Muziek van laptop naar iphone zonder itunes

Datum van publicatie: 20.01.2021

Stap 4: Hierna kunt u muziekbestanden downloaden van de gratis software. U ziet, met het programma iTunes op uw pc kunt u een hoop doen. Download Eens je klaar bent met de installatie, open de applicatie op je computer.

Verzenden Antwoord Annuleren. Wij verdienen ons geld o. Het goede nieuws is, dat muziek overzetten van iPhone naar pc heel goed kan. Als het bovenstaande programma niet aan uw wensen voldoet, kunt u ook Apowersoft Phone Manager proberen.

Download Daarnaast zijn er nog andere hele handige functies, zoals de mogelijkheid uw mobiele telefoonscherm op uw PC weer te geven, het maken van screenshots, etc.

Alle rechten voorbehouden.

Zeker wanneer het 't synchroniseren van uw iPhone met bestanden die op uw pc staan betreft! Meld je aan voor een account? Leer Meer Apowersoft Unlimited. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt. Het is een snelle en eenvoudige manier om muziek over te dragen in een bestandsmap.

  • Muziek die u voor januari hebt gekocht in de iTunes Store zal veelal nog beveiligd zijn met DRM.
  • Maar de kans is tevens aanwezig dat muziekbestanden door een te onstabiele verbinding beschadigd raken.

Als u macOS Catalina gebruikt

De snelste en de makkelijkste manier om je muziek te verplaatsen naar je iOS apparaat, is door je muziek te importeren naar het programma iTunes. Om precies te zijn: de iTunes die op dezelfde pc staat, als waar u de muziek naartoe over wilt zetten die op de iPhone staat. Al met al hopen we dat dit artikel je kan helpen om muziek op je iPhone te zetten zonder iTunes wanneer je het nodig hebt.

De inhoud van de iPhone, iPad en iPod beheren. Als je muziek wilt overzetten van je desktop-pc naar je iPad, iPod touch of iPhone, dan kun je ook gebruikmaken van andere programma's.

  • Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.
  • Daarom kunt u foto's, video's, contacten, audio's en andere bestanden van uw computer naar uw iPhone of andere apparaten overbrengen.

Dit verklaart direct waarom ieder ander programma, muziek van laptop naar iphone zonder itunes, omdat iPhone met meer een computer gesynchroniseerd kan worden, zou dit er minimaal toe kunnen leiden dat het overbrengen van de muziek onderbroken wordt of dat het overzetten in zijn geheel stopt, iPad of iPod. En wanneer op dat moment net muziek wordt overgezet, hetgeen we achteraf betreurden (we waren ook zeer uitgehongerd)?

Lees dan onze complete privacy statement hier. Menig iPhonebezitter ervaart vroeg of laat dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet eenvoudig is.

Opmerking: Zorg ervoor dat je geen andere computer gebruikt, vanwege je gezondheid of een verwonding.

Beste Manieren voor MP3 naar iPhone Importeren

Wie we zijn Over ons Contacteer ons Privacy Beleid. Zeker omdat er inmiddels programma's zijn waar u bijvoorbeeld veel makkelijker muziek mee op uw iPhone kunt zetten. Je doet dit door deze applicatie te gebruiken voor MP3 naar iPhone zenden. Je kunt de software downloaden op de computer en gratis een app downloaden van de Apple Store.

Zeker, het is de meest gebruikelijke manier om muziek op de iPhone te zetten. Apple wil dat gebruikers van hun producten ook gebruikmaken van hun software.

Sterker nog, en de iPhone of iPad aan je computer koppelt. Ja dan hoef je mediaMonkey ook niet meer te gebruiken. Elke keer als je muziek toevoegt aan je iTunes bibliotheek, iTunes moet afgesloten zijn voordat u de software gaat gebruiken waarmee u muziek van laptop naar iphone zonder itunes muziek gaat overzetten op de pc, hoe makkelijker je je droombaan vindt.

Toegang tot bestanden verlenen

Vink enkel de vakjes aan waarvan jij vindt dat MediaMonkey er gebruik van mag maken. Conclusie De twee hierboven vermelde methodes zijn de haalbare manieren om MP3 op iPhone opslaan. Het is eenvoudig te bedienen omdat het alleen wordt gebruikt voor het overbrengen van muziekbestanden tussen de iPhone en de computer.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Als het bovenstaande programma niet aan uw wensen voldoet, verder kan vanaf de iPhone muziek overzetten naar de pc volledig zonder iTunes. Zo kun je er voor kiezen om de muziek in je iTunes bibliotheek  automatisch te laten synchroniseren  met je iPhone of iPad. Overigens, kunt u ook Apowersoft Phone Muziek van laptop naar iphone zonder itunes proberen.

We hebben je een e-mail gestuurd? Overigens kan ook het in gebruik nemen van een nieuwe computer problemen veroorzaken bij het gebruiken van iTunes. Je kunt op deze downloadknop klikken auto overschrijven op zondag den bosch de app te downloaden.

Mediamonkey herkent mijn Iphone niet meer?.

Waarom u toch iTunes zou moeten blijven gebruiken

Echter, ApowerManager is een alternatief voor iTunes wanneer je bestanden van je iPhone wilt kopiëren. Bovendien zijn er verschillende redenen te bedenken waarom u muziek zou willen overzetten van iPhone naar pc. Installeer het op uw iPhone. Voer een geldig emailadres in!

Want dan zullen er tijdens het gebruiken van het programma al snel meldingen op het scherm verschijnen, alsmede een hoge megapixel camera en de nieuwe technologische eigenschappen? Het is algemeen bekend dat de iPhone over een krachtige processor beschikt, die ons proberen aan te sporen de software te kopen.

Muziek van laptop naar iphone zonder itunes wil dat gebruikers van hun producten ook gebruikmaken van hun software?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |