Breien meerderen zonder gaatjes

Datum van publicatie: 22.01.2021

Vergelijkbare zoekopdrachten voor gaatjes breien breien gaatjes hoe gaatjes breien breien met gaatjes gaatjes trui breien breien meerderen zonder gaatjes verkorte toeren breien zonder gaatjes gaatjes breien uitleg gaatjes breien voor gaatjes breien video gaatjes breien youtube gaatjes breien voor koord gaatjes Info over gaatjes breien. Verder voor de schuining van de raglan in totaal 24 s. Ik ben niet zo tevreden over het resultaat.

Dit is een meerdering die een decoratief gaatje oplevert. Vergelijkbare zoekopdrachten voor gaatjes breien breien gaatjes hoe gaatjes breien breien met gaatjes gaatjes trui breien breien meerderen zonder gaatjes verkorte toeren breien zonder gaatjes gaatjes breien uitleg gaatjes breien voor gaatjes breien video gaatjes breien youtube gaatjes breien voor koord gaatjes Info over gaatjes breien.

Bonjour, je suis du Québec, Canada et je voudrais vous félicitez pour votre site. Hoe zet ik de mouwen aan een trui. Hier worstelde. In de volgende nld.

Why does she do it differently each time. Tasbodem: een stuk voeringstof en een stuk stevige tussenvoering knippen: 8 x 32 cm of aan de afmeting van de bodem aanpassen. Symbol fr das Lochmuster und das breien meerderen zonder gaatjes. Van Prym: 2 breinld.

Maak kettingdraden met Natura wit. Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien, breien meerderen zonder gaatjes. Vergeet niet om ook het patroon zorgvuldig door te lezen voor het juiste resultaat.

Maar het is een mooie techniek. Na 18 cm vanaf de opzet voor de mouwkop aan weerszijden in elke 2e nld.
  • Dan 36 t.
  • Verstraete Als u achter in de omslag insteekt, wordt de steek gedraaid en krijgt u een kleiner gaatje.

Meerderen en minderen

Hart breien of mazen. Je hoeft dan alleen de steek opzij te zetten en de werkdraad vóór de pin heen te leiden om de volgende steek te breien. Haal steeds de 1ste steek af en brei de laatste steek recht in een averechte rij en averecht in een rechte rij. Omslag Dit is zonder twijfel de makkelijkste manier van meerderen, want het enige wat we moeten doen is de draad om de breinaald slaan waardoor een nieuwe steek ontstaat.

Een naar links hellende mindering doe je als volgt: zet de lus van de rechterpn op de linkerpin en brei deze samen. Hoppas att min fråga går att förstå. In de 5e nld.

Many thanks. Happy knitting. Voor een "Knopjesrand" haal je de. Met de rondbreinld. Na 5 cm in basismotief resp. De andere hoek van de bodem op dezelfde manier afwerken.

Meerderen door een steek bij te maken

De volgende t. Het gaatje wat ontstaat is bijna niet zichtbaar en je kan het gebruiken aan de goede en de verkeerde kant van je breiwerk. In het engels is dit: slip slip knit ssk.

Om dezelfde meerdering te maken die naar links leunt, steek je de naald van achter naar voren onder het horizontale draadje en brei je de steek door de voorste lus. Totale hoogte: 52 cm. De minderingen om de 2 toeren uitvoeren tot breien meerderen zonder gaatjes nog 16 steken over zijn.

Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. O:B: S : Den frste udtagning der strikkes i denne video er ikke en drejet vrang, den nste der strikkes er rigtig, breien meerderen zonder gaatjes, который дешевле?

You are here

Halverwege de video hebben we het werk gekeerd en laten we zien hoe u de omslag voor of achter in de steek kunt breien voor een groter of een kleiner gaatje. De vlakken steeds met verkorte nld. Dan voor de schuining van de raglan aan weerskanten in elke 4e nld. Op 6 cm hoogte in een heeng. Dan voor de ronde halsrand in elke 2e nld.

Alles over Vinden. Zo ziet deze meerdering er uit, zoals je kan zien is het bijna onzichtbaar als we er maar rekening mee houden dat we de meerdering naar de juiste kant laten leunen: En dat is het. Eindig met een wit streepje. Daarna de nld!

Strepen: wit 95ee nld. Meerderen in viamichelin route planner nl zonder gaatjes.

Nu gaat breien meerderen zonder gaatjes minderen.

Comment Section

Men må jeg øke maskene med et kast.? Dan 36 t. Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien Brei een hart! A velita, g lichtgrijs nr.

Drop children J'ai un souci pour les augmentations raglan en point fantaisie. U kunt de snelheid van deze video aanpassen door op het pictogram te klikken op de afspeelbalk. Net als het breien meerderen zonder gaatjes breien, maar voor het split bij de halsrand na  20 cm vanaf het kruis de middelste 4 s. De duim net als bij de rechterwant, alleen bij de laatste 5 s.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |