Chrysler pt cruiser cabrio review

Datum van publicatie: 13.11.2020

Keihard Het oordeel over de PT Cruiser klinkt hard, maar we kunnen de werkelijkheid niet mooier doen voorkomen dan 'ie is. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Tweedehandswagens in de kijker. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Minpuntje is de slecht bereikbare bagageruimte door de lage achterklep. Hij is 4,28 meter lang en heeft een wielbasis van 2,61 meter: dat zijn precies dezelfde afmetingen als die van de berline.

De gewone 2. En dan die arme pk sterke 2. De neus is bijvoorbeeld indentiek aan die van zijn vijfdeursbroer.

Ik wil wekelijks de leukste artikelen gratis per mail ontvangen. Het is niet bepaald gebruikelijk om een midi-MPV om te bouwen tot een cabriolet. Twee deuren hebben het veld geruimd en plaats moeten maken voor twee grote voorportieren en chrysler pt cruiser cabrio review dak werd eraf gezaagd.

Zolang er geen scherpe bochten opduiken, gebaseerd op de Neon. De PT Cruiser Cabrio is net als de berlineversie een voorwielaandrijver met dwarsgeplaatste viercilindermotoren, is er geen vuiltje aan de lucht.

Opvallend is de grote rollbar van de auto.

Uitgelicht aanbod

Lekker retro. Die chromen wielen hadden van ons dan weer niet gehoeven, maar gelukkig staan er ook minder glimmende exemplaren in de catalogus. Twee deuren hebben het veld geruimd en plaats moeten maken voor twee grote voorportieren en het dak werd eraf gezaagd. Maar zelfs de 2. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

  • Deze uitvoering was te bestellen tot aan Peugeot CC 2.
  • Doordat de auto flink overhelt en het leer glad is moet je — met name op rotondes — je best doen om in de stoel te blijven zitten.

Onze tests. Meer informatie. Een paar maanden later was het ook bij ons feest en verscheen de dakloze Cruiser op de Nederlandse wegen. Geschreven door Bert Troubleyn op. Tijd dus om chrysler pt cruiser cabrio review spik en span schoonmaak zwolle eens af te stoffen.

Helaas is dat niet de enige kwaliteitsmisser die we bij de Amerikaan tegenkomen. De instap naar achteren is lastig door de gemonteerde rolbeugel.

Een eigenaardige MPV, die onverwachts een succes bleek

Het motorenaanbod is nog beperkter dan bij de gesloten versie. Opvallend is de grote rollbar van de auto. Een Saab Cabrio, zelfs de 2.

Amerikaanse invloed Binnenin is de Amerikaanse invloed duidelijk waarneembaar. Bij zijn introductie kreeg de PT Cruiser Cabrio twee motoren mee: een 2. Groene auto. Bekijk de fotogalerij. En daarmee komen we ook weer terug op het MPV-achtige van deze auto?

Echte Amerikaan

Maar waag het niet om de bochtenridder uit te hangen, want de PT trakteert je op een portie onderstuur waar je niet vrolijk van wordt. De versnellingen zijn lang en bij inhalen op de snelweg wordt al snel teruggeschakeld naar de derde versnelling. De stoelen zijn vlak en bieden weinig steun. Home Autonieuws

Tweedehandswagens in de kijker. Auto belastingen. Tijd dus om het model eens af te stoffen, chrysler pt cruiser cabrio review. Wie geen boodschap heeft aan flitsende prestaties en strak weggedrag heeft geen kwaaie aan de Amerikaan, maar naar Europese maatstaven schiet de blitse PT toch echt chrysler pt cruiser cabrio review kort.

Ruim 90 procent vulde in dat het de open versie van de PT Cruiser helemaal zag zitten en drong er zelfs op aan om hem te gaan bouwen. Daarvoor in de plaats is een autohuur krimpen aan den ijssel bedienbaar stoffen dak gekomen.

Peugeot CC 2. Voorin heb je daarentegen nauwelijks de wind in de haren.

Drie stoere concepts

Tweedehandswagens in de kijker. Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen 0. Nog meer uitgebreide tests en leuke reportages? Datzelfde geldt voor de knopjes van de elektrische ramen, het uitschakelen van de tractiecontrole en de koplamphoogteverstelling.

Peugeot CC 2. Het is niet bepaald gebruikelijk om een midi-MPV om te bouwen tot een cabriolet. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |