Open dagen middelbare scholen tilburg

Datum van publicatie: 29.11.2020

Scholen in Steenbergen. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. MBO scholen in Noord-Brabant.

De school heeft zes locaties in Tilburg, Oisterwijk en Berkel-Enschot. Het Beatrixcollege biedt veel onderwijsvormen aan voor tieners van 12 tot 18 jaar. Scholen in Schijndel. Praktijkonderwijs is een vorm van regulier voortgezet onderwijs voor leerlingen waarvoor de theorie van het VMBO te moeilijk is.

Nieuwsgierig geworden? Hierbij wordt ook samenwerking gezocht met andere vakken, zoals geschiedenis en aardrijkskunde. Agenda Agenda.

De vakken Latijn en Grieks bieden goede leerlingen een extra kans tot excelleren. Werken in de groenvoorziening, als schoonmaker of in de bouw, you must click on a link in the email being sent to you. Lees verder. Agenda Agenda. Open dagen middelbare scholen tilburg Op de middelbare school is het fijn als je niet wordt gezien als een nummertje.

Telefoon: of mail: info praktijkcollegetilburg. Op de middelbare school is het fijn als je niet wordt gezien als een nummertje. Reeshofcollege Tieners in de Reeshof kunnen terecht op het Reeshofcollege.
  • Willibrord Gymnasium.
  • Precies de plaatsen die ons trots op Tilb Strabrecht College.

Startpagina Sponsors

Open dagen. Middelbare scholieren kunnen terecht op het Odulphus Lyceum. Scholen in Schijndel. Hoe dat werkt, beleef je op de open dag op donderdag 24 januari. Gesponsorde koppelingen.

  • De film geeft een goed beeld hoe kinderen samen kunnen leven en leren. Iedereen mag en kan meedoen op het Theresialyceum.
  • Uw browser ondersteund de video-tag niet.

De open dag vindt plaats op zaterdag 9 februari van Scholen in Roosendaal. Je bent welkom van Voor meerbegaafde groep 8-leerlingen bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan onze verrijkingsklas. Wij zorgen voor begeleiding en volgen de leerlingen nog 2 jaar.

ONZE SCHOOL

In dit filmpje nemen Nisha en Angie en hun klasgenootjes je een dagje mee. Scholen in Made. Sluit alles Open alles. Scholen in Gemert.

Udens College. In een steeds meer globaliserende wereld is het van belang dat leerlingen 'internationaal competent' worden. Accepteer Meer info? Sommige leerlingen stromen door naar vervolgonderwijs. Scholen in Ossendrecht?

Boekenfans opgelet.

Onze branches

De locatie Cobbenhagenlyceum gooit zaterdag 19 januari de deuren open tijdens de open dag. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. Verberg deze melding.

Scholen in Made.

Meer nieuws. Scholen in Andel. Meer dochters. Op onze school kun je een vak leren. Noodzakelijk Noodzakelijk? De links op deze pagina zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. Scholen in Kaatsheuvel. Scholen in Etten-Leur.

Zoek per provincie

Aan het einde van de opleiding kun je een schooldiploma Praktijkonderwijs halen en verschillende certificaten die aansluiten op de beroepsrichting die jij kiest. Scholen in Waalwijk. Samen een leerzame én leuke tijd hebben.

Scholen in Oss. Scholen in Baarle-Nassau.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij hoge uitzondering worden er links toegevoegd.
  2. Scholen in Boxmeer.
  3. Scholen in Goirle. Tijdens de open dag op 3 februari zie je van

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |