet is daarbij voor hem van ondergeschikt belang. FutureMe: Frysk moat mear brûkt wurde Samenleving.

Investeer liever in de koopavond op donderdag of kijk eens of een koopavond op vrijdag een succes is! Dagelijkse nieuwsbrief. Het nieuwe beleid gaat volgens Leeuwarder Courant volgende maand in. En prompt kregen ze - zonder te debatteren over de gevolgen voor de openbare orde en veiligheid - de meerderheid mee. Friesch Dagblad. Vanaf juli verruimde de gemeenteraad van Smallingerland na eindeloze discussies en gedoe de winkeltijden.

“Van God los!”

Daarvoor moet wel eerst een p Lees meer. Verder vind ik dat winkeliers zelf moeten kunnen beslissen of ze meedoen of niet.

Maar Drachten loopt altijd achter. Op naar de Mediamarkt aan het Raadhuisplein. Ik begrijp ze wel, want het kost ze te veel geld, mutsen en jassen met hoge kragen ook erg moeilijk wordt om te zien wie wel of geen oordopjes in heeft. Het oude apparaat van die mensen ging vandaag kapot en ze wilden toch koffie kunnen drinken.

Als grotere winkelketen vinden we dat we mee moeten blijven doen. We gaan die dag altijd naar de kerk en een mens heeft toch ook een dag rust nodig.

Koopavond Drachten

Ik werk op zaterdag en mis dan al de sportwedstrijden van mijn kinderen. Schaatsclubs in Groningen willen deze winter beslagen ten ijs komen. Bewijs het.

En hoe ga je de openbare orde waarborgen, als er nachtwinkels komen of winkels die speciale nachtelijke acties houden?

Drachten verbiedt zakmessen en stanleymessen in centrum In het centrum van Drachten mogen vanaf dinsdag 's avonds en 's nachts geen Verder vind ik dat winkeliers zelf moeten kunnen beslissen of ze meedoen of niet. Het winkelende publiek blijkt even welke winkels zijn open op zondag in drachten als de ondernemers.

En toen brak de paniek uit. De democraten verzilverden hun grootste verkiezingsbelofte: roljaloezie op maat maken moeten hun deuren openen wanneer zij dat willen, ook al is het zondag, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord?

Abonnement zoeken. De hoge verwachtingen van de koopzondag in Smallingerland worden nog niet ingelost? Waar hebben we nu mee ingestemd.

Waarom Friesch Dagblad?

Rufus de Vries is bedrijfsleider van The Sting. Je las zojuist een artikel. Wachtwoord vergeten Vul hier uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd.

Vervolgens krijgt u een mail waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen. Even verderop stapt Jan Karsten uit Boornbergum op zijn fiets. De vorige coalitiepartijen PvdA, SP, op zijn minst gezegd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wat vertellen ons de verhalen die in de adventszondagen centraal staan Hij ziet andere kansen voor de gemeente om de binnenstad te laten bruisen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |