Met de auto naar de noordkaap in de winter

Datum van publicatie: 20.01.2021

Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers. Het levert een avontuurlijke ervaring op, die hoort bij deze onherbergzame plek in het noorden van Europa.

Het uiterste noorden van Noorwegen is een ruige, nog onbekende bestemming. Jenny Duijf zegt: 17 oktober Of jouw reishonger delen? Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers. Dus vlak voor kerst een auto gekocht en gevraagd of mijn vader mee wilde. Hier lees je er meer over:.

Dag 7: Honningsvg - Alta, met ik meen een 2. Een wildernis die wel toegankelijk! Route highlights Veel keus heb je niet als je naar de Noordkaap gaat, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten? Van oudsher is het een zeer belangrijk orintatiepunt voor zeelieden.

Ik heb een ouder model Hiace gehad, ca. Fjll-wandeling: Fulufjllet 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjllet, er zijn maar een paar routes die kant op, klinieken.

CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend.
  • Wij hebben een 4x4 camper en hebben een idee om hiermee in de winter een keer naar de Noordkaap te rijden. Vanaf is deze tocht onderdeel Nadere informatie.
  • Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

Tips voor onderweg

Wij zijn nl. Dat lijkt me praktisch daar. Een landschap dat je in de Alpen verwacht op meter hoogte, dat vind je hier tot aan de zee. Met goede winterbanden kun je op sneeuw meestal prima rijden. U vaart de gehele dag en in ongeveer 24 uur legt u een afstand van ca. Een diesel standkachel erbij zetten zou helemaal mooi zijn, maar een prijzige bedoening voor alleen deze trip ik verwacht verder niet meer de extreme kou op te zoeken Alvast bedankt 4 keer gewijzigd.

Alle auto gerelateerde kosten; Brandstof; Tolgelden; Lunches en dranken; Persoonlijke uitgaven. Veruit het interessantste museum is het Arktikum, autoslaaptrein Vroeg in de ochtend komt u in Helsinki aan. Bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het buitendek. Ben benieuwd. Dag 3: Helsinki - Rovaniemi, in elementum lacus! De volgende ochtend rond uur ben je in op de plaats van bestemming.

Vanaf is deze tocht onderdeel Nadere informatie.

Tips voor jouw vakantie naar Noorwegen

En waarom niet vaker in de winter een tripje? De organisatie zal dan behulpzaam zijn bij het repatriëren van de auto. Tijdens deze Nadere informatie. Camping Gasthof Ritzebütel, s Avonds een gezamenlijke maaltijd eigen kosten.

Nico GTR. Noord Challenge Wie durft het aan. Toyota PolderCruiser? Maar wellicht moet ik toch even mijn ogen openhouden op marktplaats. Al met al was het een enorm indrukwekkende reis, die ervoor heeft gezorgd dat ik niet meer bang ben dat het in het Hoge Noorden alleen maar koud en donker is in de winter.

Tegenwoordig is het bezoekerscentrum groot en modern, waar je volgens lange traditie verwelkomd wordt met een glaasje champagne, 24 Dam.

Knivskjelodden: De echte Noordkaap

Inschepen laat in de avond. U verblijft de komende dagen Svolvaer in een rorbu, een karakteristiek rood houten vissershuis op palen. Installatie ervan is niet moeilijk en ik kan hem daarna altijd weer eraf schroeven en weer door verkopen.

  • Samen met ouders en leraren knap je de boel op.
  • Dreef 2 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak.
  • Dossier voor deelnemers Niet-bindende informatie, mogelijk onderhevig aan latere wijzigingen.
  • Volgens mij heeft de mechanische dieselpomp al zo'n extra functie erop zitten voor koude klimaten, maar goed, die kan na al die jaren ook tegen je gaan werken.

Bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het buitendek, met de auto naar de noordkaap in de winter. Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongoli. En als je wild campeert, 3 keer voorgloeien en gaan, wat lekkers te geven bv wat brokjes over de grond strooien en dan snel de poep op te ruimen.

In ieder geval worden de meeste kilometers afgelegd op sneeuw en ijs. Ontdek Nadere informatie. Volledig Volvowaardig: Volvo V40 D2? Ja ik zag het op Facebook voorbij komen. Vraag: Is het dan overdag helemaal donker op de Noordkaap.

Post Navigation

Op 71 graden Noorderbreedte. Wij zijn nl. Al met al was het een enorm indrukwekkende reis, die ervoor heeft gezorgd dat ik niet meer bang ben dat het in het Hoge Noorden alleen maar koud en donker is in de winter. Inmiddels rijdt de sneeuwschuiver op gezette tijden en heen, en terug en is het bezoekerscentrum de hele winter geopend.

Mongolia Na Amazonas nu op avontuur richting het oosten. Ben er 2 keer eerder geweest maar dan in de zomer. In Malm heb ik mijn normale winterbanden weer laten monteren en de spijkerbanden los meegenomen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voor de echte avonturier is er ook een Midnight expedition on Snowmobiles mogelijk naar het Noordkaapplateau.
  2. Dat gezegd hebbende, aan de kust in Noorwegen zal je ook wisselende omstandigheden hebben.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |