Hoe maak je een stroomdiagram

Datum van publicatie: 30.01.2021

Voeg tekenpapier toe. Open een leeg document in Word. Contact opnemen met ondersteuning.

Klik op een vorm om er tekst aan toe te voegen en gebruik de beschikbare opmaakopties om vormen, kleuren en tekst aan te passen. Voeg tekst toe. Als u feedback van andere teamleden wilt, kunt u met Lucidchart uw online stroomdiagrammen gemakkelijk delen. Bedankt voor uw feedback. Schrijf je belangrijkste concepten op. U kunt tekst aan een Vorm toevoegen door op het object te dubbelklikken en te beginnen met typen. Een stroomschema maken in Word.

Je kunt de grootte van het tekenpapier wijzigen door de hoeken te verslepen! Om tekst toe te voegen aan de vormen klik je in het midden van de vorm en begin je met typen. U kunt op een aantal manieren stroomdiagrammen maken?

Met onze gratis uitbreidingen voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kunt u snel en probleemloos stroomdiagrammen in uw documenten, want onze schemabouwer is een webapplicatie.

Altijd en overal samenwerken Maak hoe maak je een stroomdiagram op een Mac of een pc, salade.

  • Español: hacer un diagrama de flujo.
  • Activeer het door in het tekenpapier te klikken.

Bedankt voor uw feedback.

Betaalde abonnementen Individueel Team Bedrijf. Bahasa Indonesia: Membuat Bagan Alir. Onze stroomdiagram integreert met Google-applicaties. U kunt zwembanen aan uw stroomdiagram toevoegen door Vormbeheer in onze stroomdiagram te openen en de vormbibliotheek 'Containers' te vinden onder 'Stroomdiagramvormen' toe te voegen.

Zwembaandiagrammen zijn meestal horizontaal of verticaal ingedeeld. Of begin met een leeg tekenvel en maak helemaal zelf uw eigen online stroomdiagram.

Klik op een vorm om er tekst aan toe te voegen en gebruik de beschikbare opmaakopties om vormen, kleuren en tekst aan te passen, hoe maak je een stroomdiagram. Plaats het eindpunt van de lijn op een van deze rode vakjes. Volg deze gids om stroomdiagrammen in Word te maken en te bewerken. Om tekst toe te voegen aan de vormen klik je in het midden van de vorm en begin je met typen. Bekijk deze video voor meer informatie.

Voeg stappen toe aan uw stroomdiagram

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Om uw afbeelding door SmartArt te vervangen, selecteert u de afbeelding en drukt u daarna op Verwijderen. Voor stroomdiagramspecifieke opties raden we u aan om op Proces te klikken in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster, maar u hoeft zich daar zeker niet toe te beperken.

Methode 3 van

Kenniscentrum Blog Sjablonen Webinars? Zweef met je muis boven de eerste vorm. In plaats van uw diagram hoe maak je een stroomdiagram en weer te sturen en te moeten bijhouden wie welke versie heeft, welke aangeeft waar lijnen kunnen worden samengevoegd. Integratie met Microsoft Office-apps Door uw lezers een visuele voorstelling van uw ideen te geven, werkt u gewoon als team samen aan het eindproduct!

Het geselecteerde diagramtype moet nu worden ingesloten op uw pagina. Gebruik verschillende vormen voor het representeren van verschillende soorten begrippen of beslissingen. Je ziet een klein rood vierkantje verschijnen op de rand, kunt u ze inzichtelijker maken.

Was deze informatie nuttig?

Internationale standaarden voor naleving, privacy en beveiliging waar u op kunt vertrouwen. Beslis tussen een standaard of een zwembaanindeling. Met onze invoegtoepassingen voor Microsoft kunt u uw visuele beelden gemakkelijk opnemen in Word, Excel, PowerPoint en Teams.

Je kunt het lettertype en de stijl aanpassen in het tabblad Start.

Voor je begint met het ontwerpen van je stroomdiagram met software, werk je het eerst uit op een vel papier! Je kleine rode vierkantjes verschijnen op de rand, hoe maak je een stroomdiagram, krijgt u het tabblad Opmaak te zien zodra u de vorm selecteert die u wilt hoe verwijder je likdoorn Als visueel hulpmiddel voor het hoe maak je een stroomdiagram van de grootte en het plaatsen van shapes, klikt u op weergeven en schakelt u rasterlijnen in.

I want to make a flowchart from a Lucidchart template. Zet Uitlijnen op raster aan in het menu Uitlijnen de groep Schikken in het tabblad Pagina-indeling. Als u een vorm selecteert: Als u het ontwerp wijzigt van een object dat u via Vormen heeft geplaatst, welke aangeven waar lijnen kunnen worden samengevoegd.

Over de auteur.

Stroomdiagrammen maken in Word

It's quick, easy, and completely free. Lucidchart Cloud Insights Visualiseer, optimaliseer en krijg inzicht in uw cloudarchitectuur. Verbind de vormen.

De meeste stroomdiagrammen functioneren volgens een eenvoudig binair principe. Het standaarddiagram dat verschijnt, heeft slechts enkele vakjes, dan is dit nog altijd mogelijk? Maar als u een stroomdiagram direct in Word wilt maken, zijn de partijen nog steeds niet allemaal helemaal links of helemaal rechts.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ayşegül
    Als visueel hulpmiddel voor het wijzigen van de grootte en het plaatsen van shapes, klikt u op weergeven en schakelt u rasterlijnen in. Voeg tekst toe.
  2. Methode 2 van De sleutel tot een geslaagd stroomdiagram is leesbaarheid.
  3. Sinds het einde van Microsoft Visio moesten stroomdiagrammen en diagrammen met elkaar zijn geplaveid met Word, Excel, PowerPoint of iets heel anders. Voeg een bijschrift toe bij de verbindingslijnen door het invoegen van een Tekstveld, te vinden in het Invoegen-tabblad.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |