Ronde sjaal breien met breiraam

Datum van publicatie: 08.02.2021

Opzetten op een breiraam Op de site van Anke zie je een aantal manieren om op te zetten op een breiring. Creotime Knitting loom, d: 27 cm, 1 stuk. Je moet dit consequent blijven doen want anders krijg je niet een patroon in je sjaal.

Ik doe meestal ook nog na de knoop één van de twee draden door een gat heen en maak nog een knoop met de twee draden zodat ze echt goed vastzitten dit kan alleen alles je met twee draden werkt zoals je op de foto kan zien. Eén van de meisjes daar liet me zien hoe het moest en ik was om: Ik wilde dit proberen! Het opzetten op een breiring moet je even onder de knie krijgen.

Dat laat het huis altijd zo leeg en kaal achter. Daarna volgen leuke werkstukken voor beginners en gevorderen. De dikte van 2 draden samen is ongeveer wat je moet gebruiken.

Uiterlijk 10 december in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Ik had dit al een aantal keren zien liggen en was nieuwsgierig geworden. Gebruik dan een breiring. Typfoutje in vorig bericht: Bij Action kosten ze 6, Groovy Knitter 1, ronde sjaal breien met breiraam.

Bij de Action een breiring gekocht, en nu bij Zeeman een langwerpige gekocht.
 • Paars 1.
 • Maar ook de naam breiraam, breiharp, breiplank of de merknaam Knifty Knitter wordt gebruikt. Creotime Knitting loom, d: 27 cm, 1 stuk.

Opzetten op een brei loom

Wat mag het kosten? Breien voor een Baby Kijk hier voor gratis breipatroontjes voor baby's en peuters. Uiterlijk 2 december in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Nou ja,dat schiet ook niet echt op,toch? Bij de Action verkopen ze ook breiringen, 4 stuks inclusief punniknaald en afhechtnaald voor 7, Meer verkopers vanaf 47, Lees hier verder: Steken opzetten breiraam.

 • Véél meer.
 • Ik kan niet breien maar wel punniken! Ik zag een supermooie bernadette gebreid in allerlei tinten paars : strepen van mohair, bouclette, gewone wol, dubbele draads….

Bij de action kun je 4 ringen en naalden 'punniknaald' voor 6 euro kopen. Op de rechte breiloom kun je mooi sjaals en colsjaal in allerlei kleuren en maten maken. Nieuwsgierig geworden hoe je kan breien op een breiring. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Waar kun je die breiringen online kopen. Op de ronde breiringen maak ik ronde sjaal breien met breiraam babymutjes deze maak ik voor het project Rescue Baby Gambia! Meer verkopers vanaf 21.

Als je hem laat zitten gaat alles wat je al gebreid hebt namelijk vervelend staan omdat het vast zit. Hé wat leuk zeg! Opry Granny Blokspanner blockingboard Scheepjes!

Hoi dames, de poncho en sokken ed, en als de naald kapot is dan pak je een hele fijne haaknaald 1. Naarmate dit steeds langer wordt zakt het werk dus niet goed in de ring. Kijk dan hier voor heel veel Gratis haakpatronen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Poppen en ronde sjaal breien met breiraam breien. Ook zijn er werkbeschrijvingen van bijvoorbeeld de muts, deze zijn te herkennen aan (aff.

Sokken breien: zo krijg je een perfect paar met Jacquard Symmetric Socks. Afhechten Het afhechten is erg makkelijk. Eduplay 3. Op de ronde breiringen maak ik vooral babymutjes deze maak ik voor het project Rescue Baby Gambia.

Zo ga je helemaal rond tot je overal n steek op hebt. Winter breien. Breien voor beginners? Ik vind breien met breiring leuker en gaat sneller vind ik. Wat vinden anderen. En vervolgens overhalen over de bovenste steek. Met deze solide, van kunststof gemaakte,… Meer?

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is. En vervolgens overhalen over de bovenste steek. Bekijk ook: Top 10 Breiringen.

Het gratis patroon met de raglan staat op mijn blog HIER. Geel 1. Merk: Groovy knitter.

Goed om te weten:

Comments

 1. Vladimir
  Vind het perfecte handgemaakte cadeau, vintage en modieuze kleding, unieke sieraden en nog veel meer. Je moet dit consequent blijven doen want anders krijg je niet een patroon in je sjaal.
 2. Abdulkerim
  Je kunt breien met breipennen, maar je kunt ook breien met breiringen. Ik heb onderstaand boek gekocht bij Bol.
 3. Steffany
  Je werkt met draden aan de buitenkant. Daarnaast speelt de tussenruimtje tussen de pinnetjes een rol.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |