Water in auto passagierskant bmw

Datum van publicatie: 04.11.2020

In deze parafan bevinden zich afvoerkanalen zodat het regenwater weg kan stromen. Bedankt voor de tips allemaal.

Tijdens het optrekken met de auto kan het water naar achter lopen. Ik heb dan nog een test gedaan met verdunde melk over de omtrek van de deur te gieten, maar helaas heb ik niets opgemerkt in de auto.

Ik heb zoals jij zei een dopje eruit gehaald van de plastic dorpel ter hoogte van de voorste kriksteun, er kwam toen inderdaad nogal wat water uit. Zo komt het bijvoorbeeld ook voor dat deze afvoerkanalen door vuil en bladeren verstopt raken. Ik hoor wel weer van je.

Dan zal ik moetenm wachten om te kijken of het inderdaad geholpen heeft. Is er gewerkt aan de deurbekleding. Welke motorolie, koelvloeistof of remvloeistof moet u gebruiken. Privacy Terms? Ge gaat iets schoon terug krijgen dan.

Als je de plastic afdekkap er af hebt kun je gewoon los trekken moet je ook even de voetsteun verwijderen blauwe pijl dan kun je de vloerbedekking omhoog trekken en laten drogen. Heeft iemand hier ook al last van gehad? Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem.

Vraag: water in auto. Hoe komt het binnen? Hoe weghalen?...

Ik heb dan nog een test gedaan met verdunde melk over de omtrek van de deur te gieten, maar helaas heb ik niets opgemerkt in de auto. Post by vandermeer » Mon 15 Oct, De vochtige plek ontstaat volgens mij onder de afdekking van de dorpel en loopt dan door verder in het tapijt, tegen het schutbord is het droog, het komt dus niet van het voorraam af. Nat voorin bij passagiers kant. Het is niet van het rijden want als ik de auto droog wegzet en het heeft 's nachts geregend dan is het het echt drijfnat de volgende dag.

 • Lees hier meer over reinigen autobekleding.
 • Bericht zo sep 25, am ramonE90 schreef: ik had dus precies tzelfde, ook op die plek van t rubber.

Er zit blijkbaar toch iets niet goed. Ik denk dat ik het zo dan maar laat. Zo kan het water tijdens het rijden ergens naar binnen komen maar ook vanuit een stilstaande auto. Toen ik thuis kwam van de Bimmermeeting nog eens vlug langs de carwash geweest en heb ik opgemerkt bij het opblinken thuis dat mijn vloermat achter de bestuurderskant kletsnat is. In deze parafan bevinden zich afvoerkanalen zodat het regenwater weg kan stromen.

Mocht het een 3 deurs zijn kan je nog hebben dat de kit van de achterramen ofzo ergens wat lekt maar kan zoveel zijn en water kan op de gekste plaatsen naar binnenkomen. Matthew Ik heb er nog even een foto bijgedaan om het te verduidelijken, water in auto passagierskant bmw.

Oorzaak waterlekkage opsporen:

Het beste is deze bij het reservoir los te koppelen. Ik heb het idee dat het water niet van boven komt ramen, deuren want dat blijft allemaal droog. Denk hierbij aan de kabel om de motorkap te openen, de rembekrachtiging of de doorvoer van kabelbomen.

Ik heb hetzelfde probleem.

Re: vloer nat Post by bimmer Sun 07 Oct, Die waren inderdaad nat maar er kwam geen heleboel water uit ofzo, water in auto passagierskant bmw. Zo kan het water tijdens het rijden ergens naar binnen komen maar ook vanuit een stilstaande auto. Bij mij heeft dat geholpen.

Quote Rudolph Betreft F31 serie, Als je raam rubber lekt dan loopt het achter het dashboard naar onder tot bij de vloermat. Het wordt het eerst vochtig op de vloer t. Post by vandermeer Mon 15 Oct, auto wat betekent gemiddelde aanslagvoet slechts 2 jaar oud.

Lekkage via parafan:

Dan wil ik met de tuinslang eens sproeien om te zien waar er water binnen komt. Re: vloer nat Post by ArnoldC » Tue 09 Oct, Het komt regelmatig voor dat de folie die achter het deurpaneel zit geplakt, loslaat. Een ander alternatief is om zelf een afdichting aan te brengen met bijvoorbeeld dubbelzijdig kleefband. Dat is nu weg.

 • Heet de auto een panoramadak of iets?
 • Hij valt toch nog onder de PS garantie, zal hem binnenkort eens heen brengen.
 • Pagina's: [ 1 ]    Omlaag.
 • Bij de eerste afbeelding zien we een voorbeeld van de eerder genoemde parafan.

Ik heb gisteren de deurpanelen los gehad en de folir daarachter zat water in auto passagierskant bmw los. Als ik teveel water tussen de spleet van de deur en de dorpel eronder spuit, dan gaat het ook langs de afdichting van de deur naar binnen. Overige autoweetjes. Ik heb er zelf namelijk ook last van en alles is al afgedicht en gekit in de deuren door een heel goed garage bedrijf in Sassenheim,maar het water loopt nog ergens onder bij de deur naar binnen.

Het was volgens mij al een tijdje nat, am. Onderhoud cabriokap: Het goed schoonmaken en schoonhouden van een cabriokap zorgt buiten dat het mooier oogt ook voor een langere levensduur van de cabriokap. Kan het ook mijn deurrubber zijn bijv, water in auto passagierskant bmw. Tot zover ik weet niet, Tel, of de beste manier om nikkie plessen delfina boots kind de Olympische spelen in te krijgen.

Kijk ook even of de afvoer van het regenwater niet verstopt is in je portier en onder de motorkap. Board index Modellen 1 Series. SMF 2. Die waren inderdaad nat maar er kwam geen heleboel water uit ofzo.

Post by ccojos Sun 21 Oct, Het gaatje in de rubber helpt dit tot nu toe. Als een of meer lekkages gevonden en verholpen zijn is het ook nog van belang dat de matten en het isolatiemateriaal onder de automaten goed gedroogd worden, water in auto passagierskant bmw.

Dus nu blijf ik gefrustreerd waar dit vandaan kan komen .

Goed om te weten:

Comments

 1. Marjelle
  Hoi René, Nee, inderdaad mooier kun je het niet uileggen.
 2. Jeoffrey
  Bedankt voor de tips allemaal.
 3. Die komt m. Bericht zo sep 25, am.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |