Dagboek van een muts engels

Datum van publicatie: 26.12.2020

Sinds kort hebben we ook een boekbesprekingpakket van Dagboek van een Muts! Ik heb misschien alleen nog een tip, het gaat meestal over Mackenzie of Brandon, probeer ook meer personages te bedenken. Ik ben nu zoblij dat ik een nieuw boek heb gekregen van muts

Super boeken! En komt er misschien ook een soort dagboek uit om zelf in te schrijven, met bijvoorbeeld echt een spijkerstof kaft?

En ik verheug me heel erg op deel 8. En 9 is panterprint en heet : tales from a not so dorky drama queen!! I" melisa op 15 oktober "Dit is het aller leukste boek ooit!!! Wanneer komt boek 12 en 13 uit in Nederland?

De hoofdpersoon van Dagboek van een muts heet Nikki, net als n van Rachels eigen dochters. Het is echt een aanrader. Houd de dief. Ik herken er erg veel in en voel me soms zelf ook een muts!

En mama zij oke dan maar dan moet je wel goed gaan lezen.

Bezoek website 26 nov. Ik ken mezelf er helemaal in!
  • Nikki is echt te gek!
  • Ik wil echt deel 6!

Kan het niet voor 10 euro? Ik hoop ook dat het volgende deel snel uitkomt! Jouw boeken zijn echt top ik heb ze allemaal gelezen komt er een nieuwe?

Hoogerheide 13 aug. Ben wanhopig, ik wil het volgende deel hebben!!!!! Alle boeken die ik tot nu toe heb gelezen waren super leuk om te lezen. Echt een aanrader!

Alles van Rachel Rene Russell! Ik hoop van wel. Ik kan niet zonder die boeken. Uit" Amber op 27 december "Ik vindt het zo gaaf boek heb ze alle maal weet iand waar neer het volgende deel uit komt?! Josje99 Dordrecht 1 december Ik raad dit product aan.

Het zijn een soort tips voor meiden, dagboek van een muts engels.

Alle boeken die ik tot nu toe heb gelezen waren super leuk om te lezen. Ik zou graag nog meer boeken willen lezen ik vind Rachel Renee Russell een fantastische schrijver en vooral omdat ik verslaafd ben aan lezen als ik eenmaal een boek lees kan ik er niet meer mee stoppen" Zoë op 6 januari "ik ben echt heeeeeeeel er verslaafd van en het zijn echt toffe boeken ik een ik heb het binnen een paar uur uit.

Dork diaries Tales from a not-so-talented popstar Eenmalig gelezen. Zoon leuke boeken, ik zou ze allemaal willen hebben!!!!!!

The Wishlist Bunde. Deel 9 en 10, Ik wacht op jullie!!!, dagboek van een muts engels. XOXO Maite" maite op 23 november "Ik ga ze nog lezen aan de reacties te zien zijn ze heel erg leuk" Sanne op 22 november "Ik vind deze boeken zo leuk ik lees ze allemaal" Laura op 21 november "Echt leuke boeken om te lezen ik raad ze echt aan" Romy op 19 november "Super leuke boeken.

I also want to become a writer later. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Praat mee op

Dit dagboek is van mij Rachel Renée Russell. Past er natuurlijk niet bij. Ze krijgen van mij allemaal een 10!! Tinneke66 Beerzel 20 maart Ik raad dit product aan. Ik zou er graag nog meer hebben maar ik mag niet van mijn ouders!

  • Ook was er op 5 juni een Loser Leespremière.
  • En gewoon superleuk ;- " Lena op 26 november "Ik heb er meer als een jaar over gedaan om alle boeken te krijgen!
  • Daarom wil ik Yasmine heel erg bedanken.
  • Liefs siraat woensdag 19 februari " Siraat op 19 februari "Ik ben super erg fan van dagboek van een muts!

Ik heb ze allemaal behalve deel 2" Sophie van der wanneer begint de uitverkoop bij zara op 4 oktober "Kei gaaf boek, dagboek van een muts engels.

Dagboek van een muts deel 1 dork diaries Goede staat. Ik ben altijd zo blij als er een nieuw deel uit is ben ik superblij. Ik hoop dat er snel weer een nieuwe kompt. Het lijkt wel mijn leven!. Kan het niet voor 10 euro. Maar, je heb nie echt een leuk leven.

De Bibliotheek

Dankje wel!!!! Ik zou het ontzettend leuk vinden om ze allemaal thuis te hebben! Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

Het is ook leuk uitgevonden! De nieuwe komt binnenkort uit geloof ik en ik heb er zin in!!. Het zijn de allerbeste boeken van heel het heelal!!.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dork diaries - pop star - 3 - rachel renee russell nikki maxwell has been doing everything she can to keep everyone at school from.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |