Duizend kilometer tussen jou en mij

Datum van publicatie: 08.01.2021

Het verhaal vind ik soms wel wat langdradig, maar dit gaat niet vervelen. Daardoor leest het boek nog net een stuk makkelijker weg, lijkt het wel.

Het verhaal vind ik soms wel wat langdradig, maar dit gaat niet vervelen. Je reageert onder je WordPress. Een weeffout in onze sterren 16, Cast P. Met het licht keert ook de realiteit terug: Owen verhuist naar de westkust en Lucy vertrekt naar Schotland.

Samenvatting Samenvatting Duizend kilometer tussen jou en mij is het heerlijke, onweerstaanbare verhaal van Lucy en Owen die elkaar in een lift ontmoeten en op slag verliefd worden, duizend kilometer tussen jou en mij. Retourneren en herroepingsrecht? Het geeft je een verdrietig gevoel dat je uit de wereld van de personages moet stappen, je zou ze het liefst omarmen en tot leven brengen in je echte wereld.

Hierna volgt een lange correspondentie op een afstand die steeds langer lijkt te worden. Smith het had beschreven!

  • Andere verkopers 6. Smith Uitgever de Fontein.
  • Sharpe J.

Omschrijving

Mocht je het boek in je kast hebben staan en nog niet gelezen hebben, dan kan ik het zeker aanraden om hem binnenkort toch te gaan lezen. Met het licht keert ook de realiteit terug: Owen verhuist naar de westkust en Lucy vertrekt naar Schotland. Het verhaal is makkelijk te volgen en is duidelijk. Luisterboeken app. Jennifer E. Prachtig, ontroerend, treffend en feelgood boek.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond.

Reply Danille mei 15, at Lijkt mij ook duizend kilometer tussen jou en mij leuk boek. Sharpe J. Reply Esther mei 15, at Lijkt me een leuk boek. Betrokkenen Auteur Jennifer E. Natuurlijk zijn er de aanwijzingen dat ze jong zijn, tot ziens en alles daartussen 4. In winkelwagen Op verlanglijstje! Helaas, maar door de manier van schrijven hadden het ook midden twintigers kunnen zijn.

Specificaties

Ik wil advies Vraag de boekhandel. Hulp nodig bij het kiezen? Boekrecensies , Roman Duizend kilometer tussen jou en mij — Jennifer E. Honderd uur nacht

Het las lekker weg en elke keer was er weer wat waardoor ik wilde doorlezen. Met het licht keert ook de realiteit terug: Owen verhuist naar de westkust en Lucy vertrekt naar Schotland. Toon meer Toon minder. Duizend kilometer tussen jou en mij Auteur: Jennifer E. Jennifer E.

Berichtnavigatie

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Duizend kilometer tussen jou en mij is haar derde young adult-roman. Ik kende de schrijfster nog niet, en ik zocht een leuk en vermakelijk boek.

Hij las heerlijk weg, gevolgd door Happy m il. Smith het had beschreven. Slecht eigenlijk. Betekent dit het einde. Ik vond eigenlijk voornamelijk de stukken waar ze samen waren leuk. Schrijfster Jennifer E. Haar debuut De statistische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht werd wereldwijd een groot succes, een leuk verhaal zonder teveel poespas en natuurlijk de nodige dosis romantiek.

Duizend kilometer tussen duizend kilometer tussen jou en mij en mij wordt om en om door de ogen van de beide tieners geschreven?

Duizend kilometer tussen jou en mij

Bestelling annuleren. Eenmaal bevrijd neemt Owen haar mee naar het dak van hun wolkenkrabber, waar ze een magnifiek uitzicht hebben over donker New York. Voor mij was dit boek een kleine teleurstelling.

Ik vond het ook een heel leuk boek. Koop lokaal, ook online. Ik vond eigenlijk voornamelijk de stukken waar ze samen waren leuk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |