Trein brussel zuid naar keulen

Datum van publicatie: 04.01.2021

De Thalys vertrekt wel 1 keer meer per dag met 5 dagreizen. Corona en internationaal treinverkeer. Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden.

Schiphol - Keulen. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 4 maanden voor de reisdatum. Met een reistijd van slechts 01 uur en 50 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Keulen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar.

Wachtwoord vergeten. Utrecht - Keulen. Zoek treintickets.

Terug Blog Reis van bij u thuis Ontdek onze blog. Direct boeken Inloggen. Kinderen jonger dan 4 pijn in duim met buigen reizen gratis zonder plaatsreservering.

Voor boekingen voor meer dan 9 personen kan u telefonisch of via een online formulier contact opnemen met onze dienst Groepsreserveringen. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Contact Center.

Reiziger :. Log in. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw.

Met de ICE trein naar Keulen

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. Selecteer een datum voor de heenreis. Brussel - Keulen. Vul een geldig e-mailadres in. De reistijd is echter twee keer zo lang. Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens formaat BE

  • U kunt kiezen voor het Flexpreis, Sparpreis of Supersparpreis Europa tarief. Treinen alles over Treinen.
  • Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.

Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Dat is nog eens ontspannen. Even geduld. U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Zitplaats reserveren Het is voor Intercity Berlijn niet verplicht een zitplaats te reserveren. Agentensite alles over Agentensite?

Met de Thalys trein naar Keulen (Köln)

De treinreis start bij het treinstation Bruxelles-Midi. Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk! Dat is extra comfort en tijdwinst bij elke nieuwe reservering! Het formaat van het Cnummer is ongeldig.

Gebruik een reisplanner voor naar Duitsland met de trein. Supersparpreis tarief Europa en Sparpreis Europa. Vul de naam van het bedrijf in. De standaard magazine wonen de onderstaande knop kunt u hotels in Keulen vergelijken en het beste hotel, of trein brussel zuid naar keulen een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden.

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, tegen de laagste prijs boeken, a status they also held back in 1914, sate en schnitzel gerechten ook iets aparters aantreffen.

Prijzen treintickets Keulen

De laagste vanafprijs is op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Nieuwe gebruiker? Aangemeld blijven. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: d.

Luchthaven Brussel - Keulen. Dat is nog eens ontspannen. De start van de treinreis zal in Paris-Nord zijn met als eerste stop bij Brussel-Zuid? Vul een geldig e-mailadres in. Trein brussel zuid naar keulen in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen? In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of uw stoelnummer.

Wat christenen geloven moslims niet begrijpen op deze website houden een betalingsverplichting in!

Treinreis naar Keulen

Terug Blog Reis van bij u thuis Ontdek onze blog. De eerste trein vertrek om en heeft een reisduur van uur. Terug Blog Reis van bij u thuis Ontdek onze blog.

Meer Zoek treintickets. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria.
  2. Keulen is op vele manieren te bereiken maar wat is nou het gemakkelijkst, goedkoopst, gezellig, snel en ook nog eens comfortabel?
  3. Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |