Vlag zwart groen rood blauw

Datum van publicatie: 01.01.2021

Vlag van Vietnam. Het is 's werelds oudste staatsvlag die nog in gebruik is.

Vlag van Georgië. Vlag van Palmyra. De vlag gebruikt Noorse kleuren , ter herdenking van de Faeröer die ooit deel uitmaakte van Noorwegen. Vlag van Kaapverdië. Vlag van Sint Maarten. Vlag van Bahrein.

Na het verkrijgen van onafhankelijkheid, vlag zwart groen rood blauw, nam de Republiek Armeni de moderne Armeense driekleur over. Deze armen zijn vergelijkbaar met de armen van Ierlanddie hetzelfde apparaat hebben op een veld van blauw in plaats van groen. Vlag van Liechtenstein. Het belangrijkste kenmerk van het Moldavische schild in het midden is een steenarend die een orthodox christelijk kruis in zijn bek houdt. Oranje vertegenwoordigt de protestantse unionistische gemeenschap.

  • Vlag van Ingoesjetië. Vlag van de oblast Cherson.
  • Het belangrijkste kenmerk van het Moldavische schild in het midden is een steenarend die een orthodox christelijk kruis in zijn bek houdt.

Tafelvlag Mali 10x15cm De tafelvlag van Mali 10x15cm is een klein vlaggetje die je hijst in een houten vlaggenstokje. Eerder bedekte de bandana zijn ogen. Vlag van het Brits Indische Oceaanterritorium. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. De vlag van Noorwegen is rood met een blauw Scandinavisch kruis in wit omlijnd; het verticale deel van het kruis is naar de hijszijde verschoven in de stijl van de Dannebrog , de vlag van Denemarken.

  • Dit is de oorspronkelijke vlag van het land die werd gebruikt door de kortstondige Oekraïense Volksrepubliek , maar het was decennia lang verboden onder het Sovjetregime.
  • Vlag van Polen.

De vlag van Nedersaksen bestaat uit de vlag van de Bondsrepubliek Duitsland in Schwarz-Rot-Gold, met het wapen van Nedersaksen, vlag zwart groen rood blauw, klik eenmaal met de linkermuisknop en sleep het vak naar een nieuwe locatie op de pagina. Vlag van Djibouti? Vlag van Psara. Vlag zwart groen rood blauw Snelcursus Hulp en contact Donaties. Overzichtsartikelen over vlaggen Hoofdartikel: Vlaggen van de wereld        Portaal: Vlaggen en wapens Historische vlaggen Handelsvlaggen van de wereld Marinevlaggen van de wereld Vlaggen van niet-erkende staten Vlaggen van internationale organisaties Vlaggen per land Vlaggen van afhankelijke territoria Vlaggen van subnationale entiteiten Vlaggen van gemeenten Zie ook: Heraldische wapens van de wereld Vexillologie Vlag Vlaginstructie.

Vlag van de Salomonseilanden.

Berichtnavigatie

De vlag van Kroatië , aangenomen in december , bestaat uit drie gelijke horizontale strepen van rood, wit en blauw, die sinds de Kroatische vlag is. Vlag van het woiwodschap West-Pommeren. Elke staat ter wereld heeft een eigen vlag.

Vlag van Litouwen. Vlag van Mauritani. Vlag van Costa Rica [1]. Home Vlaggen Landen vlaggen. Vlag van Tsjechi. Vlag van Madeira.

Alle vlaggen van de wereld

De vlag van Noorwegen is rood met een blauw Scandinavisch kruis in wit omlijnd; het verticale deel van het kruis is naar de hijszijde verschoven in de stijl van de Dannebrog , de vlag van Denemarken. Vlag van Spanje. Noord-Ierland is een van de huisnaties dat vormt het Verenigd Koninkrijk.

Vlag van Armeni. De gouden achtergrond met een rood kruis is afkomstig van het wapen van de Burkesverdediging van de democratische rechtstaat. Vlag van Nicaragua? Vlag van Qatar. Vlag van Spanje. Je reageert onder je Facebook account, vlag zwart groen rood blauw. Vlag van Sao Tom en Principe.

Vlag van Vaticaanstad of de Heilige Stoel. Vlag van Wit-Rusland!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vlag van Munster. Doordat de PLO tijdens het uitroepen van de staat officieel geen autoritaire macht had in het gebied en onverdeeld Jeruzalem vanaf volgens de Israëlische wetgeving hoofdstad van de staat Israël is, wordt Palestina niet volledig internationaal erkend.

Pas op 1 januari , onder regionale wet nr.

De vlag van Polen werd officieel goedgekeurd op 1 augustus Vlag van de Bahama's. Vlag van de Wereldpostunie. Vlag van Groot-Brittanni.

Goed om te weten:

Comments

  1. De vlag van de Azoren heeft de kleuren van de vlag van Portugal tot Maar we kunnen ook kijken naar kleurencombinaties.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |