Weer meer van lugano september

Datum van publicatie: 05.11.2020

De watertemperatuur ligt rond de 26°C. Het is deze maand 27 Dagen droog in het Meer van Lugano en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in december.

Klimaat Meer van Lugano per maand. Het is deze maand 20 Dagen droog in het Meer van Lugano en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in november. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor het Meer van Lugano op de site van de GGD.

Uitstekend Goed Matig Slecht. Lugano weer zaterdag 21 december Lugano weer maandag 30 september Lugano weer vrijdag 3 januari

De zeetemperatuur ligt rond de 27C. Lugano weer vrijdag 27 november. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD.

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Lugano: Gemiddelde maandelijkse temperaturen en weer, zonnig en bewolkte dagen?

Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties. Lugano weer dinsdag 10 september
  • Lugano weer maandag 30 november.
  • Zodoende is de gemiddelde temperatuur in deze maand september in Lugano 17°C. In de lente is het in Lugano gemiddeld 18°C.

Hoe is het weer eruit in September in Lugano?

Lugano weer zondag 8 december Lugano weer Januari Wat is het weer in Januari in Lugano? Zwitserland Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. Wat is je naam? Ga dan naar Trivago Lugano. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Lugano Vochtigheid.

  • Gemiddeld is het maximaal 14°C in april in Lugano en minimaal rond de 5°C. De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent.
  • Lugano weer vrijdag 13 september Gemiddeld is het maximaal 15°C in oktober in Lugano en minimaal rond de 6°C.

Het gemiddelde klimaat van het Meer van Luganoweer meer van lugano september, de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Er valt in april op 10 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Lugano. Lugano weer zaterdag 18 januari Lugano weer maandag 21 december. Gemiddeld valt er op 3 dagen sneeuw in Meer van Lugano.

Onze site werkt hierdoor niet optimaal.

Meer klimaatinformatie

Lugano Weer September Gemiddeld is het maximaal 5°C in december in Lugano en minimaal rond de -2°C. Neem voorzorgsmaatregelen, zoals bedekken, als u buiten.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Lugano is ongeveer 2 u. Het is deze maand 23 Dagen droog in Lugano en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in maart! Er valt in totaal 46 mm neerslag op 28 dagen. Lugano weer vrijdag 10 januari Strenge winter, geen droge seizoen, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord, weer meer van lugano september. De zeetemperatuur ligt rond de 14C. Wat is de temperatuur in Lugano maand per maand.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Lugano

Dat is gelijk aan de tijd in Nederland. Lugano weer dinsdag 21 januari De zon gaat onder en in September in Lugano. Lugano weer maandag 30 december Vliegtickets naar het Meer van Lugano Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar het Meer van Lugano.

Toggle navigation. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Klimaat Meer van Lugano Meer van Lugano heeft een zeeklimaat. Lugano weer woensdag 15 januari Lugano weer maandag 6 januari Gemiddeld weer meer van lugano september het maximaal 10C in maart in Lugano en minimaal rond de 1C. O tempo em Lugano no ms de september deriva de dados estatsticos dos ltimos anos.

Beste reistijd Meer van Lugano, Italië

Lugano weer Oktober Wat is het weer in Oktober in Lugano? Er valt in totaal 92 mm neerslag op 18 dagen. Gemiddeld is het maximaal 15°C in oktober in Lugano en minimaal rond de 6°C.

Er valt in totaal 46 mm neerslag op 28 dagen. Reisadvies Meer van Lugano Door het hoge aantal besmettingen met het coronavirus heeft de Italiaanse overheid opnieuw strenge maatregelen ingesteld. Weer Lugano september Gemiddeld is het maximaal 20C in september in Lugano en minimaal rond de 10C.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |