Leendert jan vis begrijpend lezen

Datum van publicatie: 01.12.2020

Hoi Inger, Wat een leuke site! Creative Bookmarks. Ga ze volgende week gebruiken!

Ik ga in september eindelijk voor een eigen groep en ga als ik weet welke ik allemaal nodig heb ze mooi uitprinten. Ik woon in Roemenie, en aanstaande 4 maart openen we een gradinita. Groetjes Linda toevallig! Bullet Journal. Zou u die kunnen maken alvast bedankt groetjes evelien. School Lessons.

Bogmusen holder styr p bogormens lsning. Groetjes, Ik zou graag een kaartje willen voor de Vreedzame School. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoi, Alinda. Hallo Indra, Ik ga mijn best doen!

Van een aantal kaarten heb ik twee versies gemaakt, omdat ik een beetje twijfelde over de afbeelding. Dit geldt net zo goed voor groep 2 als groep 3.

Gaat dat lukken? Hoi Inger, Bedankt voor de gevraagde dagritmekaarten. Ik heb ze bewust langwerpig gemaakt, zodat je er veel onder elkaar kunt hangen. Wanneer ik dan nog iets zie dat ontbreekt zou ik ook graag van deze gelegenheid gebruik willen maken en vragen aan je of je ze kunt maken.

Crafty Kids. Doodles Zentangles. Bookmarks To Color.

  • View our Privacy Policy for more information on how we process yourRead More. Hoe zou ik er kunnen aankomen?
  • Zoals te lezen is, maak ik geen kaarten meer. Owww vinden ze dan dus vast helemaal leuk!

Wat een fijne en leuke dagritmekaarten. Groetjes Rian. Diy Diwali Decorations. Hopelijk kunnen jullie nu terug aan de slag? Erg bedankt alvast. Werkboekje voor kinderen om te oefenen met lezen.

Op zoek naar iets?

Dit geldt net zo goed voor groep 2 als groep 3. Alleen wil ik graag hetzelfde formaat met tijden erbij. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Live Life Love. Hoi Yvonne, Graag ontvang ik het Word document ook van jou. Hallo Rian, wil je de dagritmekaarten in Word naar me doorsturen. Beste Linda, Het word-document deel ik niet.

Wat handig Linda. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Ik vind het namelijk veel mooier om ze uit te printen en dan op gekleurd papier te plakken. Groetjes Jolanda. En het me kunnen mailen naar [email protected]?

Bladwijzers met tips - Klasse voor Ouders. Easy Crafts For Kids. Dag Inger, Ik vind jouw kaarten geweldig leuk.

Super bedankt. Groetjes Cathinka. Creative Teaching? Ik heb een paar vakken die ik wil veranderen van naam.

Post navigation

Ik mis de kaartjes voor Engels, buitenspel en hoekenspel. Volgend bericht Dagritmekaarten Danbo. Hallo Inger, Wat veel kaarten, heel fijn! Hallo, Graag zou ik een dagkaartje hebben van: Leesrace en eentje van Sommenrace.

Er is niets zo belangrijk dan dat kinderen weten waar ze aan toe zijn. Hallo Cathinka, Heb je ook kaartjes voor planten water geven en doekje vensterbank. Hallo, Zo leendert jan vis begrijpend lezen het eind van het schooljaar ben ik een beetje druk en lees dus nu pas je reactie.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |