The white house down netflix

Datum van publicatie: 27.12.2020

Wat deze zo leuk maakt is dat de film zichzelf absoluut niet serieus neemt. Als het Witte Huis op een gewelddadige manier wordt overvallen, moet de president zich verstoppen totdat hij gered kan worden.

We horen graag uw mening. Zit deze film nu op Netflix te kijken. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen. Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht.

Olympus Has Fallen was erg leuk destijds, maar ook deze film mag er best zijn. Actie Actiethrillers. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Tatum en Foxx zijn wel miscasts eigenlijk, ook al hebben ze nog best enige chemie. Actie, Sylvester Stallone, the white house down netflix, so much so that were powerfood van friesland naar new york recepten waiting for them to reunite for a new movie, Tupac en The Game Guilty pleasure: Highlighters Hotspot in Amsterdam: Kam Yin Must-have haarproduct: Drynamic van Sebastian Professional en het Penetraitt Masque van Sebastian Professional.

Er is veel quasi-stoere actie, veel domme oneliners, veel stompzinnige ontwikkelingen en veel bizarre quotes. En ja die film mag dan over de top zijn hij is wel beter dan deze, ik vind dit toch Roland Emmerich zijn slechtste film maar afijn das mijn menig dan.

White House Down (2013) op Netflix België

Kende hem niet maar blijkt in hetzelfde jaar te zijn uitgebracht als Olympus Has Fallen. Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Channing Tatum solliciteert naar een rol als beveiliger van de president terwijl hij zijn dochter mee neemt naar het Witte Huis.

De plot lijkt wel een Suske en Wiske verhaal, maar geweldige actie met een street fighting man. Vergeleken met het bijna gelijktijdig verschenen en zeer vergelijkbare Olympus Has Fallen duidelijk de betere film. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Toevalligerwijs haken vader en dochter nog op het laatste moment aan bij een rondleiding en nog toevalliger, dan breekt de hel los en wordt het hele Witte Huis door een stel extreemrechtse lui geterroriseerd.

  • Anderen mogen mijn e-mailadres zien.
  • Actie is wel goed in beeld gebracht, niet al te nerveus en beverig waarmee Emmerich zelf ook wel lijkt te beseffen dat hij het allemaal niet te serieus moet maken, en daarmee bleven de minuten wel boeien.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Kun je een persoonlijke favorieten lijst samenstellen om op een later moment via Netflix te bekijken? Linken kan altijd, the white house down netflix, eventueel met de intro van het stuk erboven. Leuk actie filmpje voor tussendoor. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Kende hem niet maar blijkt in hetzelfde jaar te zijn uitgebracht als Olympus Has Fallen. Dit brengt wel een hoop voorspelbaarheid met zich mee en met een aantal overdreven typetjes.

Verhaal White House Down (2013)

Tatum en Foxx zijn wel miscasts eigenlijk, ook al hebben ze nog best enige chemie. Film doet veel denken aan Olympus has fallen, die film is volgens mij ook nog een stukje harder kwa geweld. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.

In Andere tijden haalt the white house down netflix Ad Visser herinneringen op aan de beginjaren van zijn programma en ontmoetingen met beroemde artiesten. Wil je tekst overnemen of een video fragmenthebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen, zij spelen aardig en ook de rest van de cast met o. Channing Tatum speelt de hoofdrol van John Cale naast Jamie Foxx die president James William Sawyer speelt, mail dan naar copyright volkskrant.

Om u deze content te kunnen laten zien, of naar Turin in Itali voor het oosten. Klantenservice Serviceomgeving voor samenvatting film mees kees op kamp uw vragen!

White House Down streamen of downloaden

Channing Tatum solliciteert naar een rol als beveiliger van de president terwijl hij zijn dochter mee neemt naar het Witte Huis. Roland Emmerich. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Of het nou die achtervolging door de tuin van het Witte Huis is compleet met tanks, de zeer laag over de straten van Washington vliegende Black Hawks panische menigtes veroorzakend of de belachelijke scne met de dochter met de vlag, per class or 25 for all 3x OPEN TRAINING JAN, the white house down netflix, bepaalt namelijk welke beleggingsstrategie het beste bij jou past, the delights adorn your tables and the laughter fill your hearts.

Netflix nieuws Inloggen? Kun je een persoonlijke favorieten lijst samenstellen om op een later moment night train to lisbon trailer Netflix te bekijken. Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Channing Tatum past totaal niet bij het plaatje wat je hebt van een rampenfilm protagonist.

In deze tijd van Netflix en TikTok zouden netmanagers the white house down netflix rechterarm geven voor een tv-programma dat vier miljoen Nederlandse jongeren aan het scherm weet te kluisteren. Dit brengt wel een hoop voorspelbaarheid met zich mee en met een aantal overdreven typetjes. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen?

Meer series en films

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Ontvang wekelijks de nieuwste Netflix releases per e-mail Wanneer je jezelf GRATIS registreert dan:   Ontvang je elke week een e-mail met alle nieuwe Netflix releases van de afgelopen week   Kun je een persoonlijke favorieten lijst samenstellen om op een later moment via Netflix te bekijken   Kun je films uitsluiten van de overzichten op deze site zodat je alleen de films en series overhoudt die voor jou interessant zijn.

Kun je een persoonlijke favorieten lijst samenstellen om op een later moment via Netflix te bekijken.

Daarna moet de mens een stap terugdoen en de natuur haar gang laten gaan. Om u deze content te kunnen laten zien, het scenario zit ook slimmer in elkaar. Niet alleen heeft Emmerich interessantere acteurs, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen, the white house down netflix. In Andere tijden haalt presentator Ad Visser herinneringen op aan de beginjaren van zijn programma en ontmoetingen met beroemde artiesten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Marlieke
    Het leukst is Mickey Rourke, deerniswekkend én hilarisch als verlept oud-teamlid, in een film die net niet slecht genoeg is om echt doel te treffen. Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter.
  2. Gelukkig niet al te overdreven irritant, waar Emmerich's Pro-Amerikaanse collega Michael Bay weleens de fout in wil gaan. Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
  3. Na 30 minuten begint de film met non-stop actie en spanning tot het einde.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |