Vampire diaries hoeveel seizoenen

Datum van publicatie: 24.12.2020

Katherine heeft Mikael de vampier die Klaus kan verslaan gevonden en wordt later door hem leeggezogen. Elena gaat naar het Salvatore-huis om met Stefan te praten, maar komt daar Damon tegen.

Growing Pains 42 m. Jeremy en Anna komen nader tot elkaar. Jeremy zegt dat hij dit heeft gedaan omdat hij wil dat Anna hem een vampier maakt. Caroline probeert de tweeling te redden van een duister complot.

Bonnie is in de war van haar krachten en gaat bij haar oma langs. Bonnies toekomst komt als een schok. Dit kostte je  0 uur en  0 minuten.

Bonnie verbergt nog steeds de waarheid over Gene Zijde ondanks de waarschuwingen van haar grootmoeder. Stefan en Elena zijn bezorgd over Damons toestand. Stefan wordt dan aangevallen door Frederick en staat op het punt om dood te vampire diaries hoeveel seizoenen als Elena hem haar bloed laat huis te koop princebosseweg kruisland. The Murder of One.

All My Children 42 m.

De heksen die Bonnie proberen te helpen sterven en vormen het laatste offer voor de Expressiedriehoek. Damon is een lid van de Salvatore Familie , en een lid van het Town Council.
  • Doordat alle Travelers zo vlug na elkaar overgaan naar Gene Zijde verliest Bonnie het bewustzijn. Tyler is nog steeds weg en Caroline gaat naar het bal op uitnodiging van Klaus.
  • Damon probeert een deal te sluiten met Silas.

Productbeschrijving

Stefan is losgeslagen na jaren van zelfbeheersing en laat een spoor van terreur achter. Bring It On 42 m. Matt reageert als Enzo zich misdraagt.

Bonnie is in de war van haar krachten en gaat bij haar oma langs. Memory Lane 42 m.

  • Tylers vader sterft ook in de brand.
  • Live Through This 40 m.

Elena komt thuis in een nachtmerrie. Hij kan haar niet overhalen om haar dood aan de anderen te laten weten. Een oude vriend duikt weer op. De afstudeerdatum nadert en Caroline probeert Elena bezig te houden met simpele taken zoals het maken van uitnodigingen, vampire diaries hoeveel seizoenen. The Day I Tried to Live 41 m.

Komt er een The Vampire Diaries seizoen 9 op Netflix?

Alaric en Matt proberen een dagboek te bemachtigen dat Cade's ondergang zou kunnen betekenen. Wanneer Alaric zich realiseert dat Jo niet kan beïnvloed worden met vampierkracht, vraagt hij aan Elena om wat in haar geschiedenis te graven. Elena en Bonnie gaan op zoek naar Bonnies moeder maar lopen in een val.

Bonnie, Jeremy en Alaric doen alles wat ze kunnen om Stefan en Damon te helpen, maar Katherine heeft een verrassing die niemand voor mogelijk had kunnen houden.

Elena en Stefan hebben een confrontatie over Stefans plannen met Jeremy. Jeremy is woedend vampire diaries hoeveel seizoenen Klaus hem in z'n greep probeert te houden door Matts leven in gevaar te brengen? Zij is de dochter van Pastoor Young. Als Elena vraagt wat er aan de hand is, geeft Bonnie Stefan en Damon de schuld dat haar grootmoeder dood is, vampire diaries hoeveel seizoenen.

Ondertussen vermoordt Klaus Esther en gebruikt ze magie van de andere kant om in het lichaam van Bonnie te komen en gaat naar de plaats waar Alaric ligt en geeft hem haar bloed. Nadat Jonas de waarheid van Luka heeft gehoord, maakt hij zijn gevoelens tegenover Bonnie en Jeremy duidelijk.

Navigatiemenu

Als ze weer omhoog wil klimmen, vindt ze het lijk van Vicky, waarvan ze dacht dat ze nog leefde. I Alone 41 m. Terwijl Damon zijn nieuwe realiteit moet leren accepteren, krijgt Mystic Falls te maken met een nieuwe vijand: de Afvalligen, een familie van heks-vampiers.

Damon brengt de dag door met Vicki. Stefan en Damon schieten Elena te hulp en krijgen intussen verrassende nieuwe informatie te horen, vampire diaries hoeveel seizoenen. The Vampire Diaries - Seizoen 7 22, Een labiele veteraan probeert zijn ontvoerde dochter te redden en laat tijdens zijn speurtocht het beest in zichzelf vrij.

Caroline ontdekt iets belangrijks over Valeries verleden. Memory Lane 42 m. Stefan probeert Elena te redden maar ze kiest ervoor dat Matt eerst moest gered worden.

Afleveringen

In haar strijd tegen terminale kanker maakt een vrouw voor haar zoon unieke notities over leven, dood en liefde, ter herinnering aan haar. A View to a Kill 42 m. Alaric worstelt met zijn nieuwe leven als vampier en bevindt zich in een lastige situatie wanneer hij Jo, een prachtige dokter van het universiteitsziekenhuis, ontmoet.

The Reckoning 42 m.

Als Elena vraagt wat er aan de hand is, helpt Caroline Tyler zich voor te bereiden op de transformatie. Als de volle maan nadert, geeft Bonnie Stefan en Damon de schuld dat haar grootmoeder dood is. Offline kijken.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |