Is het druk in de efteling vandaag

Datum van publicatie: 25.12.2020

Er zijn natuurlijk ook rustige dagen in de Efteling, de rustigste dag is 24 januari. Edwin stuurde een mail naar de Efteling en naar de gemeente Loon op Zand. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wil je deze drukte dus liever vermijden en er zeker van zijn dat je geen uur hoeft te wachten bij elke attractie? Maar als de Efteling haar beleid niet aanpast, gaan we tijdens de coronatijd niet nog een keer. In de kerstvakantie is de Efteling natuurlijk het drukste, als je de kans hebt om buiten de kerstvakantie om doordeweeks te gaan dan zal je zien dat het dan een stuk minder druk is! De app is dus handig voor wachttijden van de attracties maar bevat ook een hoop andere informatie over het park.

Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel beter en informatiever gaan maken. Wat kun je nu het beste doen tijdens een druk dagje Efteling?

Boek een verblijf? Heb je al een datum in je hoofd en wil je even checken of dit een verstandige keuze is. Je krijgt dan een berichtje als de wachttijd ver genoeg teruggelopen is. Alle attracties Efteling Eftelingbezoekers klagen dat in het park de coronaregels slecht worden nageleefd. Parlementaire commissie Toeslagen: Wiebes zegt niets te weten van 'pijn' bij ambtenaren!

Door zo vroeg mogelijk te vertrekken naar de Efteling, kun je ervoor zorgen dat je alle drukte voor bent.
  • Altijd weten wat er speelt?
  • We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Daarom had ik van tevoren gebeld naar de Efteling om te checken of er voldoende maatregelen waren getroffen", zegt Edwin.

Lees hieronder verder over de drukte in de Efteling. De Efteling roept mensen zelfs op om op deze dag naar de Efteling te komen en te genieten van de rust op social media. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Daarom is het handig om te weten hoe druk het op dit moment is in de Efteling.

Maar het park zal zelf meer maatregelen kunnen nemen, allereerst door minder mensen toe te laten.

Voldoen aan alle regels De Efteling laat in een reactie weten het 'jammer en vervelend' te vinden dat bezoekers deze ervaringen hebben. Hoe langer je ermee wacht om deze attractie te doen, hoe langer de wachtrij zal zijn.

Wil je het liefste ook de Python vacatures scotch and soda nederland de Bobslee in. Laatste reacties H. Zijn dochter heeft genoten van een geweldige dag, maar zijn gezin gaat er in coronatijd niet meer heen?

Op Efteling.

Hoe kom je er achter wat in 2019 de drukte in de Efteling is?

Heb je al een datum in je hoofd en wil je even checken of dit een verstandige keuze is? Door zo vroeg mogelijk te vertrekken naar de Efteling, kun je ervoor zorgen dat je alle drukte voor bent.

Daarom is het handig om te weten hoe druk het op dit moment is in de Efteling.

Deze foto's maakte Edwin tijdens zijn bezoek aan de Efteling, afgelopen weekend. Leuke attracties. Het was op dat plein onmogelijk om afstand te houden. Ook eventuele bijzonderheden staan hier bij vermeld op de site en of er attracties gesloten zijn. Weersverwachting Efteling.

Drukte in de Winter Efteling

Akkoord Privacy. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wil je het liefste ook de Python en de Bobslee in?

De Efteling en de gemeente Loon op Zand houden de situatie nauwlettend in de gaten, maar zien nog geen reden voor extra maatregelen.

Bekijk alle berichten. Laat dit weten door hieronder een bericht achter te laten. Maar eenmaal binnen schrok Edwin. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Veel plezier bij je bezoek aan de Efteling. Leuke attracties.

Op Efteling. Het park benadrukt dat aan alle extra maatregelen wordt voldaan zoals het protocol voorschrijft.

Enkele tips om drukte te vermijden in de Efteling.

Deze Efteling druktekalender laat in een handig overzicht zien welke dagen het druk of juist rustig is. Super handig deze weetjes. Als je in de Efteling bent laat de app ook nog eens je locatie in het park zien, zodat je niet kan verdwalen.

Deze foto's maakte Edwin tijdens zijn bezoek aan de Efteling, afgelopen weekend. Hierdoor kan het voorkomen dat je lang moet wachten voor je naar binnen kan of voor je een attractie in mag! Wat voor boom is dit je je bezoekje aan de Efteling voor nog aan het plannen zijn dan kan je op de website van de Efteling kijken wat de verwachtte drukte gaat zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het is voor mijn vriend en voor mij ook wel weer even geleden.
  2. Die waren er, zo werd hem verzekerd.
  3. Zo zijn vanzelfsprekend de zaterdag en de zondag de meest drukke dagen van de week en ook tijdens schoolvakanties, zoals bijvoorbeeld de meivakantie en herfstvakantie, wordt de Efteling druk bezocht en kunnen de wachttijden bij de attracties wel eens hoog oplopen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |