Hoe film in itunes zetten

Datum van publicatie: 27.11.2020

Maar als er een jailbraik voor iOS 8 verschijnt …. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Klik hierop.

Klik vervolgens op de groene Start -knop om het converteren te laten beginnen. Internet via wifi-hotspots. Nachtmodus op je tablet: nuttig of niet? Verplaats de video naar een andere bibliotheek.

Back-up maken voor je tablet. Jouw Naam Jouw Naam - Verplicht! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Bladeren naast het kopje Bestemming. Eenvoudig - Iedereen zou huis kopen rijswijk buiten moeten kunnen doen. Merk op dat Apple software beter lijkt om te kunnen gaan hoe film in itunes zetten M4V  - het is dus aan te raden om jouw MP4 bestand te hernoemen naar een M4V.

Dit is de Linux 64 bit versie. Het mooie van deze app is dat je je films niet meer hoeft te converteren naar het speciale Mpeg4-formaat. Italiano: Importare un Video su iTunes.

Selecteer in het rechtervenster onder het kopje Instellingen "Algemeen". Aanmelden Facebook.

Overzetten met PlayerXtreme

Klik met je rechtermuisknop op de video en vervolgens op "Meer info". Elvin Dujardin , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 17 oktober Download en installeer HandBrake. Français: importer des vidéos sur iTunes. Neem contact me ons op via het " Neem Contact Op " formulier.

Hoi Hans bedankt voor de info. Deze app is zeer functioneel en kan al je filmbestanden probleemloos overzetten en afspelen.

  • Als je genoeg opslagruimte hebt, kun je je eigen films en series op je iPad zetten.
  • Ik heb zelf herhaaldelijk mijn iPhones en iPads gejailbreaked since de eerste iPhone , maar moet toegeven dat ik het een beetje beuh begon te worden.

Download en installeer HandBrake. Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m. Hoi Hans bedankt voor de info. Back-up maken voor je tablet.

Stap 1: De film als videobestand bemachtigen

Categorieën: Software. Gravatar Caching - Gravatar icons worden gedurende 2 weken gecached om pagina's sneller in te laden. Cookies maken wikiHow beter.

Links naar onze pagina's worden natuurlijk zeer gewaardeerd. Download en installeer HandBrake. Probeer dan n van onderstaande methoden. Geeft iTunes een foutmelding. Naast PlayerXtreme zijn er nog meer apps voor iOS waarmee je eenvoudig films op je iPad zet en afspeelt. Links Pagina Deze en meer van onze favoriete link vindt je op de Hoe film in itunes zetten Pagina.

Direct importeren vanuit iTunes

Dit artikel is 3. Verplaats de video naar een andere bibliotheek. Ik doe stap 6 en 7, maar de film komt niet op mijn ipod. Ten eerste zul je bij Title moeten kiezen of je een bepaald hoofdstuk of de totale dvd wilt converteren.

  • Dit is de Windows versie 32bit.
  • Reparatie van je tablet Wat doe je met je oude tablet?
  • Als je genoeg opslagruimte hebt, kun je je eigen films en series op je iPad zetten.
  • Als het overbrengen is voltooid, zie je het bestand in het venster staan.

Sinds de introductie van iCloude gebruik ik iTunes niet meer om mijn iOS apparaten te synchroniseren! Televisie en films kijken TV en films kijken: zo doe je dat.

Methode 2 van Dit duurt een paar minuten en langere video's zoals films kunnen 30 tot wel maxi cosi autostoel priori vastzetten minuten of meer duren.

Je hoe film in itunes zetten bij het toevoegen van het videobestand geen errors of foutmeldingen krijgen. Gerelateerde Artikelen. Tweaking 4 All. Klik vervolgens op de groene Start -knop om het converteren te laten beginnen.

Vragen staat vrij!

Merk op dat Apple software beter lijkt om te kunnen gaan met  M4V  — het is dus aan te raden om jouw MP4 bestand te hernoemen naar een M4V.

Is het niet gelukt om je films direct te importeren? Je kunt jouw RSS reader gebruiken om reacties te volgen. Klik op "Opties" in het scherm dat nu verschijnt.

Espaol: importar videos a iTunes. HandBrake ziet er in eerste instantie misschien wat verwarrend uit, maar de meest geavanceerde opties heb je voor het converteren van video's niet nodig. Zie je dit scherm niet, klik dan op "Instellingen" en selecteer "Instellingen tonen".

Goed om te weten:

Comments

  1. Hoi Anneleen, Kun je iets specifieker zijn over wat er niet goed gaat?

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |