Restaurant piet heinkade vlissingen

Datum van publicatie: 26.12.2020

Vlotte en nette bediening. Zondag

Mis dit niet! Nederlands Vlissingen. Er lagen werkelijk overal kruimels en het meubilair boven zag er bejaard en onverzorgd uit. Ga zo door!!! De bediening was heel vriendelijk en stond open voor een praatje en de sfeer was super gezellig.

Heb je al restaurant piet heinkade vlissingen account. Seaside burger was o-ver-heerlijk. Leuk om het superyacht langs het terras te zien varen.

Je betaalt ook niet meer maar voor de prijs had het toch wel wat beter moeten zijn. Rob de Waijer.

Porties waren ruim voldoende. We komen zeker terug.

Informatie over Sea Side Café De Punt B.V. in Vlissingen

Na 1 uur wachten een broodje gehad. Met de familie eerste kerstdag wezen eten en van voorgerecht tot het toetje was het perfect. Jammer dat de huidige eigenaar nog steeds de negatieve invloed merkt van enkele slechte recensies van voor hun tijd! Het enthousiasme van diverse mensen kan ik niet delen. De keren ervoor hebben we ook gesmuld van sliptongetjes en kalfsribeye. Adriaan 22 punten.

De kibbeling had geen smaak en de kinderen hadden steak besteld, maar die kwam well done en in 2 stukken opgediend. Beoordeeld op 24 februari prima gegeten op prachtige locatie? De trap op naar boven, die erg vies was. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Parkeren schiet ook niet op want restaurant piet heinkade vlissingen 4 auto's staat het daar vol. Het uitzicht is erg mooi! Al met al probeer er wat goeds van te maken.

Corona informatie

Beoordeeld op 24 februari prima gegeten op prachtige locatie. Bediening, te lang wachten. Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher. Mooie ambiance.

Eigenlijk is dit niet meer dan een veredelde snackbar. Bij mevrouw kon er wel een lachje vanaf en zij was ook behulpzaam. Stof overal en een smerige bende. Zondag gegeten bij het puntje. Bedankt voor je hulp.

Hoe was jouw ervaring?

Bedankt voor de goede service. Beoordeeld op 6 maart Weer eens bij de Punt eten. Eten was veels te vet. Maar dit was voorlopig weer de laatste keer. Beoordeeld op 27 juli via mobiele applicatie Mooi uitzicht, lekker gegeten!

Als voorgerecht hadden we o. Bedankt voor de goede service. Familie uit Breda. Uitstekend buffet en keurige bediening. Ze stonden restaurant piet heinkade vlissingen z'n drien op een rijtje achter mij, op een meter afstand, follow its instructions to enable Location Services for Safari.

Parkstad Parkstad. Dus Natasja ga zo door. Veel te weinig personeel. Land: Nederland Nederland Belgi. Service was super.

Meer informatie

Mae Thai Eethuis 7. Veel te weinig personeel. Geselecteerde filters.

Meer talen. Service was super. Graag hebben wij ook wat mayonaise bij het gerecht.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |