Museum van volkenkunde leiden openingstijden

Datum van publicatie: 07.12.2020

Welke overeenkomsten mensen hebben, maar ook waarin ze verschillen en hoe dat zo is gegroeid. Naar de laatste tentoonstellingen geweest: Een zee van eilanden-Topstukken uit Oceanië en First Americans. Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel.

Vóór het museumgebouw, op het Rapenburg, is bovendien een aparte invalidenparkeerplaats voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart. Routebeschrijving per auto Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Het gehele museum is toegankelijk voor  rolstoelgebruikers  beoordeling door Platform Gehandicapten Leiden. Restaurant In den Doofpot. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour. U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw.

Het is knap hoe het Museum Volkenkunde er in slaagt om van ieder omvangrijke bevolkingsgroep ter wereld de belangrijkste punten telkens weer zo naar voren te brengen dat het voor vrijwel iedere bezoeker een waar feest is om naar te kijken! De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Uw museumbezoek Vooraf uw bezoek reserveren is verplicht, museum van volkenkunde leiden openingstijden. Meer informatie. Openingstijden, prijzen en route Online reserveren.

  • Vanaf dit grootste parkeerterrein van Leiden plaatsen brengen gratis pendelbusjes u naar het museum. Na een langdurige renovatie is het Rijksmuseum Volkenkunde vanaf het voorjaar van weer volledig bereikbaar en mooier dan ooit.
  • Dit doet het Museum Volkenkunde op een afwisselende en interactieve wijze waardoor Volkenkunde heel geschikt is om met kinderen te bezoeken.

Bussen en touringcars Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het centrum 15 minuten parkeren. Het Rijksmuseum Volkenkunde Leiden is een museum dat zich bezighoudt met het tentoonstellen van volkeren over de gehele wereld. Ik heb echt genoten van dit bezoek en zal zeker terugkomen voor de volgende tijdelijke tentoonstellingen.

Nieuwsbrief Altijd op de hoogte? Bedankt voor je hulp! Er zijn hele mooie dingen om te bekijken die van alle plekken van de wereld komen. Vóór het museumgebouw, op het Rapenburg, is bovendien een aparte invalidenparkeerplaats voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart.

Als u met een  grote rolstoel komt, informeer dan van te voren naar de mogelijkheden voor uw bezoek. Vraag ernaar bij de kassa. Er staan veel bijzondere stukken. Schnipseljagd Noordwijk Kids Tour 1 beoordeling. Kortom voor ieder heeft het Museum Volkenkunde wat te bieden.

De Boeddhazaal

Een beoordeling schrijven. Volkenkunde is gelegen in het centrum van Leiden aan de Steenstraat nummer 1. De dichtstbijzijnde bushalte bij het Rijksmuseum van Oudheden is halte Breestraat.

Meer bekijken. In november dit mooie museum bezocht, het was echt de moeite waard. Vr het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Datum van activiteit: november Leidse oudheid en middeleeuwse geschiedenis: Privtour met kunsthistoricus 1 beoordeling? Interessant bezoek. Museumkaarten  zijn te koop aan de kassa.

Welke overeenkomsten mensen hebben, maar ook waarin ze verschillen en hoe dat zo is gegroeid. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Openingstijden, prijzen en route Online reserveren.

Dit doet het Museum Volkenkunde op een afwisselende en interactieve wijze waardoor Volkenkunde heel geschikt is om met kinderen te bezoeken. Plan uw ov-reis via  Moet ik van tevoren boeken om Museum Volkenkunde te bezoeken. De collectie is dermate groot dat je deze niet in n dag kunt bekijken. Indien u van buiten Leiden komt dan kunt u de trein nemen.

Lees meer over betalen per weborder. Het centraal station van Leiden ligt op een steenworp afstand van het Museum Volkenkunde dat u binnen slechts enkele minuten te voet kunt afleggen.

Het is toegestaan om in het museum te museum van volkenkunde leiden openingstijden, maar zonder gebruik van facebook app downloaden lukt niet en statief. In november dit mooie museum bezocht, het was echt de moeite waard.

Educatie en recreatie gaan hand in hand in Museum Volkenkunde Leiden Het Volkenkunde Leiden is bij uitstek geschikt om iets te leren over de verscheidenheid aan mensen over de wereld, museum van volkenkunde leiden openingstijden.

Openingstijden, entreeprijzen, audiotours

Als u via Tripadvisor boekt, kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen. Daarnaast stoppen de busjes van het Haagweg parkeerplan ook bij het museum. Museum Volkenkunde heeft de volgende openingstijden: Di - Zo - Koop van tevoren tickets op Tripadvisor.

Mindervaliden  en  slechtzienden  kunnen een erkende hulp- of geleidehond meenemen. Schnipseljagd Noordwijk Kids Tour 1 beoordeling? Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bovendien is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Naast alle bezienswaardigheden vertelt uw persoonlijke gids uit Leiden ook over het unieke karakter van de stad, leert u over de lokale geschiedenis en cultuur, en krijgt u insider tips over goede plaatselijke restaurants, winkels, bezienswaardigheden, activiteiten, openbaar vervoer en nog veel meer.
  2. Kathelijne
    Daarnaast werkt het Museum Volkenkunde nauw samen met Universiteit Leiden. Voor  kinderen vanaf ca.
  3. Leer het gebied kennen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |