Medion computer gaat niet aan

Datum van publicatie: 31.12.2020

Wat is er aan de hand? Sinds kort krijg ik de melding onbekend wachtwoord.

Hijack This, Virussen en Spyware. Bericht 2 van 7. Wil dat eerst testen op een waardeloze print voor dat ik de print en onderdelen van de pc naar de andere wereld help, want dan schiet ik nog niks op.

Bij een laptop verwijdert u de accu als dit mogelijk is. Hallo Krieter, Haal je laptop van de stroom af, accu eruit, stroom er weer op en probeer dan op te starten. Hoe vind ik mijn geplaatste berichten terug?

Start de computer weer op. Opgelost dus, maar dit is uiteraard niets definitiefs! Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Ik heb een noodoplossing gevonden om de PC te doen opstarten, Bedankt voor de info die handleiding was medion computer gaat niet aan nuttig!

Emphyrio  :. Mijn laptop start nu probleemloos op na verwijderen van batterij en teveel aan reststroom wegwerken.

Wordt Windows opgestart? Bovenaan Onderaan. Deel: E-mail Deel koppeling.
  • Heb alles al geprobeerd. Heb al van alles geprobeerd maar geen opstart scherm te zien.
  • Ook knop indrukken en alle F toetsen geprobeerd maar niets.

{dialog-heading}

Resultaat laptop start niet meer op. Hoi, Het is de laptop van mijn vriend en die is gaan werken. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. De pc is precies volledig dood. Als hij eenmaal doorgestart is, zet je hem weer uit, accu er terug in en dan weer opnieuw starten. Hoi Bert, Dit kan van alles betekenen, maar vaak is het een probleem met de harde schijf.

Door deze los te schroeven konden we de accu lang en smal even verwijderen. Start de computer weer op. Nu wil dat ding niet meer opstarten. Je doet jezelf ook een plezier. De pc is precies volledig dood.

Power drain

Hoe oud is je pc ongeveer Supergolfje? In de handleiding vind ik ook geen oplossing. Geplaatst: 9 december Scroll naar onderen voor de bizarre oplossing die ik nodig had om dit op te lossen.

Dan kan je deze ook testen door er telkens eentje te verwijderen. We hebben hem nu een tweetal keer aan de praat gekregen door de stroomschakelaar achteraan aan te zetten en dan snel de aan-knop vooraan in te drukken. Ik kan ook niet in veilige modus opstarten want er gebeurt gewoon niets Haal je geheugenmodules er eens uit en probeer het opnieuw. Als je je haast, kan de sint je nog een nieuwe gezicht wassen met zeep slecht. Resultaat laptop start niet meer op.

Vrageninfo

Controleer of de schakelaar op 1 staat. En heb je al eens een ander beeldscherm geprobeerd, misschien eens aansluiten op de TV of zo? Vriendelijk verzoek: whitelist www. Ik denk dat je er stilletjes vanuit kunt gaan dat het mobo dood is danwel de gpu.

Is veel goedkoper. Blijft het probleem zich nog steeds voordoen als alleen het beeldscherm en de voeding aangesloten zijn.

Misschien is het wel een probleem met de voeding. Welkom, Gast. Aarie25 Moderator Forumleiding. Aanmelden Help. En waarschijnlijk gaan ze direct resetten waardoor we al onze gegevens kwijt zijn.

Geen stroom is niet opstarten

Aarie25 Moderator Forumleiding. Let daarbij, met het oog op stroomverbruik, op welke voeding u laat plaatsen. Ik lees nu even de handleiding via jou link.

Accu was dus WEL demonteerbaar Na gebruik van een zaklamp ogen zijn niet zo goed meer vonden we 2 kleine schroefjes. In dat geval kun je toch het beste contact opnemen met de Medion service voor een reparatie. Is veel goedkoper.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Alle suggesties welkom.
  2. Hey,Sony labtop vaio ,Gisteren update gedaan, en films gezien en nu vandaag wil ik opstarten alleen draait iets en groene lamp van aan brand, geen beeld,wat is dat in godsnaam aub. Yannick 2 berichten.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |