Wat kost een pakket versturen met dhl

Datum van publicatie: 10.01.2021

Vul het adres van de ontvanger, de afmetingen en het gewicht van het pakket en wij tonen de looptijd en verzendkosten van alle vervoerders die dit kunnen. Benieuwd hoe het werkt?

Makkelijk en snel, binnen én buiten Europa. Locatie: België Nederland België Nederland. Douane uitleg. Deze tarieven en bezorgdagen kunnen afwijken van de tarieven op de website. Voor dit product is er bij uw invoer momenteel geen tariefberekening beschikbaar.

Online versturen. U heeft de keuze voor het gratis wegbrengen van uw pakket naar een DHL ServicePoint of het boeken van een pick-up. Drie keuzes voor uw zending. In de praktijk is dit eigenlijk al niet meer te doen en is het verstandig dit soort zendingen op een pallet aan te bieden. Kiest u voor online versturen van uw document of pakket. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming? Lucia St.

Vergelijk alle vervoerders Kies de goedkoopste of snelste vervoerder op basis van bestemming, afmeting en gewicht. In de praktijk is dit eigenlijk al niet meer te doen en is het verstandig dit soort zendingen op een pallet aan te bieden.
  • Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?
  • Lees meer over het afgeven en verzenden via DHL Express. Complete deur tot deur service Standaard handtekening bij ontvangst Betrouwbare aflevering, waar ook ter wereld!

Boek uw zending online

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt? Probeer of uw zending in een kleinere box past en herbereken uw tarief. Lees hier meer over cookies en over hoe we ze gebruiken. De getoonde tarieven zijn inclusief BTW waar van toepassing. Onze klantenservice berekent graag een tarief voor u en maakt de boeking direct in orde. CheapCargo maakt gebruik van cookies om onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk te maken.

Probeer het later nogmaals of neem contact met ons op en wij helpen u direct verder. In de praktijk is dit eigenlijk al niet meer te doen en is het verstandig dit soort zendingen op een pallet aan te bieden. Bezorgtijd voor zendingen binnen Nederland: 1 dag voor uur m. Commercile of Pro forma factuur. Daarnaast biedt DHL Peugeot garage amsterdam noord geen garantie op de levertijd; als het druk is kan het langer duren voor je pakket geleverd wordt.

Tarieven binnen de Benelux

U kunt de DHL klantenservice bereiken via - Elk moment van de dag. Een jurkje online verkocht, boeken een tweede leven geven of je tante in Brazilië jarig?

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Probeer of uw zending in een kleinere box past en herbereken uw tarief. Getoond tarief inclusief brandstoftoeslag en  BTW waar van toepassing. Je pakket klaarmaken voor vertrek. Boek binnen enkele klikken uw pakket, pallet of document.

Vanwege het coronavirus kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland.

Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties

U heeft de keuze voor het gratis wegbrengen van uw pakket naar een DHL ServicePoint of het boeken van een pick-up. Hier voert u adres- en zendingsgegevens in. Op cheapcargo. Kopieer pakketspecificaties. Eustatius St.

Dan gelden er UN sancties die zijn opgelegd voor deze landen. Meer informatie Pakket tarieven Transport tarieven Pakket versturen Pakket versturen buitenland Zending importeren Express zending. Geen printer in huis. Uitleg van de tarieven? Een DHL pakket verzenden. U wordt nu doorverwezen naar de website van CheapCargo. Maak alstublieft een keuze:.

Bezig met tarief berekenen...

Verzekering Bij zowel afgeven , online als telefonisch  is uw zending gemakkelijk te verzekeren tegen een gunstig tarief. Douane uitleg. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace.

Bestemming bereikt. Meer informatie     Getoond tarief inclusief brandstoftoeslag en BTW waar van toepassing. Betaal veilig en print uw verzendlabel.

Bekijk al onze extra services, bezorgduur en tarieven per land.

Goed om te weten:

Comments

  1. Cheap Cargo B.
  2. Yacintha
    Bel -

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |