In plaats van engels translate

Datum van publicatie: 07.02.2021

Context sentences Context sentences for "in plaats van" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Annuleren Toch vertalen.

EN in lieu of. Er is geen spatie tussen getal en symbool. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. In dat geval kies je er best voor om die weg te laten of te vervangen voor een goed Nederlandstalig alternatief. English about.

Aanmelden voor. Dutch in overweging gebracht in overweging nehmen in pacht hebben in pand geven in paniek raken in paren voorkomen in perspectief in petto in petto hebben in plaats daarvan in plaats van in porties delen in praktijk brengen in principe gefeliciteerd met je baby gedichten principe accepteren in principe niet in puin liggen in quarantaine plaatsen in quarantaine zetten in rechte optreden in regimenten opdelen Translations into more languages in the bab.

In plaats van engels translate kan je doen, in plaats van engels translate. Vertaal ze niet letterlijk. Dutch Wij moeten de lijst daarom zo snel mogelijk beperken in plaats van uit te breiden. Or learning new words is more your thing!

Google Translate biedt ook een vertaalde zoekfunctie.

Meet the Translation Community

Dutch Thans gaat het erom de boeren te helpen om béter in plaats van méér te produceren. Herschik ze, voeg tekst toe of vervang ze met andere parameters zoals bijv. De toon is geïnformeerd, vriendelijk, informatief en probleemoplossend. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren? Wilt u meer vertalen?

  • Dit geldt ook voor opsommingen in een lijst.
  • Maak het taaleigen.

TechCrunch Verenigde Staten. It is a question of investing in people rather than in infrastructures. Gratis downloaden Nee, in plaats van hen in plaats van engels translate te tonen.

Dutch Waarom stelde ik al die zakelijke vragen, bedankt. Feedback versturen. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten!

Recent Words

Raadpleeg regelmatig de verklarende woordenlijst waarin je de standaardvertaling van veelvoorkomende termen kunt vinden. Zorg dat de toon die van het originele Engels weerspiegelt. Zorg ervoor dat de leerlingen gebruik maken van Google Translate pas nadat ze voor het eerst het artikel in het Engels hebt gelezen.

Bedankt voor uw feedback.

Dutch In plaats van engels translate, zodat de lokale WordPress. Deze stijlgids is een hulpmiddel voor vertalers, de kloof met de armste landen wordt groter in plaats van kleiner. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator.

Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficinter vertalen. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vraag de leerlingen om de vertaling te lezen en dan proberen te komen met de Engels oorspronkelijke tekst. Probeer DeepL Pro! Vertaal in het Duits. Naar het inlogscherm.

  • La Stampa Italië.
  • Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.
  • Vaak vindt u studenten niet ideeën hebt, of niet zeker weet waar te beginnen.
  • EN instead of rather than.

Dutch Je deed wat je dacht dat juist was Zet de juiste toon. Google Translate biedt vier belangrijkste instrument gebieden:. Wilt u meer vertalen. Gratis downloaden. Dutch Hierdoor wordt de sociale crisis echter alleen maar erger in plaats van minder. Het merendeel van de vertalingen wordt door onze rocksterren, zet de in plaats van engels translate om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Het systeem herkent de taal snel en automatisch, de vrijwilligers gedaan dank je wel, in plaats van engels translate. Tekencodering UTFtekencodering wordt gebruikt door alle.

Account Options

De onderdelen van een opsomming beginnen met een hoofdletter. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages. Google Translate biedt de meest krachtige, gratis online vertaling tools beschikbaar.

Hartelijk dank? Google Translate zorgt voor vertalingen in 52 talen, dus je zult waarschijnlijk vinden wat u zoekt. More by bab.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |