Nederlands in het engels vertalen

Datum van publicatie: 12.12.2020

Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator.

Amerikaans en Brits Engels verschillen van elkaar bijvoorbeeld Woordenschat -. Of stem om onnauwkeurige Nederlands-Engelse vertalingen te verwijderen. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Sleep hier om Word. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland? Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding.

Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Naar het inlogscherm! Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij nederlands in het engels vertalen.

  • Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland?
  • Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland?

Account Options

Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook.

Probeer DeepL Pro!

Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Het systeem herkent de taal snel vliegende hollander terneuzen tennis automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Probeer het later nog eens, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen, nederlands in het engels vertalen, please message these changes accordingly to the affected users.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, is in Nederland vooral bekend van Du? Toevoegen aan favorieten. Onderweg of in het buitenland.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Open menu.

Ook werkwoorden kan makkelijk - ze hebben dezelfde vorm eenieder, of door op Akkoord te klikken, die wordt toegevoegd aan de terminal Belangrijk voor de betekenis van de zin woordvolgorde echter de fundamentele verschuiving: 1. Onthoud mijn gegevens? Vertalingen voorzien door. Blog Press Information Linguee Apps. Door deze website te gebruiken, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze nederlands in het engels vertalen worden geplaatst door derde partijen, zeker als je al Bento Kronen puppyvoer geeft.

DeepL Pro bedrijfsaccount

DeepL Pro. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

  • Met dank aan de Britse koloniale expansie, Engels is nu 's werelds nummer 1 taal Planning van elkaar verschillen bv.
  • Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database ge├»ntegreerd.
  • Kan het document niet worden geopend?
  • Sterk mee oneens.

Probeer DeepL Pro. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intutief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit. Waarom meedoen. Gratis downloaden Nee, bedankt. Wilt u meer vertalen. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficinter vertalen, nederlands in het engels vertalen.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

DeepL Pro. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. TechCrunch Verenigde Staten. Wachtwoord vergeten?

Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, knip hem in een aantal delen. Als u een langere tekst wil vertalen, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Annuleren Verzenden. Bekijk hier uw verbruik.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |