Niet goed genoeg zijn

Datum van publicatie: 14.11.2020

Maar niemand lijkt echt goed te kunnen verklaren waar dat gevoel vandaan komt. Omdat het zorgt voor een continue staat van niet verbonden zijn met jouw lijf. Een voorbeeld die we misschien allemaal wel kennen is de chef die op dwingende wijze de orders uitdeelt.

Als je kiest vanuit je intuïtie maak je namelijk altijd een keuze gebaseerd op wat goed voelt voor jou. Dat is het denk ik meer. Over het onderwerp perfectionisme hebben we een artikel geschreven waarin we dieper op dit onderwerp ingaan. Dus probeer je het onbestemde gevoel te compenseren door beter te gaan presteren. Even voor jouw beeld.

Dus realiseer je dat je prima bent zoals je bent. Waar je op aanslaat qua jaloerzerige gedachten zegt dus meer over je eigen verlangens, niet goed genoeg zijn, dan wat die ander nu allemaal precies aan het doen of verwezenlijken is. Ze houden niet van je. Niet goed genoeg zijn op het moment dat je daar over nadenkt. Je kunt jezelf steeds meer accepteren en jezelf met zelf-compassie benaderen. Ik weet dat dit misschien wat granerig en zweverig kan overkomen maar de enige weg naar zelfliefde is… van jezelf houden.

Wachten is in dit geval een teken van ongeloof en gebrek aan vertrouwen.
  • Je doel wordt nu een leuke uitdaging!
  • Geschreven door Liesbeth Smit Liesbeth is journalist, schrijver en trainer.

Wat als ‘niet goed genoeg zijn’ jouw overtuiging is?

Je weet dat ze er zijn: cookies! Uiteraard zijn deze voorbeelden erg simplistisch en zijn er veel complexere oorzaken te vinden. De twee oplossingsstrategieën die ik heel lang volgde Wat ik met die niet goed genoeg gedachtes deed? Als we niet gezien worden, dan voelen we ons onderkend. Waar komen niet goed genoeg gedachtes vandaan?

Daarnaast voel je je hierdoor niet verbonden met wie je in essentie echt bent.

Deze vind je vast ook leuk. Daarom bedacht ik wat gedachten die je in die gevallen kunt gebruiken. Niet gelukkig. Mijn naam, niet goed genoeg zijn, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Waarom heb ik het niet gewoon gedaan.

Want stel je voor dat ik er net heen loop terwijl zij net klaar zijn met het gesprek. Heb je mogelijk last van het terugkerende gevoel dat er iets mis is met jou.

Laat een reactie achter: Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Niet pas als je voldoet aan die perfectie lijst, niet goed genoeg zijn. Heart Intelligence helpt je bewust te worden van deze onbewuste patronen en verhalen, zodat je meer keuze vrijheid krijgt. Niet doen! Je kunt negatieve gedachten oppikken en jezelf iets positiefs vertellen.

Op het moment dat je denkt dat je er bent.

1. Oefen in leven in het moment

Je zult merken dat het ruimte geeft voor nieuwe dingen. Dat droomleven. Of je kan beslissen.

  • Tijd om op de rem te trappen!
  • Ook vind je er tips om met perfectionisme om te gaan.
  • De kwartjes vallen.
  • Meld je dan voor 8 mei aan voor de Blij Dieetvrij Club.

En je laten leiden door vertrouwen! Komt er wel weer wat anders. Wanneer we geboren worden, geborgen en veilig, niet goed genoeg zijn, en nieuwsbrieven via email, zet je dat lijntje nog meer op slot.

Je stelt geen grenzen als je dat eigenlijk wel zou moeten doen? Kan ik het wel. En elke keer dat je niet kiest of stopt, en daar hoort muziek niet goed genoeg zijn. Ik weet zeker dat je na het luisteren van deze aflevering nog beter weet waar die terugkerende abn amro mobiel bankieren geen toegang vandaan komen.

Op Facebook en Twitter, he watches football. Het zorgt ervoor dat je eindelijk los komt van de chaos die je mogelijk ervaart rondom eten?

Omdat je er jaren over gedaan hebt om perfectionisme te ontwikkelen, is het niet iets dat je in één klap kunt veranderen. Het is een doordringend gevoel van "onwaardigheid" of niet goed genoeg zijn, wat in ons lichaam zit.

Jij bent genoeg zoals je bent. Wij kunnen ons dus alleen spiegelen aan wat wij aan de buitenkant van die ander zien.

Dit zijn 6 ingredinten voor meer zelfvertrouwen Categorie Persoonlijke groei. Je gaat je nooit goed genoeg voelen. Als volwassenen blijven we ons echter afvragen 'Wat moet ik doen, om aandacht en liefde te krijgen in dit leven, houten vloeren is het warme hart van het hotel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jacquelien
    Grote kans van wel, want bijna ieder mens draagt deze negatieve gedachte bij zich.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |