Hoe vouw je een bootje van papier

Datum van publicatie: 02.12.2020

Ze zijn gemakkelijk te maken en je kunt ze laten varen op een klein wateroppervlak als een bad, een plas, een vijver of zelfs een beekje. Vouw het papier zo ver mogelijk bij het huis omhoog zonder het papier eronder om te vouwen.

Wanneer je klaar bent, vouw je het papier weer open.

Trek voorzichtig totdat het hoedje plat wordt. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Over dit artikel. Door het gewicht zal het bootje alleen maar instabiel worden. Español: hacer barcos de papel.

Ik laat je stap voor stap zien hoe je het bootje vouwen moet. Pak een kant van de rechthoekige strook papier onderaan en vouw hem omhoog. Hoe vouw je een bootje van papier wordt aangeraden om een rechthoekig vel papier in plaats van een duitse schlager muziek luisteren vel papier te gebruiken om een bootje te vouwen.

Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden. Houd het andere uiteinde van het touw vast zodat je boot niet wegdrijft!

De onderrand zal vanzelf omvouwen. Volg ons?

Papieren bootjes zijn leuk om mee te spelen en sinds papier uitgevonden is worden ze door veel kinderen gemaakt. Categorieën: Knutselen. Voor het vouwen van een bootje heb je alleen een rechthoekig vel papier nodig.
  • Pak de rechterbovenhoek vast en vouw de punt naar beneden naar het midden toe.
  • Vouw het papier vervolgens open.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Italiano: Fare una Barca di Carta. Pak een rechthoekig vel papier en leg het zo voor je op tafel dat de lange zijden aan de zijkanten liggen. Was dit artikel nuttig? Vouw het papier in de lengte doormidden van boven naar onderen zodat de vouwrand zich bovenaan het vel papier bevindt. Español: hacer un barco de papel.

Vouw de onderrand naar boven.

  • Vouw de andere hoek op dezelfde manier naar beneden zodat hij tegen de middellijn aan komt te liggen. Français: fabriquer un bateau en papier.
  • Je kunt gewoon wit printerpapier, knutselpapier of origamipapier gebruiken. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Categorien: Knutselen. Speel niet in de buurt van snelstromende rivieren. Versterk je boot. Privacy- en cookieverklaring. Papieren bootjes zijn leuk om mee te spelen en sinds papier uitgevonden is worden ze door veel kinderen gemaakt. Was dit artikel nuttig.

Wat heb je nodig om het bootje te vouwen?

Tips en waarschuwingen. Vouw het papier nog eens om zoals je bij de vorige stap gedaan hebt. Categorieën: Origami. De was helpt om het papier tegen water te beschermen.

Ja Nee. Laat ongeveer een halve centimeter over tussen de bovenrand en de rand van het deel van het papier dat je omhoog gevouwen hebt. In dit artikel: Het bootje vouwen. Vouw de andere hoek op dezelfde manier naar beneden zodat hij tegen de middellijn aan komt te liggen. Vouw de onderrand naar boven.

Het bootje vouwen

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Vouw de onderste hoeken naar binnen. Türkçe: Kâğıttan Tekne Nasıl Yapılır.

Vouw een vel papier doormidden. Als je los papier gebruikt uit een schrijfblok of collegeblok , zorg er dan voor dat de gaatjes niet op een plek komen waar ze nat kunnen worden.

Samen met mijn grote liefde Niels hoe vouw je een bootje van papier ik in Bloemendaal! Je kunt de zijkanten van de boot iets meer omhoogvouwen, zodat de boot op het water blijft drijven en niet zinkt.

Vouw de bovenhoeken van het papier naar beneden toe om en zorg dat er onderaan 2,5 tot 5 centimeter ruimte overblijft. Daarin laat ik stap voor stap zien wat je moet doen. Meer ideen Probeer kleine steentjes langs de rand van het driehoekige middelste gedeelte van het bootje te leggen.

Categorien: Knutselen. Vouw het papier in de lengte doormidden van boven naar onderen zodat de vouwrand zich bovenaan het vel papier bevindt? Je hebt donna hay fast fresh simple recepten een papieren hoedje gemaakt.

Probeer het uit!

Vouw de onderrand van het papier aan beide kanten omhoog. Dit vind je misschien ook leuk. Auto knutselen - Een ballonauto maken die uit zichzelf rijdt op luchtenergie! Vouw de rechterbovenhoek naar beneden.

Je kunt het beste dun en licht papier gebruiken, laat hem dan na gebruik drogen. Pak de rechterbovenhoek vast en vouw de punt naar beneden naar het midden toe. Als je het bootje opnieuw wilt gebruiken, zoals een eenvoudig rechthoekig vel printerpapier.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |