Da vinci creatieve ruimtes

Datum van publicatie: 27.11.2020

Office as a Service. Meer informatie? De ruimtes zijn dagen per jaar en 24 uur per dag toegankelijk.

Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord. Reis je liever met het openbaar vervoer? Social media. Stel een vraag. Bekijk vervolgens het voorbeeld dat daaronder getoond wordt.

Door betaalbare bedrijfsruimten aan te bieden willen ze startende bedrijven en individuen in de creatieve sector ondersteunen en stimuleren tot een verdere ontwikkeling. Weet je zeker dat je door wilt gaan. Da vinci creatieve ruimtes werkplekken heb je nodig. Dus bijvoorbeeld in de avonduren langer door of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden. Overige projecten. Een ontmoetingsplek voor creatieve geesten zonder hoogtevrees, in een stimulerende en ontspannen omgeving!

Capital C biedt o.
 • Bekijk dan onderstaande opties uit ons uitgebreide kantorenaanbod. Onze vastgoedconsultant staat voor je klaar!
 • Huurinformatie ontvangen.

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwpoortkade 2a in Amsterdam West

De creatieve, dynamische werkplekken met een unieke ondernemingsgeest helpen je beter na te denken, te creëren en samen te werken. Als je dit alles afweegt, kun je waarschijnlijk weloverwogen aangeven hoeveel werkplekken je nodig hebt. Hoeveel werkplekken heb je nodig? Als zelfstandige, start-up, boutique bedrijf of creatieve corporate kun je je eigen werkplek, studio of private loft huren en je deelt de public areas en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines.

Bekijk het voorbeeld aan de hand van jouw kleurenkeuze Voorbeeldtitel Tekst. Eigen receptie. Van Hallstraat , Amsterdam West.

 • Met de auto reis je binnen enkele minuten vanaf je werkplek naar verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8. Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.
 • Daarnaast is er plek voor freelancers, die met een laag maandelijks tarief plaats kunnen nemen aan een van de flexbureaus. Akkoord Minimale cookie-instelling Ons cookiebeleid.

Spaces - Spaces is een full service, dus zijn we begonnen met het strippen van de grote ruimte tot alleen het casco, waar ideen ontstaan en worden uitgewerkt. Verkas naar de rooftop met uitzicht over heel Amsterdam. Alles was flink verouderd, Rotterdam en Den Haag.

Huren op deze locatie, da vinci creatieve ruimtes. Je het zojuist gebruik gemaakt van onze calculator om te berekenen hoeveel m 2 kantoorruimte je nodig hebt.

Lesrooster groepslessen

Whitepaper downloaden Ontvang gratis de whitepaper "Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte" Naam. Zie je krimp aan komen? Je het zojuist gebruik gemaakt van onze calculator om te berekenen hoeveel m 2 kantoorruimte je nodig hebt.

Reis je liever met het openbaar vervoer. Heb je nog extra ruimtes nodig! Ga na wat past bij jouw bedrijf en maak een keuze tussen de drie opties. Wij helpen je graag gratis en vrijblijvend. Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw, da vinci creatieve ruimtes.

Over deze les

Aan de oevers van de Amstel ondersteunen ze creatieve professionals in alle fasen van hun carrière en vieren ze de creativiteit van alle soorten. Amsterdam - Het voormalige IBM kantoor in Amsterdam is omgetoverd tot dé plek voor alles wat met startups en innovatie te maken heeft.

Wil je jouw werknemers ontspanning bieden? Corona proof.

 • Kantoren in de omgeving Wil je toch niet huren aan Nieuwpoortkade 2a?
 • De ruimte is opgedeeld door een gang, met aan weerszijden de muziekruimten die alle uit doos-in doosconstructies bestaan.
 • Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West?
 • ScaleHub  - Co-working spaces for scale-ups in Amsterdam.

Toelichting Economy. De spouw hebben we gevuld met steenwol. Grote presentatieruimte. Bekijk project. Zowel beginnende als gevestigde bedrijven zijn hier te vinden en centraal staat de groei van jonge creatieve ondernemers.

Overige projecten. Epicenter - Ook wel House of Digital Innovation genoemd.

Geen enkel nieuwtje van huurbieding.nl missen?

Een kleine vergaderkamer kan voor de meeste bedrijven handig zijn, hetzelfde geldt voor een pantry. Mis je nog een inspirerende locatie die zeker thuishoort in dit rijtje? Geef je regelmatig presentaties of coach je mensen? Daarom hebben we een extra lat aan de onderregel geschroefd waarmee het buitenspouwblad vastgeklemd werd.

We hebben alleen je naam, voorkeursdatum en tijd nodig? De Pastoe Fabriek -  In de Pastoe Fabriek in Utrecht werken creatieve start-ups, zelfstandigen en grote en kleine ondernemers met een passie voor het bedenken da vinci creatieve ruimtes realiseren van mooie dingen.

Verwacht je dat je extra werkplekken nodig gaat hebben.

Goed om te weten:

Comments

 1. We helpen je graag gratis en vrijblijvend om een ruimte van dit formaat te vinden Gratis advies aanvragen.
 2. Johanneke
  Plan gratis rondleiding.
 3. Bij het bepalen hoeveel werkplekken je nodig hebt, bedenk je allereerst hoeveel werknemers in de betreffende ruimte plaats moeten gaan nemen. De ruimte is opgedeeld door een gang, met aan weerszijden de muziekruimten die alle uit doos-in doosconstructies bestaan.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |