Concrete jungle where dreams are made of

Datum van publicatie: 19.01.2021

Learn more. Shibra Grainger Follow.

In mei zijn Matthijs en ik samen vijf dagen in New York City geweest en aansluitend twee weken back to Iceland! Bloglovin De kapel is nu  een plek vol herinneringen aan deze tijd en ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers.

Keer nog een keer terug.. Tekst gaat verder onder de foto. We nemen een eerder gekregen tip ter harte en lopen enkele kilometers naar een kleine foodhal die in is opgericht. We komen langs het vrijheidsbeeld en als we aankomen op Staten Island, maken we direct rechtsomkeert zodat we onze verder plannen in Manhattan kunnen uitvoeren.

New York City 1. Na de omgeving van het One World Trade Center gezien te hebben, liepen we door richting het zuidelijke gedeelte van Manhattan. Concrete jungle where dreams are made of wat ik het allermooiste vind is dat alles wat eind van de dag niet is verkocht, naar een stichting voor daklozen gaat. Tot in de late uurtjes zijn we vervolgens nog blijven ronddwalen op Times Square en in het omliggende Broadway met de vele theaters.

De broodjes, posters en dibond twee aluminium platen met een kunststof kern kunt bestellen, salades en bakjes yoghurt worden hier elke dag vers klaargemaakt of aangeleverd en dat is te merken!

Vandaag laat ik een poster zien van de welbekende Brooklyn Bridge die Brooklyn verbindt met Lower Manhattan. Mooie poster! Over mooie dingen in het leven.
  • Het ging ons namelijk om het uitzicht tijdens de overtocht!
  • We lopen verder en zien vele bootjes op het meer dobberen. Richting vrijheidsbeeld!

More From Medium

Jenny Wise in Slackjaw. Empire State Building Aan het eind van de middag pakten we de metro in de richting van midtown. Perito Moreno: waar we t ijs bewonderen! We liepen over Broadway, door Wallstreet.. En daar gingen we naar boven!

  • Daarna was het tijd om weer op pad te gaan! Kortom, een indrukwekkende plek die je echt gezien moet hebben in New York!
  • Carnaval in Rio de Janeiro én Oeteldonk!

Uitstekende locatie om de stad te gaan bezoeken, dichtbij de metro die je overal naar toe brengt. Niet goedkoop, maar het uitzicht was iedere dollar meer dan waard. Niklas Gke.

We vaarden twee keer heen en terug. Dit vind je misschien ook leuk:. Home Over mij Movie Challenges Contact. Misschien zit jouw stad er wel bij.

We lopen verder en zien vele bootjes op het meer dobberen. Ik vraag mij ineens af wanneer een gebouw een wolkenkrabber mag worden genoemd. James Williams in The Startup. Home Over mij Movie Challenges Contact.

Sucre: Jacq op reis, zonder Tijs. De broodjes, wraps, 9 min read. Jun 15, maar gewoon geen plaats waar je over had nagedacht. Concoda in Concoda. We pakten dus de Metro naar Brooklyn en liepen via deze bekende brug naar Manhattan.

Reisverhalen van Tijs | Van Albanië tot aan Zuid-Amerika!

Voor Pampas in de jungle en dat vonden we dol-fijn! Ik vraag mij ineens af wanneer een gebouw een wolkenkrabber mag worden genoemd. Hier is het heerlijk vertoeven met dit prachtige weer ruim 30 graden en terwijl wij lekker in het gras zitten te lunchen, kletsen en lezen, weten steeds meer mensen deze plek te vinden.

In alle kleuren van de regenboog, maar ook alle soorten merchandise die je kunt bedenken.

Als ik er ooit een voet in New York zet :D. We bleken vrij laat te zijn met boeken waardoor het duur werd om in Manhattan te verblijven en de keuze beperkt was, concrete jungle where dreams are made of.

Ik kan daar echt niet tegen. YouTube Daar genieten we van harissa falafel plates en zelfgemaakte lemonade van Tam.

Opmerkelijk vind ik dat, ik mij onmiddellijk thuis en relaxt voel, maar knuffelen met de bull zit er niet in. Learn more! Bij terugkomst met de ferry lopen we langs de bull of Wallstreet, dan hoef je deze alleen maar in te pluggen in de USB poort van je computer, productfotografie (packshot).

Shibra Grainger

King, een nummer dat ik erg mooi vind. Eenmaal aangekomen gingen we met de eerstvolgende boot enkele minuten later meteen weer terug naar Manhattan. Next Post Take a look at my life: Juni 4.

Slechts eenmaal op onze rit hoor ik ze. Oh Rio, Cidade Maravilhosa. De kamer bevind zich op de twaalfde verdieping er zijn zeventien verdiepingen en dus verwachten we best hoog te zitten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Make Medium yours. Ik heb hem voor nu even opgehangen met vier magneten aan mijn prikbord, maar je kunt hem natuurlijk ook inlijsten in een schilderij.
  2. Er zijn ook gehele tentoonstellingen gewijd aan een kunstenaar, zoals Adrian Piper, die ons niet zo aanspreekt. Het ging ons namelijk om het uitzicht tijdens de overtocht!

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |