Restaurant de strohoed elp

Datum van publicatie: 13.11.2020

De Strohoed op 1 maart Echt een aanrader om hier te eten!! Een echte aanrader.

Wij hebben drinken en een pannekoek besteld. Een relatief snelle ontwikkeling die goed lijkt uit te pakken gezien de eerste ervaringen. Datum van bezoek: juni Je moest zelf je bestek, drinken, pannenkoek op zijn plaats leggen, E 13, Alle restaurants in Elp weergeven.

Voor die enkeling die geen zin heeft in zo'n culinaire pannenkoek is er keus uit andere schotels, zoals schnitzel of een Drentse shoarmaschotel.

Wie heeft iets gezien. Net binnen Op deze interactieve kaart zie je in n oogopslag waar het aantal coronabesmettingen afneemt in Drenthe en Groningen. Gezien we 3 kleine kinderen bij ons hadden, vonden we dit allemaal veel te lang duren. Het eten restaurant de strohoed elp prima. Wij waren tafel nr 2 die binnen kwamen.

Een pareltje! De pannenkoeken waren dan ook lekker. Pannenkoeken waren niet gaar, met rauwe ui etc.
  • Als je de bediening en daarna de baas vraag naar het waarom reageren ze zeer onvriendelijk en boos.
  • Lennie Ligthart 9 punten. Hoezo druk?

Buiten mooie speeltuin. Ja Nee Weet ik niet zeker. Verzenden Annuleren. Zeker een aanrader om eens een heerlijke pannenkoek te eten. Daarom een dikke prima.

  • De gekozen pannenkoeken werden tegelijk warm geserveerd en smaakten heerlijk. Wij komen iig zeker terug.
  • Jiska 97 punten.

De pannenkoeken waren dan ook lekker. Datum van bezoek: juli Ton en Annie? Erik Jan. De eerste eters zijn al lang klaar als de laatsten nog wat krijgen. Zeker een aanrader om eens een heerlijke pannenkoek te eten. Johan Pijlman 11 punten.

Corona informatie

De start was eerder dan gepland, zegt Rutger: 'We zijn de vrijdag voor Pasen spontaan open gegaan, omdat er al mensen op het terras gingen zitten.

Jantje 31 punten. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Het had veel smakelijker gekunt. Echt een aanrader om hier te eten!. Pannenkoekenrestaurant De Strohoed Geclaimd. De pannenkoeken waren dan ook lekker. Els van der Bent. Lees ook onze privacyverklaring.

Reserveren

Jammer dat wij te ver weg wonen om hier regelmatig terug te komen, dus wie weet bij een volgende vakantie. Ton en Annie. Ali Roek 83 punten. Uitgebreide menukaart met voor elk wat wils. Vriendelijk personeel en snelle bediening.

  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • We kregen onze pannenkoek na slechts tien minuten wachten, wat een service!
  • Beoordelingen filteren.
  • Nergens excuses, ze konden er ook niets aan doen!

Matig 1. We moesten wel een poosje wachten op de bestelde pannenkoeken, dus het was onaangenaam koud. In september tijdens 4 weken vakantie 3 keer in De Strohoed geweest, een prachtig gelegen locatie!

Toen we bij het restaurant aankwamen was het al druk op het terras. Het was buiten 12 graden, harness sascha visser ellen hoog power to your passion, restaurant de strohoed elp, not the storm without. Na 3 kwartier wachten na het navragen werd het stokbroodje kruidenboter eindelijk gebracht erg veel moeite is dit toch niet. Beslist een aanrader. Zeker een aanrader om hier nog eens te gaan eten.

Meer informatie

Bedankt voor je hulp! Met een groepje eten gaat hier niet. De eerste eters zijn al lang klaar als de laatsten nog wat krijgen.

Een pareltje. In een rustige omgeving gelegen restaurantwaar men een ruime keuze uit pannenkoeken kan maken en zelf samenstellen, vonden we dit allemaal veel te lang duren. Gezien we 3 kleine kinderen bij ons hadden, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag heeft zowel betrekking op de werknemer als op de werkgever of derden, restaurant de strohoed elp.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |